Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Tygrys »

Halinko to udanej imprezki. Takie spotkania po latach super są. Ciekawe jak się poznacie :)
Monika Ty szczęściaro już za dwa dni zobaczysz swojego maluszka :). Może Wam pomacha :)

A co do różków to właśnie się zastanawiam... bo co niektóre wola bez, że lepiej się trzyma malucha bez rożka. Ale tak myślę, że chyba kupię i najwyżej jako przykrycie lub podkład będzie.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Malinko fajnie sie tak spotkac po latach ;) udanej imprezki ;)

Tygrys kupuj najwyzej nie bedziesz uzywac;)

A ja oglnie lepiej, gdyby nie katar...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
nutka23
Miła Kobietka

Post autor: nutka23 »

Wiesz każde dziecko jest inne jedno dziecko lubi być mocno tulone jedno nie trzeba dziecko wyczuć co lubi. Poprostu kup i zobaczymy czy będzie wam pasował. A co do mody na takie wózki jak kto lubi mi sie one nie podobają ale o gustach się nie dyskutuje. Podobno w weekend mam byc 21 stopnia i burze ciekawe czy się sprawdzi.
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Oto moje pazurki....
zrobiłam białe bo to zawsze tak elegancko a naklejki czarne bo sukienka czarna :)
I gdybyście pytały to są moje paznokcie, nie żadne tipsy....
Miałam dużo dłuższe, skróciła mi nadając prosty kształt.

Halinko, fajne takie spotkanie po tylu latach a to w jakimś większym gronie czy tylko Wy we dwoje? No własnie, jak się poznacie.... sporo lat minęło.... Udanego spotkania :)

Nie wiem czy jutro dam radę do Was zajrzeć.... w sobote to wcale, niedziela też odpada bo ten festyn Marcel ma.
Najwyżej Kasi wyślę sms i ona Wam przekaże na forum :)
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

No no Aga pazurki bardzo ładne :) ja na swoje wesele też miałam frencza, tyle, że końcówki w pomarańczowym kolorze a nie białym :D
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Proste, klasyczne i ladne...
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Cześć Dziewuszki....
Poczytałam Was ale już mi się pomyrdało, co której napisać. Mam nadzieję, że mi wybaczycie, bo nosem ryję w klawiaturę.
Halinko! jadę na rezerwie cierpliwości i wymuszonego spokoju! Dzisiaj pobiłam chyba rekord w ilości przyjętych klientów, o odebranych telefonach nawet nie wspomnę. A jak wiszę na telefonie albo obsługuję klientów, to papiery leżą odłogiem, o co pan Kier miał oczywiście ciężką pretensję. "Powinnaś być lepiej zorganizowana" - tak mi ten buc bagienny powiedział, więc w ramach lepszej organizacji pracy pierdyknełam mu na biurko cały segregator odmów do napisania i poinformowałam zjadliwie, że co prawda rzeczy niemożliwe załatwiam od ręki, a cuda w dwa dni, ale póki co, sklonować się jeszcze nie potrafię. A gdyby nie pasowało mu pisanie decyzji do 100 osób, list wypłat, kart oceny, pism do organizatorów,protokołów itd. to może zająć moje miejsce i przyjmować klientów oraz oczywiście odbierać telefony. I wiecie co??? zabrał decyzje do napisania!! Co prawda tylko te odmowne, ale dobre i to... :)
A po pracy byłam zmienić opatrunek teściowi i też ciśnienie skoczyło mi do sufitu... :> potem jakieś zakupy, na pocztę po odbiór paczki z książkami, obiad i w końcu padłam sobie żałośnie w kąciku z takim bólem głowy, że maryjajózefiwszyscyświęci!!
Aga! paznokcie piękne!! aż pozazdrościłam... Swoją drogą ależ Ty masz sny!!! :D Będę niecierpliwie czekać na relację z imprezy!
Monia! nie Bąbelek tylko Bąbelka, bo to córeńka jest!!! i odzywaj się do nas z domu, bo jak zostało tu słusznie zauważone możemy złapać stresa nie wiedząc, co się z Tobą i Bąbelką dzieje....
Tygrysie! Ty tez uważaj na siebie i proszę Adaśka ode mnie pogłaskać...
Halinko! i jak spotkanie po latach?? udane?? opowiadaj!... :)
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
nutka23
Miła Kobietka

Bardzo ładne pazurki ja miałam podobne tylko bordowe naklejki bo bukiet miałam bordowy :)
Jak ja nie lubię kupować teraz mebli i składać teściowej kupili meble i od 16 składają a nawet połowy nie mam. Ja to zawsz kupuje odrazu ze składaniem nie chce sie w to bawić. Dziś tak pięknie na dworze aż sie chciało byc na podwórku :)
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Wszystko,co tylko miłe na świecie, wszystko,co tylko pomyślność wróży, niech się Wam w jedno ogniwo splecie i będzie szczęściem w życia podróży.

