z ciemnego na rudy..!!
z ciemnego na rudy..!!
Dziewczyny prosze o pomoc !! mój naturalny kolor włosów to jasny brąz lecz od 5 lat malowałam się na czarno.. ostatnie farbowanie na czarno było we wrzesniu od tamtej pory przestałam je farbowac lecz jakis czas temu wpadł mi w ręce ciemny brąz
teraz mam do polowy odcień kasztana a reszta jest czarna w sumie daje to fajny efekt "pod słońcem" :d ale dobra..do czego zmierzam .. chciałabym mieć RUDE !! choruje na ten kolor lecz jak mam to zrobic nie niszcząc zbytnio włosów..przyznam, że nie chce tez wydawać fortuny na fryzjera..;(
"idę wolno, ale nie cofam się nigdy"
Re: z ciemnego na rudy..!!
Bez fryzjera się nie obędzie. Fajnego rudego koloru nie uzyskasz farbując włosy sama. No a fryzjer rzeczywiście może za to trochę kasy ściągnąć bo najpierw trzeba całkiem zdjąć ten kolor który masz a dopiero wtedy można kłaść rudy
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
nie prawda
ja potraktowałam ciemne włosy rozjaśniaczem, a potem nałożyłam farbę i wyszedł mi piękny rudzielec 
Tak też można ale trzeba wiedzieć jak się z rozjaśniaczem obchodzić bo tylko sobie włosy można spalić
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
Jak ktoś chce przejść na rudy, a nie na blond to może potrzymać rozjaśniacz krócej niż to zalecane, bo w końcu nie chodzi o to, żeby się zupełnie pozbyć kolory, tylko go trochę rozjaśnić 
Dzięki dziewczyny
jesteście kochane xd po Świętach przeprowadzę "eksperyment" na swoich włoskach xd
kukilka a jakiego rozjaśniacza używałaś? i jaki kolorek farby na to położyłaś ?:D
kukilka a jakiego rozjaśniacza używałaś? i jaki kolorek farby na to położyłaś ?:D
-
zakupocholiczka
Jeśli chcesz dokonać takiej diametralnej zmiany to tylko i wyłącznie u fryzjera. Możesz sobie strasznie spalić włosy. Później bardzo długo się takie włosy regenerują , a już nie wspominam nawet jak strasznie wyglądają.Na ulicach pełno takich samoróbek. Wygląda to po prostu ohydnie.
KUKILKA a mozesz dodac zdjecie swoich wlosków ?
)
I jak, udało się zrobić rudy? 
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"