Sesja ślubna w górach
-
Arowana14
Sesja ślubna w górach
Cześć. Miała któraś z Was sesję ślubną w górach? Jak wrażenia? Za rok mam ślub i już pomału zaczynam zastanawiać się nad swoją sesją
Może macie jakieś fajne stronki?
Re: Sesja ślubna w górach
Cześć, zobacz czy ta firma czasami nie oferuje podobnych sesji w górach: http://fotografnaslub.org/
Generalnie w przypadku takich fotografii warto dobrze to z fotografem ustalić. Jeśli przyjęcie odbędzie się blisko gór, to jest to dobra opcja. Jednakże jeśli przyszłoby Wam jechać 200km żeby porobić zdjęcia w górach to może warto rozważyć inny plener?
Generalnie w przypadku takich fotografii warto dobrze to z fotografem ustalić. Jeśli przyjęcie odbędzie się blisko gór, to jest to dobra opcja. Jednakże jeśli przyszłoby Wam jechać 200km żeby porobić zdjęcia w górach to może warto rozważyć inny plener?
-
Babeczkowa_ewa
- Fajna Kobietka
Moja koleżanka jest profesjonalnym fotografem i robiła kiedyś sesję ślubną w Tatrach. Zdjęcia wyszły przepięknie, trafiły nawet do jakiegoś magazynu ślubnego, z tych bardziej znanych, chociaż tytułu nie podam, bo ja to się w tym nie orientuję
Takie zdjęcia mogą wyjść naprawdę świetnie, tylko warunek jest taki, że musi się za to zabrać profesjonalista, a nie fotograf, który zaoferuje wykonanie zdjęć za 600 zł 
Ile taka sesja kosztuje i jak to wyglada? Ciekawa sprawa:)
Piękne suknie ślubne z najlepszych salonów.
WItam ja chętnie wykonam plener w górach.
Zapraszam na moją stronę w celu zapoznania się z moimi zdjęciami ślubnymi.
www.fotografia-warszawa.eu
www.slubna.fotografia-warszawa.eu
Koszt wykonania takiej sesji to 700zł plus dojazd.
Zapraszam na moją stronę w celu zapoznania się z moimi zdjęciami ślubnymi.
www.fotografia-warszawa.eu
www.slubna.fotografia-warszawa.eu
Koszt wykonania takiej sesji to 700zł plus dojazd.
Sesja w górach-rewelacja!!!! Trzymam kciuki za powodzenie! 
-
sun979
Sesje w górach mi się osobiście bardzo podobają. Jak oglądam zdjęcia na tle gór to mam aż łezkę w oku.
Mieszkam na Śląsku, blisko Ustronia i myślę, że uda nam się zorganizować takie zdjęcia.
Chciałabym mieć zdjęcia w różnych miejscach. Okolice jakiegoś zamku, parku, miasta i góry. Mam nadzieję, że fotograf z nami trochę pojeździ.
Zresztą profesjonaliści mają swoje sprawdzone miejsca... 
- CynamonkaZrodzynkiem
- Extra Kobietka
Ja swoją sesje ślubną miałam nad zalewem przy wodzie i przy tych zaroślach, w lesie i na plaży (tzn nie była to do końca plaża ale właśnie tak na zdjęciach wygląda)
wyszło bardzo fajnie. Dodatkowo natrafiliśmy na zachód słońca i super wygląda stykając się z taflą wody.
Amantium irae amoris integratio.