Modelowanie boczków - czy to możliwe
Modelowanie boczków - czy to możliwe
Hej. chciałam zapytać, czy kiedyś korzystałyście z jakiś sposobów modelowania brzucha. Mimo, że chodzę na fitnes i dbam o jedzenie to nie mam ładnje figury i myslę, czym mogłabym się wpsomóc
Re: Modelowanie boczków - czy to możliwe
wiem, że jest klika zabiegów na ciało takich z użyciem temperatury.
- Majeczka090
- Jestem tu nowa :)
zna ktoś szczegóły takich zabiegów? Ile razy trzeba je wykonać i czy to boli?
Ja kiedys się zdecydowałam na coś takiego, nazywało się Vanqish. Powtarzałam to cztery razy, efekty były zauważalne od pierwszego razu. Ja to robiłam na talię, ale można sobie wybrać odpowiedni obszar według uznania
Ja ostatnio znalazłam coś dot. miejscowego usuwania tłuszczu metodą lipolizy iniekcyjnej w klinice Vesuna . Miała to któraś z Was robione? Polecacie?
Hej Lila! Ja nie, ale moja koleżanka po ciąży się na to zdecydowała, z tego co wiem to bardzo chwaliła sobie efekty.
Ja bym poszperał w Internecie w tej sprawie. Moim zdaniem to jest naprawdę bardzo dobre rozwiązanie 
Mężczyzna musiałby posiąść sztukę czytania w myślach, chcąc tę swoją wybraną uszczęśliwić.
A nie masz z nią jakiegoś większego kontaktu, aby się podpytać? Boję się jakichkolwiek zabiegów. Czy to boli? Jaki jest okres rekowalescencji? Ile trzeba czekać na efekty?Sophie001 pisze:Hej Lila! Ja nie, ale moja koleżanka po ciąży się na to zdecydowała, z tego co wiem to bardzo chwaliła sobie efekty.
Skontaktowałam się z koleżanką i z tego co mówi to zabieg trwał lekko ponad 30 minut, pierwsze efekty były zauważalne już po 3 tygodniach. Zabieg mówi, że był bardziej nieprzyjemny niż bolesny po prostu, ale za to po zabiegu miała obrzęk i świąd w miejscach nakłuć, jakoś po 3 dniach ustąpiły jej te objawy. Mam nadzieję, że pomogłam.Lila89 pisze:A nie masz z nią jakiegoś większego kontaktu, aby się podpytać? Boję się jakichkolwiek zabiegów. Czy to boli? Jaki jest okres rekowalescencji? Ile trzeba czekać na efekty?Sophie001 pisze:Hej Lila! Ja nie, ale moja koleżanka po ciąży się na to zdecydowała, z tego co wiem to bardzo chwaliła sobie efekty.
-
SportowaLejdi
Na wszystko jest sposób... mam kolegę który pracuje w branży dietetycznej i polecał mi gościa od którego się uczył. Mówił, że wystarczy powiedzieć mu co chcesz osiągnąć (czyli np. pozbycie się boczków) i dobierze najlepsze do tego ćwiczenia. Też chyba niedługo skorzystam, bo zbliżają się wakacje... jego stronka to SPAM Podobno to znana strona całkiem.
Ostatnio zmieniony sob lip 07, 2018 9:56 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
-
WojdalMaria
Zdecydowanie polecam endermologię! Wykup sobie od razu pakiet kilku zabiegów i pozbędziesz się niechcianych fałdek. Lekarz Ci powie ile wizyt wystarczy. Np. w Centrum Zdrowej Skóry, im więcej zabiegów wykupisz tym większy rabat otrzymujesz. Więc się opłaca. Ja mam niedługo 3 masaż
))
Bardzo fajnym mało intensywnym a jednocześni skutecznym zabiegiem ,jest kriolipoliza .Chodzę na nią do Afrodyta Expert of Beauty w Warszawie w Pałacu Kultury i nauki gdzie są od czerwca.Bardzo mi pomógł na cellullit i ujędrnił moją skórę.Byłam już dwa razy ide jeszcze raz i myślę ,że będzie jeszcze lepiej 
- Alison1920
Ja myślę, że dobrze jest się udać najpierw do dietetyka i na siłownię, a jak to nie pomoże to dopiero wtedy zaglądać do kliniki medycyny estetycznej. Warto jest dobrze sprawdzić lekarza, do którego się idzie, czy aby na pewno jest dobrym specjalistą i bardziej nam nie zaszkodzi niż pomoże. Ktoś tu wcześniej pisał o klinice Vesuna - ostatnio widziałam, że jako pierwsi w Polsce mają nową głowicę do urządzenia ZELTIQ, ponoć jeszcze bardziej skuteczną niż poprzednia, jeśli chodzi o modelowanie sylwetki.
A w tej klinice mają jakichś dobrych specjalistów? Ja uważam, że nie ma co polecać z góry jakichś zabiegów, bo zawsze najpierw trzeba zebrać odpowiedni wywiad lekarski. W końcu każda z nas ma inne ciało, może mieć przeciwwskazania do danego zabiegu itp. Najlepiej jest się chyba po prostu umówić na konsultacje.Alison1920 pisze:Ja myślę, że dobrze jest się udać najpierw do dietetyka i na siłownię, a jak to nie pomoże to dopiero wtedy zaglądać do kliniki medycyny estetycznej. Warto jest dobrze sprawdzić lekarza, do którego się idzie, czy aby na pewno jest dobrym specjalistą i bardziej nam nie zaszkodzi niż pomoże. Ktoś tu wcześniej pisał o klinice Vesuna - ostatnio widziałam, że jako pierwsi w Polsce mają nową głowicę do urządzenia ZELTIQ, ponoć jeszcze bardziej skuteczną niż poprzednia, jeśli chodzi o modelowanie sylwetki.
- Alison1920
Tak, w Vesunie jest bardzo dobra lekarka Ewelina Styczyńska-Kowalska. Moja koleżanka właśnie modelowała sobie u niej boczki i wewnętrzną stronę ud, więc poleca.