cienie do powiek?

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mapi
Jestem tu nowa :)

cienie do powiek?

Post autor: Mapi »

Witam, szukam dobrych cieni do powiek, które nie beda sie rozmazywały, beda trwałe przez jakies 8h, raczej nie lubie sypkich, oczywiscie w dobrej cenie :)
Jakies propozycje? sprawdzone cienie przez was?
Pozdrawiam
Szukasz właściwych szkoleń? Znajdź ciekawy opis stanowiska.
bettti86
Extra Kobietka

Re: cienie do powiek?

Post autor: bettti86 »

napisałaś co prawda, że nie lubisz sypkich, ale ja ostatnio kupiłam sobie takie cienie mineralne w tym outlecie online są bardzo trwałe i efekt jest zupełnie inny (lepszy :D ) niż przy normalnych cieniach, więc mogę polecić właśnie tą markę ;) kolorów było kilka do wyboru, ja akurat wzięłam sobie takie :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Masjaa »

Kup sobie bazę pod cienie z firmy Hean! Stay on eyeshadow base ... kosztuje grosze ajest rewelacyjna ! nawet cienie z najniżej półki trzymają się cały dzień ! zero załamań :)
Awatar użytkownika
Mapi

Super, nigdy nie używałam bazy pod cienie, zawsze podklad a potem puder. W tym outlecie nigdy nic kupowałam, zawsze mi sie wydawało ze te rzeczy sa tam i tak drogie, bardzo mi sie podobaja te kolory.
Awatar użytkownika
Mapi

Napewno bede jeszcze szukac takich nie sypkich, bo jednak juz kupowałam ich wiele, z avonu, oriflame, czy rimmela, inglota itd i jednak one mi sie nie trzymaja.
bettti86
Extra Kobietka

Post autor: bettti86 »

Mapi pisze:Super, nigdy nie używałam bazy pod cienie, zawsze podklad a potem puder. W tym outlecie nigdy nic kupowałam, zawsze mi sie wydawało ze te rzeczy sa tam i tak drogie, bardzo mi sie podobaja te kolory.
tam są głównie markowe rzeczy, więc w sklepie normalnie kosztują dużo, a w outlecie masz o wiele taniej, a co najważniejsze jakość jest lepsza niż tych rzeczy z sieciówek
a_gatka

Post autor: a_gatka »

Ja jestem zadowolona z Rubby Rose
ODPOWIEDZ