cos zmienic

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
kisiaa
Miła Kobietka

cos zmienic

Post autor: kisiaa »

hej
mam 23 lata mam czarne włosy do ramion jasna karnacje ciemna oprawę oczu. chciała bym coś zmienić. miałam juz na głowie wiele byłam brunetka szatynka z czerwonymi, błąd czy tez fioletowymi pasemkami. byłam nawet ruda. miałam bardzo krótkie włosy.
w krótkich włosach jednak nie czuje się za fajnie.
chciała bym jednak cos zmienić.
macie pomysły
Masjaa
Gadatliwa Kobietka

Re: cos zmienic

Post autor: Masjaa »

Najlepiej zainwestować w dobrego fryzjera co potrafi doradzić profesjonalnie :) cóż my możemy Ci radzić jak nie wiemy jak wyglądasz :)
Awatar użytkownika
karmalina
Miła Kobietka

Post autor: karmalina »

Zamieść swoje zdjęcie. Ciężko coś doradzić, jak się nie widzi komu ;)
Ko­bieta łat­wiej przyz­na, że nie ma rac­ji, gdy ma rację, niż gdy jej nie ma.
kmroz22
Jestem tu nowa :)

Post autor: kmroz22 »

Najlepiej skorzystać z profesjonalnego stylisty, fryzjera:) Jeśli masz ochotę coś w sobie zmienić to zrób to! Jest taka strona www.frupi.pl poszukaj coś dla siebie, są ogromne obniżki nawet do 90%. Masz tam oferty profesjonalnych usług fryzjerskich i kosmetycznych.
taka-Ja
Miła Kobietka

Post autor: taka-Ja »

Włosy blond, czy rude nic nam nie mówią, bo przecież jest mnóstwo różnych odcieni danego koloru: blondy jasne, ciemne, średnie, zimne, ciepłe itd.
ODPOWIEDZ