Witam serdecznie,
Prowadzę aktualnie badania do mojej pracy magisterskiej dotyczące relacji intymnych. Przedmiotem moich badań jest sprawdzenie związku między cechami, które są przez Ciebie pożądane u partnera związku intymnego, a rzeczywistymi cechami, jakie posiada Twój obecny partner. Badam również związek wskazanych przez Ciebie cech z potrzebą bliskości.
Jeżeli zainteresował Panią temat moich badań i ma Pani ochotę mi pomóc to proszę o kontakt mailowy:
[email protected]
idealny partner
Re: idealny partner
Każdy z nas pragnie znaleźć swoją drugą połowę. Tego jedynego, tej jedynej, dzięki któremu pozna, co to szczęście i miłość. Jednak niestety, często zupełnie nie wiemy z jakim typem partnera powinniśmy się związać. Od najmłodszych lat marzymy o księciu z bajki, czy o królewnie. O partnerze atrakcyjnym, pełnym zalet, który kocha nas do szaleństwa.Ponieważ mamy odmienne oczekiwania i różnie wyobrażamy sobie szczęśliwy związek, tak naprawdę każdy myśli o kimś innym. Dla jednych ideałem jest uczuciowy partner, dla drugich-kumpel, z którym nie można się nudzić. Niektórzy potrzebują partnerów uległych, a inni prawdziwych twardzieli.
-
paralotnia
Otóż nie każdy. Niektórzy są całościami, a nie połówkami i potrafią żyć samodzielnie. A nawet bywają szczęśliwi nie oczekując, iż królewicz na białym koniu przyjedzie i odmieni życie, które do tej pory było do du... Niektórzy biorą odpowiedzialność za swoje życie. A partnera traktują jako atrakcyjny dodatek do szczęścia, ale nie jako warunek sine qua non tego szczęścia.juik pisze:Każdy z nas pragnie znaleźć swoją drugą połowę. Tego jedynego, tej jedynej, dzięki któremu pozna, co to szczęście i miłość. Jednak niestety, często zupełnie nie wiemy z jakim typem partnera powinniśmy się związać. Od najmłodszych lat marzymy o księciu z bajki, czy o królewnie. O partnerze atrakcyjnym, pełnym zalet, który kocha nas do szaleństwa.Ponieważ mamy odmienne oczekiwania i różnie wyobrażamy sobie szczęśliwy związek, tak naprawdę każdy myśli o kimś innym. Dla jednych ideałem jest uczuciowy partner, dla drugich-kumpel, z którym nie można się nudzić. Niektórzy potrzebują partnerów uległych, a inni prawdziwych twardzieli.
-
katimati89
- Miła Kobietka
istnieje!!!!!
Cześć ja jestem zainteresowana jeśli jest to nadal aktywne to napisz do mnie wiadomość prywatną. Pozdrawiam.
-
eDom
Ważne, że partner idealny istnieje:) Cała reszta to nasze imaginacje związane z wpływem popkultury na młode umysły.