Czy to jest w ogóle możliwe? odchudzanie - seks
-
puderniczka
- Fajna Kobietka
Czy to jest w ogóle możliwe? odchudzanie - seks
Widziałam się wczoraj z koleżanką, chodziłyśmy razem do podstawówki, nie widujemy się zbyt często także strasznie się zdziwiłam, bo zazwyczaj przy kości a teraz wygląda super, sporo schudła. Z zazdrości zapytałam jak jej się to udało, bo wiem, że diety jakoś szczególnie na nią nie działały, a ona mi powiedziała, że żadna dieta, tylko dużo seksu. Roześmiałam się, ale ona mnie zapewniała, że nie żartuje. Czy serio to może być prawda?
-
golden_eye
Re: Czy to jest w ogóle możliwe? odchudzanie - seks
Wiadomo, że podczas każdej wykonywanej przez nas czynności, spalamy kalorie, więc podczas seksu na pewno też. Ale czy możliwe jest schudnięcie w ten sposób? Sama nie wiem. Ale jeśli to się okaże prawdą, to nie omieszkam wypróbować tej metody, mąż na pewno się ucieszy 
-
kotlinka
Na pewno można schudnąć, przecież podczas seksu się dużo ruszamy i spalamy kalorie:) moim zdaniem ważniejsze dla tych co chcą schudnąć jest to by oni podczas seksu dominowali i wykonywali jak najwięcej ruchów, należy też wybrać odpowiednie pozycje dla ułatwienia:)
Na pewno się chudnie,ale jeśli to by była najlepsza metoda to w naszym kraju nie mielibyśmy tyle osób walczących z nadwagą.Także na jednego to może działać,na innego nie,a jeszcze inny uzna to za kompletną bzdurę.
http://tablojd.pl/
Coś w tym jest, bo całując się można już spalić 150kcal, a co dopiero uprawiając seks
Znalazłam taki ciekawy artykuł, spójrzcie same
http://www.oswieconykochanek.pl/blog/ci ... ny-sposob/
Seks jest dobry na wszystko
Znalazłam taki ciekawy artykuł, spójrzcie same
http://www.oswieconykochanek.pl/blog/ci ... ny-sposob/
Seks jest dobry na wszystko
http://ancymonki.pl/
Oczywiście że można schudnąć dzięki uprawianiu sexu.Przecież to najlepszy sport bo dużo przyjemniejszy niż jakieś tam ćwiczenia
.No ale żeby przez sex schudnąć to trzeba go często uprawiać i być stroną dominującą 
http://karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie/klik. Wystarczy codziennie kliknąć by nakarmić psiaka.
o tak seks potrafi nieźle zaktywizować
na pewno nie można powiedzieć że to jakaś metoda odchudzająca ale sama wiem po sobie , że seks dobrze robi na figurę 
-
golden_eye
To prawda, seks uwalnia w nas niesamowite pokłady energii, po udanym seksie czujemy się lekko i pełne życia, przynajmniej ja tak mam. Więc może rzeczywiście coś w tym jest, tylko trzeba znaleźć więcej czasu na tę pożyteczną przyjemność, czy jak kto woli, przyjemną pożytecznośćMasjaa pisze:o tak seks potrafi nieźle zaktywizowaćna pewno nie można powiedzieć że to jakaś metoda odchudzająca ale sama wiem po sobie , że seks dobrze robi na figurę
-
limonka
Jeśli od całowania można schudnąć to od seksu tym bardziej. Przecież z partnerem robi się czasami jakieś wygibasy + przyjemność czerpać z tego, tylko że nie każdy może sobie na to pozwolić, ja ostatnio złamałam nogę i ciężko z ćwiczeniami i odchudzaniem a tu i ówdzie się zbiera masa na ciele.
-
kotlinka
hmm ja to nie wierzę w to że od całowania spalają się kalorię, od seksu to owszem można schudnąć, bo przecież się ruszamy dość intensywnie. Ostatnio nawet prowadzę tą "dietę cud" z moim ukochanym. On się cieszy, no i ja mam podwójne zadanie dla całego aktu:D
-
limonkanesti
pewnie, ze mozliwe
seks to tez ruch, ale taki podczas ktorego za bardzo nie czujesz zmeczenia, bo to przyjemne
duzo seksu- duzo spalonych kalorii 
Słuchajcie myślę,że taki sposób jest na pewno najzdrowszy od tych wszystkich diet!Ja spróbuję,bo już mam dość diet,błonników itp.W Internecie rzeczywiście sporo o tym piszą.Działamy dziewczyny?
http://tablojd.pl/
Całując się można jak najbardziej spalić mnóstwo kalorii. Wiem to po sobie
Poza tym zawsze to może być początkiem do czegoś więcej. Nie dość, że seks uszczęśliwia to może pomóc utrzymać kondycję i dobrą sylwetkę.
http://ancymonki.pl/
-
limonkanesti
limonka- to w takim razie musisz to robic 24 godziny na dobe
zaaartuje 
ktos tam wyzej napisal, ze podczas pocalunku sie spala kalorie- wlasnie kiedys o tym czytalam, podczas samego orgazmu tez spalamy duuzo kalorii
ktos tam wyzej napisal, ze podczas pocalunku sie spala kalorie- wlasnie kiedys o tym czytalam, podczas samego orgazmu tez spalamy duuzo kalorii
-
puderniczka
- Fajna Kobietka
ja już działam 
a widziałyście może co dzisiaj będzie w mieście kobiet? ja właśnie widziałam zapowiedź, będą trenerzy od seksu i facet który właśnie się szkolił z tego blogu oświeconego kochanka, może coś powiedzą o tym chudnięciu
mam nadzieję, że nie zasnę z synkiem, ale jak coś to będą powtórki pewnie i na necie pewnie też zamieszczą, o 22.30 ten program.
a widziałyście może co dzisiaj będzie w mieście kobiet? ja właśnie widziałam zapowiedź, będą trenerzy od seksu i facet który właśnie się szkolił z tego blogu oświeconego kochanka, może coś powiedzą o tym chudnięciu
-
limonka
limonkanesti pisze:limonka- to w takim razie musisz to robic 24 godziny na dobezaaartuje
Gdyby doba miała 48 godzin to te 24 można by przeznaczyć, ładny byłby wycisk.
A co do tego programu też o tym czytałam dzisiaj i będe oglądać o 23:30.
Dobrze,że nie jestem sama.
-
puderniczka
- Fajna Kobietka
no program widziałam, ciekawy, ciekawy
jeszcze dla facetów znalazłam taki filmik :......... tam jest zapis z konferencji on-line, muszę kiedyś się na taką zapisać, zobaczyć jak cała wygląda zwłaszcza, że to za darmoszkę 
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
treść zmieniona przez moderatora
proszę nie spamować
Jasne, że od seksu się chudnie
Wtedy nie myśli się o czymś takim jak zmęczenie i nie przerywa się z tego powodu
A np jak się ćwiczy to ciężko dobrnąć do końca bo za bardzo się skupiamy na naszym zmęczeniu 
Ja żałuję, że codziennie nie mogę sobie kicać z moim Kicem
Ja żałuję, że codziennie nie mogę sobie kicać z moim Kicem
"Chciałabym dojść w życiu do takiego punktu, żeby pomagać innym nie zdając sobie nawet z tego sprawy, a zwłaszcza nie myśląc, że to miły gest. To dopiero osiągnięcie. Czy to nie byłoby wspaniałe?"