Jaką farbę do włosów wybrać?
Jaką farbę do włosów wybrać?
Czy stosuje któraś farby garnier olia? Planuje pierwszą koloryzację i jestem ciekawa waszych opinii na ich temat
Jakie inne farby polecacie? Zależy mi na tym aby dobrze ukryły -pierwsze siwki i żeby były bez amoniaku gdyż mam na niego uczulenie
Z góry dziękuję za odpowiedzi
Re: Jaką farbę do włosów wybrać?
Nie uzywalam tej farby, wiec nie pomoge. Ale kiedys widzialam takie 'naturalne' farby, cos a'la henna do wlosow. Podobno są lepsze i maja zdrowszy sklad, ale nie wiem jak z kryciem, kolorem 
-
Martynka11
- Jestem tu nowa :)
Ja stosuje i jestem z nich bardzo zadowolona
Polecam w 100%
Ja rzadko maluję włosy z racji tego ze sa bardzo słabe . Jesli już wybieram farbę to Garnier. Zastanawiałam sie nad tymi z henną ale nie było ich w moim Rosmannie jak szukałam.
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
Oila fajna choc chyba wole castinga
Przede wszystkim lepszy wybor kolorow
Przede wszystkim lepszy wybor kolorow
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
michalina90
- Fajna Kobietka
Ja farbuję ostatnio syosem, wydaje mi się, że nie ma ona w składzie amoniaku bo nie ma tego agresywnego zapachu. Kryje bardzo dobrze i ma szeroką paletę kolorów.
grywalizacja na http://sanitera.pl
- Panna_Mysia
- Fajna Kobietka
Moja siostra używała kiedyś Garnier Olia. Na jej włosach odcień wyglądał bardzo ładnie. Włosy były gładkie i błyszczące. Farba nie uczuliła jej i nie zniszczyła włosów.
Jeśli lubisz testować nowości i otrzymywać darmowe produkty, rodzina Myszy ser-decznie zaprasza na gryzoniowy blog - http://www.mysia-familia.blogspot.com
Najlepiej dla włosów jeżeli farbuje się je w dobrym salonie. Przekonałam się o tym na własnych kosmykach ; ) Osoba z wiedzą na ten temat na pewno dobierze nie tylko coś co będzie pasowało do naszego wyglądu, ale też co będzie odpowiednie dla kondycji włosów.
Ja również uważam, że najlepiej jest farbować włosy w salonie. Ja tak robię i mam pewność, że moje włosy nie zostaną zniszczone 
KMAX ZAGĘSZCZANIE WŁOSÓW
-
martynaly1991
Ja raz używałam i kolor wyszedł mi ładny . Jednak już sama nie eksperymentuje z farbami do włosów . Wolę pójść do fryzjera , mam wrażenie , że jego farby nie niszczą tak włosów .
Doksycyklina ulotka sprawdź tutaj.
Przede wszystkim coś co nie rozwali włosów i co się długo utrzyma, bo większość farb niestety zawodzi pod tym względem
Blog o zdrowiu
Zależy wszystko od tego w jakim stanie masz włosy, bo czasem lepiej odpuścić na jakiś czas farby
-
Milena_678
A próbowałyście może farby Cameleo Omega? Planuję ją kupić, bo mają bardzo duży wybór kolorów i składniki, które podobno pielęgnują włosy i nie niszczą ich i jestem bardzo ciekawa Waszych opinii! 
używam farb z loreala i jestem zadowolona. Teraz chce jeszcze zaszaleć z kolorem i pójść w jakiś fiolet albo róż
- Oczekiwana
Też mi się takie kolory mega podobają. Żałuję, że nie mam jasnego blondu bo bym poszalała z pastelowymi różami, brzoskwiniowymi ito z colorista takie widziałam.misia10 pisze:używam farb z loreala i jestem zadowolona. Teraz chce jeszcze zaszaleć z kolorem i pójść w jakiś fiolet albo róż
"Obym nigdy nie był tak zajęty swoimi sprawami, by nie zareagować na potrzeby innych ze współczuciem i życzliwością."
- Thomas Jefferson
- Thomas Jefferson
a jaki masz kolor włosów ?Oczekiwana pisze:Też mi się takie kolory mega podobają. Żałuję, że nie mam jasnego blondu bo bym poszalała z pastelowymi różami, brzoskwiniowymi ito z colorista takie widziałam.
Choć powiem Wam szczerze, że po ostatniej wizycie u fryzjera i koloryzacji u niego.. nie wiem czy nie wole w salonie niż samej kombinować...
- Oczekiwana
Mocno ciemny blond. Raczej musiałabym rozjaśniać, żeby było coś na nim widać.misia10 pisze:a jaki masz kolor włosów ?Oczekiwana pisze:Też mi się takie kolory mega podobają. Żałuję, że nie mam jasnego blondu bo bym poszalała z pastelowymi różami, brzoskwiniowymi ito z colorista takie widziałam.
"Obym nigdy nie był tak zajęty swoimi sprawami, by nie zareagować na potrzeby innych ze współczuciem i życzliwością."
- Thomas Jefferson
- Thomas Jefferson
koleżanka poleca alfapraf, więc jak mi zejdą moje teraz to będę próbować.
Pigmenty które podobno nie niszczą włosów...
Pigmenty które podobno nie niszczą włosów...
Ja zdecydowanie wole w salonie, fryzjer od tego jest ze sie na tym zna i wie jak zrobic zeby wlosy sie jak najmniej zniszczyly i zeby kolor wyszedl fajny.Hadassa pisze:Choć powiem Wam szczerze, że po ostatniej wizycie u fryzjera i koloryzacji u niego.. nie wiem czy nie wole w salonie niż samej kombinować...
Ja farbowalam kiedys Olia i moim zdaniem mocno przecietna, nic specjalnego. Na moich wlosach najlepiej sie sprawdzily farby z Venity z seri 'henna', po nich wlosy mialam naprawde ladne a kolor nawet niezle sie trzymal, wygladal ladnie. Kazda farba 'trwala' wysuszala mi wlosy a i tak sie zmywala, wiec bez sensu.
Aktualnie nie farbuje juz dlugi czas.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Jaśmin bo fryzjer się na tym po prostu zna 
Czasem doda coś do farby...
Czasem doda coś do farby...
-
anetatere32
ja zawsze używałam garniera i byłam zadowolona 
http://www.pcme.pl/nowotwor-skory-objaw ... e-klinika/ - ustrzeż się przed nowotworem skóry!
Uzywam henny do włosów zamiast farby. Nie niszy tak włosów.
-
88Mariolka
- Fajna Kobietka
Uzywam farby garnier olia nr 10.1 i jestem z niej bardzo zadowolona.
sama natura 
Szukam aktualnie dla siebie dobrej farby do włosów
Mianowicie interesuje mnie jasny blond w kolorze popielu oraz zastanawiam się co wybrac.
Dodam, ze nie chce aby farba zbytnio niszczyła włosy
Dodam, ze nie chce aby farba zbytnio niszczyła włosy