Paczki kosmetyków

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
anna2318
Jestem tu nowa :)

Paczki kosmetyków

Post autor: anna2318 »

Pytanko mam do was odnośnie beglossy – co to jest dokładnie? Wiem tylko tyle, że zamawia się boxy z kosmetykami, ale co tam w tych pudełkach jest? Jak ktoś kupuje te paczki, to proszę o odpowiedź!
shelat

Re: Paczki kosmetyków

Post autor: shelat »

Odkryłam Beglossy jakiś czas temu i powiem, że podoba mi się ten system sprzedaży. Za pięć dyszek miesięcznie dostaję porządną paczkę z markowymi kosmetykami, także nie jest źle. Na stronie SPAM możesz sobie sprawdzić dokładnie jak to działa. Ogólnie ja użyłam płatności kartą, i kasa jest mi pobierana automatycznie z konta co miesiąc, także nie muszę się martwić, że zapomnę. W każdej chwili mogę też anulować to zamówienie...ale nie zanosi się na to:))
Ostatnio zmieniony czw wrz 18, 2014 2:35 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Awatar użytkownika
Izolda09

Re: Paczki kosmetyków

Post autor: Izolda09 »

Ja słyszałam też o takich boxach ;)
ODPOWIEDZ