Spalacze tluszczu
-
umrzecZmilosc
- Jestem tu nowa :)
Spalacze tluszczu
Witam.
Chciałabym sie dowiedziec, od kogos kto sie na tym zna, czy mozna polaczyc, suplement diety forever slim z Olimp thermo speed extra?
Prosze o konkrety, czy może ktoras z was stosuje podobne polaczenia oczywiscie z treningami i dieta.
Dodam, że chce sie zdecydowac na takie polaczenia, gdyz stosuje forever slim, za ktory dalam ponad 200zl i nic nie widze, i takiego kopa tez nie czuje, dlatego chce to polaczyc z tym spalaczem.
Ile trzeba czekać na efekty? Bo to co czytalam, na innych forach, ze w tydzien 3kg stosujac tylko forever slim, bez zadnego wysilku, to chyba jakas sciema.
Chciałabym sie dowiedziec, od kogos kto sie na tym zna, czy mozna polaczyc, suplement diety forever slim z Olimp thermo speed extra?
Prosze o konkrety, czy może ktoras z was stosuje podobne polaczenia oczywiscie z treningami i dieta.
Dodam, że chce sie zdecydowac na takie polaczenia, gdyz stosuje forever slim, za ktory dalam ponad 200zl i nic nie widze, i takiego kopa tez nie czuje, dlatego chce to polaczyc z tym spalaczem.
Ile trzeba czekać na efekty? Bo to co czytalam, na innych forach, ze w tydzien 3kg stosujac tylko forever slim, bez zadnego wysilku, to chyba jakas sciema.
Re: Spalacze tluszczu
A czy takie preparaty nie są szkodliwe dla zdrowia? Co o tym myślicie?
większość rzeczy w życiu układa się sama 
Ja bym nie brała takich rzeczy. Wydaje mi się, że to niebezpieczne. Mało to w tv było reportaży o dziewczynach, które chciały szybko schudnąć i źle się to dla nich skończyło właśnie przez takie specyfiki?mikus pisze:A czy takie preparaty nie są szkodliwe dla zdrowia? Co o tym myślicie?
-
buziaczek88
- Miła Kobietka
Ja też się boję jakiś takich dziwnych suplementów diety. Mi w trawieniu pomaga np. Czerwona herbata. Wiadomo cudów nie czyni ale ułatwia odchudzanie. 
ja stosuję Olimp thermo speed i jestem zadowolona. Na mnie działa, jednak wysiłek fizyczny obowiązkowy
hmm ale akurat Therm Line Fast zawiera tylko i wylacznie naturalne skladniki, wiec nie szkodzi. Wiadomo, ze sa suplementy diety, ktore szkodza, ale ten - na 100% nie. No i wazne, ze dziala hihi - nawet moj maz to zauwazyl w koncu!!:Dmikus pisze:A czy takie preparaty nie są szkodliwe dla zdrowia? Co o tym myślicie?
Chyba już tysięczny raz zabieram się za odchudzanie. Zawsze byłam okrąglutka i niestety ciągle borykam się z różnymi dietami. Teraz znalazłam jakąś na necie 1200 kalorii i mam zamiar być na niej do lata. Chciałabym schudnąć 20kg, ale wiem że to pewnie nieosiągalne w moim przypadku :/ Czekam na ładniejszą pogodę i mam zamiar jeździć trochę na rowerze, mam nadzieję że znajdę motywację. Zaczęłam też stosować spam, na razie bez szału ale waga spadła o 4 kg, więc jakiś postęp jest.
Ostatnio zmieniony śr mar 18, 2015 2:30 am przez BlackWolf, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: W każdym poście ta sama nazwa produktu -uznaję za Spam. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Powód: W każdym poście ta sama nazwa produktu -uznaję za Spam. Proszę zapoznać się z regulaminem forum.
Nie wiem, czy te spalacze działają. Ja używałam kiedyś i mi nic nie pomogło
http://villacarpatia.com/makrobiotyczna/
Ja używałam tylko zwykłej l-karnityny oczywiście w połączeniu z dietą i aerobami i efekty były dobre.
ranking produktów
tylko dziewczyny musicie zdawac sobie sprawę z tego, że samo lykanie preparatow nic nie da. Trzeba przede wszystkim przy tym miec ruch. Wtedy działa...
Spalacze tłuszczu dzielą się na dwa rodzaje, te legalne i bezpieczne, oraz na te zakazane i niebezpieczne dla zdrowia. Tych drugich należy oczywiście unikać jak ognia, natomiast co do tych pierwszych, to warto wiedzieć, że jeśli działają (a większość nie działa), to jedynie w połączeniu z wysiłkiem fizycznym, tak jak wspomniała koleżanka powyżej.
www.kuzniazdrowia.pl – apteka internetowa
-
Aleksandrrrra
- Jestem tu nowa :)
A co z naturalnymi spalaczami tłuszczu? Takimi jak cynamon, imbir, kurkuma czy chilli? Wystarczy dodawać te przyprawy do codziennego gotowania i też pomagają w szybszej przemianie materii
kurkuma ma też wiele cennych właściwości, można z nią kupić tabletki, nie poradzę żadnych konkretnych, ale polecam poczytać, które się dobrze wchłaniają, bo niektóre nie robią praktycznie nic :/
Najlepsze na spalanie tłuszczu jest ruch. Marsz, bieg, jazda rowerem itp. Suplementy mogą jedynie działać wspomagająco.
