Drogie koleżanki, otóż nie mam komu a może nie chcę w swoim otoczeniu mówić tego co ostatnimi czasy bardzo leży mi na sercu.
Od małego kręcą mnie faceci z długimi włosami a teraz się to zmienia. Nie tylko kręcą mnie długie włosy ale w dodatku każdy facet, który ma włosy krótkie ani trochę nie jest dla mnie atrakcyjny, choćby był nie wiem jak fajny pod względem charakteru.
Nie wiem co o tym mysleć i co robić... Może to jest powodem mojej samotności?
Czy macie jakieś rady jak się wyleczyć z tego fetyszu?
Specyficzny problem
Re: Specyficzny problem
A dlaczego chcesz na sile zmieniać swoje preferencje? To sie raczej nigdy nie udaje bo i tak bedzie cię ciągnęło do tego twojego wymarzonego faceta. Tak jak ja w życiu nie zwiazalabym sie z facetem przy którym zastanawialabym sie czy mam ładniejsze torebkę od niego, tak ty nie lubisz tych z krótkimi włosami 
Moze samo ci sie to z czasem zmieni, ale pamiętaj ze zawsze można faceta trochę "poprawić".
Pozdrawiam
Moze samo ci sie to z czasem zmieni, ale pamiętaj ze zawsze można faceta trochę "poprawić".
Pozdrawiam
"Słowa są bez znaczenia i łatwo je zapomnieć"
-
elzbieta45
- Kobietka Expert
Re: Specyficzny problem
wiesz upodoban sie nie zmienia kazda kobieta ma typ mezczyzny ktory sie podoba i to nie jest powod samotnosci . Mi od zawsze podobali sie mezczyzni o włosach poprószonych siwizna . I dzisiaj takiego mam i jestem szczesliwa