Tabletki poronne-pilnee!!

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
Klaudia22
Jestem tu nowa :)

Tabletki poronne-pilnee!!

Post autor: Klaudia22 »

Proszę o pomoc!! W piątek dowiedziałam się że jestem w ciąży,nie wiem który tydzień,obstawiam ze koło 3 tygodnia.Chciałabym się pozbyć tej ciąży. Nie mam możliwości zajmowania się dzieckiem. Czy ktoś wie może gdzie można dostac tabletki poronne lub jaki lekarz wypisuje recepte na takie leki?? Bardzo proszę o pomoc,jestem w trudnej sytuacji
Awatar użytkownika
Jamelia
Moderatorka

Re: Tabletki poronne-pilnee!!

Post autor: Jamelia »

To nie powód żeby dziecko zabijać...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Malwina27

Post autor: Malwina27 »

Można dziecko oddać do domu dziecka jeśli jesteś w skrajnie trudnej sytuacji, po co zabijać. A skąd wiesz,że nie odnajdziesz się w nowej sytuacji, może los sprawił, że właśnie to jest ten moment. Ja się długo o dziecko starałam, zapragniesz macierzyństwa i będziesz miała wyrzuty sumienia. Pomógł w moim przypadku Cyclotest MyWay komputer cyklu- było mi trudno trafić w płodny czas. Im jesteś starsza tym jest trudniej, pomyśl zanim podejmiesz jakiekolwiek decyzje.
ina83

Post autor: ina83 »

Jeśli dziewczyna się zdecydowała, to nie ma jej co umoralniać. Każdy ma swoje sumienie. Ja bym nie przeprowadziła aborcji, ale to nie znaczy, że potępiam osoby, które to robią. Sytuacje są różne.
Klaudia22 - jeśli chodzi o lekarza to tabletek Ci nie przepisze takich. Ale znajoma korzystała z serwisu SPAM- i wiem, że dostała skuteczny zestaw. Tam poszukaj informacji.
Ostatnio zmieniony sob mar 23, 2019 10:24 pm przez Jamelia, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Miłka85

Post autor: Miłka85 »

Klaudia, po pomoc możesz zgłosić się do organizacji, o której pisała Ina, albo do women on waves. Możesz też napisać na grupie dziewychy polskie, one na pewno Cię do kogoś skierują.
celine

Post autor: celine »

Tabletki można dostać na stronie girlinneed, warto zapoznać się z ich stroną bo mają wszystko rzeczowo wyjaśnione- zarówno na temat stosowania i działania więc na pewno znajdziesz odpowiedzi na każde pytania, no i co ważne- tabletki można zastosować do 9-tego tygodnia.
poronny

Post autor: poronny »

Zdecydowanie nie powinnaś tego robić. Dziecku należy dać szansę. Ale jeśli jednak decyzja podjęta, to skorzystaj z np. stron z produktem gdzie masz sprawdzone rozwiązanie.
Potrzebujesz naturalnych i skutecznych tabletek poronnych? Oferujemy gwarancję najniższej ceny oraz szybką dostawę. Najlepsza cena w Polsce! Sprawdź tabletki poronne
madzia88

Post autor: madzia88 »

Najlepiej to wychować dziecko a nie sięgać po tabletki poronne i to w 3 tygodniu to już chyba za późno ;)
KatarzynkaSkrzynka

Post autor: KatarzynkaSkrzynka »

Jeżeli szukasz w internecie sprawdzonych srodkow wczesnoporonnych typu Mifepristone + Mizoprostol to znam sprawdzoną stronę z ktorej skorzystalam, www klinikaporonna pl Zamówiłam w poniedzialek a we Wtorek przesyłka byla już u mnie. Polecam z czystym sumieniem kobieta ktore sa w tej trudnej sytuacji co ja bylam.
ODPOWIEDZ