KOBIETKI, pomózcie
KOBIETKI, pomózcie
wczoraj zdecydowaliśmy się z partnerem na pierwszy wspolny raz. wydawało mi się ze jestem rozluzniona, niestety nie udało się przebić mojej błony(odczuwałam straszny ból) dlatego zrezygnowaliśmy, pozniej partner powiedział że lepiej mi będzie bez prezerwatywy i spróbował mnie przebić bez gumki- znów fiasko. bylam jeden dzien po okresie
od wczoraj strasznie zle się czuję, mam bole żołądka i duszności..? o czym to świadczy?
od wczoraj strasznie zle się czuję, mam bole żołądka i duszności..? o czym to świadczy?
Re: KOBIETKI, pomózcie
Nie wiem o czym to moze swiadczyc ale radzilabym zakupic zelik do pochwy:)))
-
Joanna28142
- Jestem tu nowa :)
Może niepotrzebnie się nakręcasz i przez to źle się czujesz? Albo w ogóle tylko Ci się wydaje, że coś się dzieje? Nasza psychika na prawdę wiele potrafi zdziałać. Jak koleżanka wyżej proponuję żelik i dłuuuuuugą grę wstępną która Cie rozluźni i podnieci. Wtedy będzie łatwiej:) I próbować do skutku
Powodzenia 
może za słabo Cię rozgrzał... i sie nie zapomniałas...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
- ujagny_blog
Lubrykant, długa gra wstępna z porządną dawką seksu oralnego i powinno być ok.
Ja już dawno nie mam błony dziewiczej, a pierwsze pchnięcie boli mnie czasem do dziś, więc musisz dać mu szansę.
Ja już dawno nie mam błony dziewiczej, a pierwsze pchnięcie boli mnie czasem do dziś, więc musisz dać mu szansę.
Jagna
http://ujagny.blog.pl/
http://ujagny.blog.pl/
też proponuję jakiś żel..i długą grę wstępną. stres tylko przeszkadza tutaj..więc żelik się przyda 
-
sandrita83
Najpierw niech cię porządnie rozgrzeje językiem a potem niech próbuje.
Dla wszystkich kobiet rehabilitacja chodzież by żyło się lepiej
No tak gra wstępna ma ogromne znaczenie zawsze, dla faceta nie jest potrzebna bo mu stanie masz i jest gotowy
Kobietom potrzeba troszkę więcej, także pogadaj z nim, powiedz, że potrzebujesz dłuższej gry wstępnej:) a jeśli nie to tak jak już zostało napisane - zakup żel intymny
ja korzystam, chociaż nie jest mi w zasdzie potrzebny, ale ma fajny zapach i smak, i jestem zadowolona 
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Tutaj racja,najpierw gra wstępna,ale taka dobra kiedy to partner wypieści Cię języczkiem,a samą błonę można spróbować przebić także palcem,będzie o wiele łatwiej.
-
karolinq12
- Miła Kobietka
zle sie czujesz poniewaz jestes nadal zestresowana ta sytuacja 
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)