Sex elixir hiszpańska mucha

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
linta
Jestem tu nowa :)

Sex elixir hiszpańska mucha

Post autor: linta »

Co o tym sądzicie? próbowaliście?

Działa? poszukalam troche o tym na innych stronach i zdania sa podzielone. jednakze chcialabym poznac wasza opinie na ten temat.
andrat
Fajna Kobietka

Re: Sex elixir hiszpańska mucha

Post autor: andrat »

Hiszpańska mucha to taki specyfik w postaci kropel działający jak afrodyzjak :D Ogolnie dodaje się go do napojów gdzie podnosi ochotę na seks. Polecam sex elixir, ostatnio mieliśmy okazję przetestować jak dodali mi taki gratis do większego zamówienia w sex shopie i naprawde działa chociaż w to nie wierzyłam.

Oglnie to kidyś na imprezie doleliśmy kilku koleżankom i dostały chcicy. Mnie zaatakowała koleżanka i wtedy pierwszy raz całowałam się z dziewczyną.
Cesme
Miła Kobietka

Post autor: Cesme »

Podobno nie wskazane jest łączenie tego z alkoholem. Ogólnie nie próbowałam ale zastanawiam się czy nie zamowić sobie tego sex elixir bo czytałam opinie i jest wiele pozytywnych....
andrat
Fajna Kobietka

Post autor: andrat »

Nie jest wskazane uzywanie tego z alkoholem poniewaz alkohol niweluje dzialanie sex elixir, na stronie firmowej jest napisane.
Kammite

Post autor: Kammite »

Dość ciekawy specyfik, ale trzeba wiedzieć jak go używać :) Ogólnie nie liczcie na to, ze nie będziecie mieli ochoty na seks i na przyklad weźmiecie sobie hiszpańską muche to ochota sie pojawi. To tak nie działa. Musicie mieć chociaż trochę ochotę na seks i dopiero wtedy hiszpańska mucha znacznie wzmocni Wasze doznania.
A i tak jak pisze osoba powyżej to z sex elixir alkohol nie działa, zresztą sama unikam alkoholu jak idę do łożka bo nie jestem w stanie po nim dojść :P
linta

Post autor: linta »

A jakie jest dawkowanie?
Awatar użytkownika
actress
Miła Kobietka

Post autor: actress »

Kilka kropel ale każdy powinien dobrać sobie własną dawkę.

A co do tego, to powiem tak, na jedną osobę zadziała, na drugą nie. Na mnie bardzo działa, na mojego męża już trochę mniej. Ale tak to ponoć jest że bardziej działa na kobiety.
mafis

Post autor: mafis »

Na mnie mocniejsze są tabletki rozpuszczalne feminam libido. To sa wyciągi z ziół z Ameryki Południowej. Naprawdę maja moc. Ochota na seks i ogólnie przyjemność podczas nieziemskie !!! polecam spróbować tylko nie za dużo na raz :fallinlove
Robbika
Miła Kobietka

Post autor: Robbika »

To jest to? https://sexelixir.eu
Awatar użytkownika
Pena
Fajna Kobietka

Post autor: Pena »

Tak, dokładnie ten środek. Tanie jest w pakiecie kilku ale na początek zamów sobie jedno opakowanie bo ponoć nie na każdego działa tak samo. W badaniach jakie ostatnio wykonywali naukowcy okazało się, że środek dziala na 80% kobiet i 60% mężczyzn. My mamy to szczęście, że działa zarówno na mnie jak i na mojego faceta.
indiana

Post autor: indiana »

cześć. ja również dowiedziałam się pocztą pantoflowa o tych wspomnianych wcześniej małych tableteczkach feminam libido od mojej dietetyczki. Powiem wam naprawdę że te zioła maja niesamowita moc. Wzięłam wczoraj wieczorem do zabawy z mężem i jeszcze dzisiaj rano ciągle chce mi się bzykać po nich. Niesamowite to jest
ODPOWIEDZ