dietetyczka

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
KamilaS
Fajna Kobietka

dietetyczka

Post autor: KamilaS »

czy jest wśród nas osoba studiujaca dietetyke badz pracujaca jako dietetyk i mogaca dobrac odpowiednia diete ?
a_gatka

Re: dietetyczka

Post autor: a_gatka »

Kamilo, ile bliźniaczych tematów zamierzasz założyć zanim zaczniesz czytać co Ci odpowiadają ludzie na forum? :)
Stópka
Jestem tu nowa :)

Post autor: Stópka »

KamilaS zapraszam na stronę SPAM tu możesz się skontaktować z Panią Olimpią Przyjemską lub od razu możesz umówić się na wizytę, jeśli możesz dotrzeć do któregoś z naszych gabinetów.
Ostatnio zmieniony pt cze 29, 2018 1:02 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
buntarek

Post autor: buntarek »

Zadaj konkretne pytanie, może akurat uda się, że będziemy znać odpowiedź na pytanie które Cie interesuje :)
Profesjonalna, solidna, wytrzymała ostrzałka diamentowa która sprawi, że ostrzenie noży to będzie istna przyjemność :)
Cecylia Sztabowska

Post autor: Cecylia Sztabowska »

Co prawda nie studiuje dietetyki ale od paru lat siedzę w temacie i zgłębiam różne informacje, chętnie pomogę ;)
Do 12 Kilogramów W Miesiąc --> foreverslim.pl
ODPOWIEDZ