Jedyny dzień w życiu, tak ważny dla kobiet. Jak zorganizować wesele? Jaką suknię kupić? Ślub kościelny czy cywilny? Chcesz dowiedzieć się czegoś więcej, a może podzielić się swoimi doświadczeniami? Zapraszamy do pisania tutaj.
Cześć Dziewczyny
Mam dość duży problem mianowicie chodzi o podziękowania dla rodziców nie prosiła bym was o pomoc gdyby nie to że kompletnie nie wiemy z narzeczonym jak to ''ugryzsc'' oboje straciliśmy ojców. Nie wiemy jak podziękować swoim mamą a nie chcemy tego unikać bo naprawdę mamy za co. Ja nie wyobrażam sobie żeby tych podziękowań nie było. Pomóżcie może któraś z was była w takiej sytuacji może ktoś z rodziny , znajomi.
Z góry Dziękuję za każdą radę
po prostu bukiet kwiatów lub teraz są modne takie kwiatowe boxy. Możecie dołączyć wasze wspólne zdjęcia, albo zaśpiewajcie im piosenkę;) liczy się gest w końcu
Ja bym zrezygnowała z jakiegoś tańca, na rzecz np. podziękowania mamom za to, co zrobiły. jakaś mała mowa albo film - widziałam na jednym z wesel jak para właśnie przed weselem nakręciła mały film z podziękowaniami, by uniknąć wygłaszania mowy (mega wzruszenie)
"-Puchatku?
-Tak, Prosiaczku?
-A nic, chciałem się tylko upewnić, że jesteś..."