Sex elixir hiszpańska mucha
Sex elixir hiszpańska mucha
Co o tym sądzicie? próbowaliście?
Działa? poszukalam troche o tym na innych stronach i zdania sa podzielone. jednakze chcialabym poznac wasza opinie na ten temat.
Działa? poszukalam troche o tym na innych stronach i zdania sa podzielone. jednakze chcialabym poznac wasza opinie na ten temat.
Re: Sex elixir hiszpańska mucha
Hiszpańska mucha to taki specyfik w postaci kropel działający jak afrodyzjak
Ogolnie dodaje się go do napojów gdzie podnosi ochotę na seks. Polecam sex elixir, ostatnio mieliśmy okazję przetestować jak dodali mi taki gratis do większego zamówienia w sex shopie i naprawde działa chociaż w to nie wierzyłam.
Oglnie to kidyś na imprezie doleliśmy kilku koleżankom i dostały chcicy. Mnie zaatakowała koleżanka i wtedy pierwszy raz całowałam się z dziewczyną.
Oglnie to kidyś na imprezie doleliśmy kilku koleżankom i dostały chcicy. Mnie zaatakowała koleżanka i wtedy pierwszy raz całowałam się z dziewczyną.
Podobno nie wskazane jest łączenie tego z alkoholem. Ogólnie nie próbowałam ale zastanawiam się czy nie zamowić sobie tego sex elixir bo czytałam opinie i jest wiele pozytywnych....
Nie jest wskazane uzywanie tego z alkoholem poniewaz alkohol niweluje dzialanie sex elixir, na stronie firmowej jest napisane.
Dość ciekawy specyfik, ale trzeba wiedzieć jak go używać
Ogólnie nie liczcie na to, ze nie będziecie mieli ochoty na seks i na przyklad weźmiecie sobie hiszpańską muche to ochota sie pojawi. To tak nie działa. Musicie mieć chociaż trochę ochotę na seks i dopiero wtedy hiszpańska mucha znacznie wzmocni Wasze doznania.
A i tak jak pisze osoba powyżej to z sex elixir alkohol nie działa, zresztą sama unikam alkoholu jak idę do łożka bo nie jestem w stanie po nim dojść
A i tak jak pisze osoba powyżej to z sex elixir alkohol nie działa, zresztą sama unikam alkoholu jak idę do łożka bo nie jestem w stanie po nim dojść
A jakie jest dawkowanie?
Kilka kropel ale każdy powinien dobrać sobie własną dawkę.
A co do tego, to powiem tak, na jedną osobę zadziała, na drugą nie. Na mnie bardzo działa, na mojego męża już trochę mniej. Ale tak to ponoć jest że bardziej działa na kobiety.
A co do tego, to powiem tak, na jedną osobę zadziała, na drugą nie. Na mnie bardzo działa, na mojego męża już trochę mniej. Ale tak to ponoć jest że bardziej działa na kobiety.
Na mnie mocniejsze są tabletki rozpuszczalne feminam libido. To sa wyciągi z ziół z Ameryki Południowej. Naprawdę maja moc. Ochota na seks i ogólnie przyjemność podczas nieziemskie !!! polecam spróbować tylko nie za dużo na raz 
To jest to? https://sexelixir.eu
Tak, dokładnie ten środek. Tanie jest w pakiecie kilku ale na początek zamów sobie jedno opakowanie bo ponoć nie na każdego działa tak samo. W badaniach jakie ostatnio wykonywali naukowcy okazało się, że środek dziala na 80% kobiet i 60% mężczyzn. My mamy to szczęście, że działa zarówno na mnie jak i na mojego faceta.
cześć. ja również dowiedziałam się pocztą pantoflowa o tych wspomnianych wcześniej małych tableteczkach feminam libido od mojej dietetyczki. Powiem wam naprawdę że te zioła maja niesamowita moc. Wzięłam wczoraj wieczorem do zabawy z mężem i jeszcze dzisiaj rano ciągle chce mi się bzykać po nich. Niesamowite to jest