Skolioza u 6-letniej córeczki.Szukam rehabilitanta z Gdańska

Wszystko na temat naszych małych pociech. Jak wychowywać dziecko? W jaki sposób się z nim bawić? Relacje z dzieckiem, trudne rozmowy właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
evva70
Jestem tu nowa :)

Skolioza u 6-letniej córeczki.Szukam rehabilitanta z Gdańska

Post autor: evva70 »

Witam serdecznie! U mojej córeczki wykryto skoliozę. Fakt, że jest jeszcze niezbyt znacząca,ale poglębia się. Czytałam ostatnio, że jednym z przeciwdziałań skoliozie są lecznicze masaże. Proszę o polecenie dobrego gabinetu (najlepiej prywatnego) w Gdańsku. Pozdrawiam
grazynap

Re: Skolioza u 6-letniej córeczki.Szukam rehabilitanta z Gda

Post autor: grazynap »

Jakiś czas temu mój ojciec korzystał z masaży w gabinecie Zaglaniczny. O ile wiem, gabinet znajduje się w Gd. Wrzeszczu lu Oliwie.
evva70

Post autor: evva70 »

grazynap dziękuję za namiary, pierwsza wizyta za nami, póki co wszystko spełnia moje oczekiwania, zarówno gabinet jak i Pan rehabilitant, kolejny masaż za tydzień. Polecam przy okazji również, tak jak mnie polecono :)
apollo

Post autor: apollo »

Jeśli aktualne - SPAM Świetni specjaliści na wysokim poziomie, z dobrym sprzętem, jakościowym wyposażeniem. Generalnie wszystko powinno być w najlepszym porządku. No i przynajmniej w ten sposób nie będziecie mieli do czynienia z chorymi terminami.
Ostatnio zmieniony pn mar 23, 2015 11:57 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: wystarczy popatrzyć na datę, 2012 rok, na pewno nie aktualne
ODPOWIEDZ