-
buziaczek88
- Miła Kobietka
Zamiast sztucznych wyrobów farmakologicznych lepiej się napić czerwonej herbaty albo Yerba Mate.
Ja tam nie wierzę w tabletki. Moim zdaniem tylko dieta, ćwiczenia i ewentualnie kosmetyki.
Jeśli chcecie wiedzieć więcej o spalaczach tłuszczu o tym jak się zdrowo odchudzac i pozbyć cellulitu to zapraszam na moja stronę:
SPAM
Jeśli chcecie wiedzieć więcej o spalaczach tłuszczu o tym jak się zdrowo odchudzac i pozbyć cellulitu to zapraszam na moja stronę:
SPAM
Ostatnio zmieniony pt paź 30, 2015 9:43 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Kurcze, nie mogę się nadziwić, jak to wszystko czytam. Po pierwsze, to nie ruch jest najważniejszy, a DIETA. Dieta to jakieś 70-80% sukcesu, czy się to Wam podoba czy nie. Łykanie jakichś suplementów bez sportu lub w połączeniu z mniejszym lub większym ruchem niewiele da. A na pewno nie na dłuższą metę. Czy nie prościej jest zmienić nawyki żywieniowe? Wystarczy stopniowo zastępować niezdrowe produkty tymi odpowiednimi a efekty zobaczycie szybciej, niż zakładacie. Nie jestem specjalistką i nie chcę tu wyjść na mądralę, ale nie wierzę, że to taki problem.
Dieta MŻ ("mniej żreć") + zastępowanie niezdrowych produktów czymś wartościowym. Mogę Wam z marszu wymienić kilkanaście takich przykładów i gwarantuję, że niespecjalnie odczujecie to smakowo.
Dieta MŻ ("mniej żreć") + zastępowanie niezdrowych produktów czymś wartościowym. Mogę Wam z marszu wymienić kilkanaście takich przykładów i gwarantuję, że niespecjalnie odczujecie to smakowo.
spalacze tłuszczu są może i dobre, ale trzeba ćwiczyć, bo samo z siebie nie spalisz tłuszczu wiadomo. Trzeba się ruszać jak to mówią ruch to zdrowie, człowiek się lepiej czuje nie tylko fizycznie ale i psychicznie
W jakim sensie są one dobre?spalacze tłuszczu są może i dobre
Nie używam żadnych spalaczy,mam dobrze rozpisaną dietę i to mi wystarczy.
Moje doświadczenie z suplementami diety zaczęło się od zakupu SPAM. Mimo odchudzania się moja waga dość długo stała w miejscu. W zasadzie to nie widziałam, co robić, bo nie mogłam ograniczyć posiłków, bo byłoby to niezdrowe. Ruchu miałam też dużo, a nawet nie miałabym czasu na większą jego ilość. Koleżanka z pracy zasugerowała żebym zaopatrzyła się w Trizer, bo jest w stu procentach bezpieczny i skuteczny. Nie mając innego pomysłu spróbowałam i z całą pewnością nie żałuję. Po miesiącu widać różnicę w dwóch kilogramach. Jest to moim zdaniem dobry wynik i nie grozi mi efekt jojo.
Ostatnio zmieniony pt mar 11, 2016 7:24 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Mój przepis:
Mniej jeść cukrów prostych i więcej warzyw + ćwiczenia ruchowe, wykonywane z głową lub pod okiem trenera.
Mniej jeść cukrów prostych i więcej warzyw + ćwiczenia ruchowe, wykonywane z głową lub pod okiem trenera.
Najlepszym spalaczem jest trening Tabata!: ) 
ja ostatnio zaczęłam pić herbatę 4xSuperSlim. Koleżanka powiedziała że wspomaga odchudzanie i oczyszczenie organizmu więc kupiłam i zobaczę jakie będą efekty. Oczywiście nie zapominam o treningu.
http://www.kuzniawsiodelku.pl podróże po śląsku i nie tylko pokazujące piękno tych terenów
Bez sensu jest takie branie suplementów. I tak bez ćwiczeń nic nie zdziałasz i dodatkowo trzeba trzymać dietę jednak. No i jesli trzeba trzymać dietę to jaki jest powód brania suplementów i spalaczy?
chuba tylko po to żeby w zawodach wystartować. Sprawdź sobie jakiś katering dietetyczny i będziesz miała z głowy. Ja sama korzystam z WygodnejDiety i nie gotuję juz od miesięcy. A figurę mam, że sama sobie zazdroszczę czasem