Pielęgnacja skóry po 30
Pielęgnacja skóry po 30
Czy są tutaj dziewczyny po 30?
Jakie kosmetyki polecicie? Co się Wam najlepiej sprawdziło?
Jakie kosmetyki polecicie? Co się Wam najlepiej sprawdziło?
Re: Pielęgnacja skóry po 30
Rano niacynamid na zmianę z Wit C plus SPF (choć ja niestety nie używam spf codziennie bo mnie uczula, przetestowałam ich wiele i moim zdaniem warto jest zerknąćsobie na Selvert bo ma delikatny skład: https://sklep.kosmoprof.pl/pl/menu/filt ... 0-195.html ) Wieczorem kwasy lub retinol też na zmianę. Kosmetyki dobieram bardziej pod cerę niż wiek (mam mieszaną i muszę sebum trzymać na wodzy). Jedynie krem na noc i krem pod oczy mam 35+
Na stronie masz typowe naturalne kosmetyki, w których nie znajdziesz ani grama chemii umaminaturalcosmetics_com/. Słyszałaś o tej marce? Jak nie, to wchodź i sprawdzaj, bo wybór jest spory i to nie tylko do samej twarzy, ale też do ciała. Co więcej, gdy nie będziesz mogła ich dopasować, zawsze możesz skorzystać z pomocy u Dr Rutkowskiej, która jest autorem tych niezwykłych kosmetyków.
o tak witamina C to skarb! Polecam Orientana Hello Papaja z witaminą C i ashwagandą - działa przeciwstarzeniowo i na przebarwienia też
-
Magdalena Brzoza
- Jestem tu nowa :)
Po 30 to krem który zawiera retinol w składzie. Aktualnie z firmy MIZON Odmładzający krem do twarzy z retinolem jest na promocji. Warto wypróbować
Dobre sa kosmetyki z Bielendy Skin o3 Zone, fajna nawilżajaca linia do młodej cery
-
Magdalena Brzoza
- Jestem tu nowa :)
30 to już najwyższy czas by zainteresować się koreańską pielęgnacją, w tym temacie wiele pozytywnych opinii słyszę o marce SKIN79, polecają ja wszystkie moje znajome z pracy!
Orientana ma dedykowaną serię Reishi - ona jest właśnie na zmarszczki. Polecam szczególnie boostery i serum z retinolem
Polecam linię Skin o3 Zone z Bielendy , dla mnie doskonałe kosmetyki dla młodej buzi . Fajnie nawilżajaca, regenerujaca skóre linia
Polecam FaceBoom Go with the flow. doskonały krem nawilżajaco wyciszający do twarzy, wegański, ma swietny skłąd. Poprawia spręzystośc , jędrnosc skóry, idealny by miec piekna gładką młoda cere
Aloe Vera to świetna opcja, jeśli zależy Ci na czymś bez zapachu! Doskonale nawilża skórę, nie pozostawiając jej tłustej. Idealny po kąpieli, zwłaszcza jeśli chcesz dodać go do wody, żeby skóra była jeszcze bardziej nawilżona. Możesz też miksować go z ulubionymi olejkami aromatycznymi, tworząc swoje własne zapachowe kompozycje. Więcej masz na bartoscosmetics. com/produkty/aloe-vera-olejek-z-aloesem-do-ciala-i-masazu-500ml/.
Dobre sa kosmetyki od Faceboom mają swietną linie Skin dopamine, używam kremów, serum maja super do twarzy, Nie sa drogie, a na prawde skuteczne
Bardzo ważne jest to, aby odpowiednio dbać o cerę. W przypadku problemów najlepiej wybrać się do dermatologa, który dopasuje odpowiednie leki i kosmetyki. Całkiem dobrym rozwiązaniem będą też leki i kosmetyki recepturowe, które wykupisz w aptekach sieci DOZ.
Świetne są kosmetyki od Faceboom, znakomita marka. Ma krem od nich z linii Go with the flow krem ochronny do twarzy SPF 50, używam nawet pod makijaz Świetnie nawilża skóre i chroni przed słońcem
-
MatyldaBis
- Miła Kobietka
Ostatnio coraz częściej robię zakupy kosmetyczne przez internet. To takie wygodne, no i można znaleźć prawdziwe perełki! Na przykład produkty od https://tanexpert24.pl – rewelacja, szczególnie jeśli marzy się o ładnej, naturalnej opaleniźnie.