Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Planuje zrobić sobie kolczyk w paznokciu, ale mam w związku z tym pytanie. Jak przekłuć paznokieć (czym), oraz czy zmiękczać go jakoś przed przebijaniem a jeśli tak to jak
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Tylko mnie nazywa kochaniem ,to mój teren pod jego ubraniem.
Do wykonania piercingu paznokcia potrzebne jest specjalne wiertło, którym należy zrobić otwór w płytce paznokcia. Oprócz tego należy wybrać kolczyk. Warto przy tym kierować się nie tylko ciekawym kształtem, kolorem czy wzorem na kolczyku. Znacznie istotniejsza jest chociażby jego wielkość oraz wykonanie. Należy zastanowić się, czy dany model kolczyka nie będzie nam przeszkadzać, czy nie będziemy nim zaczepiać np. o ubrania.
Ponadto istotne jest też wykonanie i wykończenie danego kolczyka.
Myślę, że warto iść do kosmetyczki która specjalizuje się w wykonywaniu tego typu kolczyków... Napewno to bezpieczniej niż samemu
♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ ♦ Vice Miss Babskich Spraw 2013
Chyba nie ma w tym moim zdaniem niczego fajnego, kolczyk w paznokciu? Przecież na dobrą sprawę w wielu sytuacjach będzie Ci on przeszkadzał w wielu czynnościach,nie brałaś tego pod uwagę?
Paznokcie rosna szybko wiec bedziesz musiala skrocic je to i po kolczyku bedzie . mozesz sprobowac przeciez ci sie podobac czy cos nie bedzie to skracasz paznokcie i koniec takie moje zdanie
Kochać to nie trzymać za rękę, lecz puścić ją by druga osoba nauczyła się chodzić w miłości.
Zastanawiam się jak można kolczyk umieścić na paznokciu... Przecież paznokcie rosną. Kolczyk zakłada się tylko na paznokieć, który rosnąc przesuwa go dalej, czy jest jakiś inny sposób "montażu", np. przyklejenie. Jeśli ktoś lakieruje paznokcie, co wtedy? Przecież jak się przewierca paznokieć żeby zaczepić kolczyk, to gdy lakier do paznokci albo zmywacz dostanie się na skórę pod paznokieć, to może być nieciekawie.
Nowa oferta w katalogu avon -> http://www.avonline.pl/avon-katalog-online
Kolczyk w paznokciu? Szczerze mówiąc to brzmi to bardzo dziwnie.. Nigdy nie próbowałam czegoś takiego,nie wiem nawet czym bym chciała,zresztą powyższe opinie też nie są ku temu zbyt przychylne. Zastanów się jeszcze póki masz czas.