Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających. Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
Witam, szukam dobrych cieni do powiek, które nie beda sie rozmazywały, beda trwałe przez jakies 8h, raczej nie lubie sypkich, oczywiscie w dobrej cenie
Jakies propozycje? sprawdzone cienie przez was?
Pozdrawiam
Szukasz właściwych szkoleń? Znajdź ciekawy opis stanowiska.
napisałaś co prawda, że nie lubisz sypkich, ale ja ostatnio kupiłam sobie takie cienie mineralne w tym outlecie online są bardzo trwałe i efekt jest zupełnie inny (lepszy ) niż przy normalnych cieniach, więc mogę polecić właśnie tą markę kolorów było kilka do wyboru, ja akurat wzięłam sobie takie :
Kup sobie bazę pod cienie z firmy Hean! Stay on eyeshadow base ... kosztuje grosze ajest rewelacyjna ! nawet cienie z najniżej półki trzymają się cały dzień ! zero załamań
Super, nigdy nie używałam bazy pod cienie, zawsze podklad a potem puder. W tym outlecie nigdy nic kupowałam, zawsze mi sie wydawało ze te rzeczy sa tam i tak drogie, bardzo mi sie podobaja te kolory.
Napewno bede jeszcze szukac takich nie sypkich, bo jednak juz kupowałam ich wiele, z avonu, oriflame, czy rimmela, inglota itd i jednak one mi sie nie trzymaja.
Mapi pisze:Super, nigdy nie używałam bazy pod cienie, zawsze podklad a potem puder. W tym outlecie nigdy nic kupowałam, zawsze mi sie wydawało ze te rzeczy sa tam i tak drogie, bardzo mi sie podobaja te kolory.
tam są głównie markowe rzeczy, więc w sklepie normalnie kosztują dużo, a w outlecie masz o wiele taniej, a co najważniejsze jakość jest lepsza niż tych rzeczy z sieciówek