Obrazek
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Wróciłam grzecznie ze spotkania , wypiłam tylko lampeczkę ballantines, powspominaliśmy cudowne chwile , koleżanka przyniosła zdjęcia kiedy byliśmy w pierwszej i drugiej klasie , jaka ja byłam chudzieńka , :D włoski warkoczyki czarniutkie , :D szkoda że nie mam takich już zdjęć , :( ale kolega obiecał że może mu się uda zeskanować i będę miała żeby wspominać wiek dziecka :D było nas 13 osób , :D z niektórymi osobami to się często spotykaliśmy ale z większością jakoś nie było możliwości żeby się spotkać , wiele osób już nie żyje :(

Małgosiu , cudownie zrobiłaś z tymi dokumentami , ten twój kierownik to nieokrzesany stwór , ja bym go zagryzła , przecież to on powinien zastąpić nieobecną osobę w pracy , bo z tego wynika że on tylko jest od palcowania , dyrygowania , :diabel , oj jak ja ci współczuję , a twojemu teściowi to może by pielęgniarka mogła przychodzić żeby zmienić opatrunek , zgłosić w przychodni , bo to ich obowiązek w takim przypadku kiedy on nie chodzi

Agnieszko no pazurki śliczne , ja bym z takimi nic nie zrobiła , jutro pije za twoje zdrowie , wasza pomyślność , a ty tylko się dobrze wyśpij .

Esterko , katar męczy okrutnie , współczuję ci, ale cóż i to trzeba przecierpieć jak się go złapało :(

Moniczko co dzień proszę coś nam skrobnąć , a w sobotę czekamy na wieści czy to dziewczynka czy chłopczyk :D

Elwrko , pogłaskać proszę Adania :D

O Kasiula , czy ten bukiet to dla nas ??? jaki piękny :D dlaczego nic nie napisałaś ???
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
lobelia85
Extra Kobietka

Post autor: lobelia85 »

Hej hej hej!!!!
Ja tylko przelotem, bo ne na swoim kompie jestem :) Już trzeci dzień ćwiczę i dzisiaj dodatkowo byłam z Roksanką na mega długim spacerze w lesie, więc zakwasy mam konkretne i wszystko mnie boli :) Pochwale się Wam jeszcze, że niedawno kupiłam sobie wagę analityczną i właśnie ją rozpracowałam i wyszło mi, że mam (uwaga!!!! ) za mało tłuszczu i kości :P Mięśni i wody w sam raz, bo tam to wszytko w procentach jest :) Dzień mi minął dzisiaj na powietrzu, plac zabaw zaliczony, ploteczki z kuzynką i takie tam :P
Aga, babo jedna Wszystkiego naj naj naj z okazji Waszej rocznicy- dużo miłości, pomyślności i cierpliwości na kolejene 10 i 50 lat!!!! A na pazurki trzeba było do mnie przyjechać a nie obcym dawać zarobić :D
Halinko, super, że spotkanko udane, no i że się nie spiłaś :D :D :D
Małgosiu, uwielbiam czytać twoje posty, normalnie uwielbiam!!!!
Moniko, Elwirko, od ciotki Marty tez głaski dla Maluszków!!!
Hada, zdrowiej kobito!!!
Aaaaa, co do rożka, to kupcie zdecydowanie, bo to jedna z praktyczniejszych rzeczy :) A wózek 3 w 1 ja odradzam, bo one się tak dziwnie składają ( ja przynajmniej taki miałam), że i tak spacerówkę dokupowałam osobno, więc taki to był zysk. Chociaż głęboki miałam akurat wózek super, bo duży a nie tam te maleńki popierdółki, co to dziecko w nim pół roku pojeździ. Moja usypiałam w głębokim ponad 2 lata :) No a te wszystkie dodatki, nosidełka jakieś termitiery itd, to wcale się w praktyce nie przydają. No i oczywiście w necie najtaniej :)
Lecę powoli , paaaaa!!!
Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki...

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Niebo wyczyszczone do samego błękitu i słonko uśmiecha się uroczo, wygląda na to, że nawet aura świętuje razem a Agą... :D
A w mediach od świtu dyżurny temat smutnej rocznicy i polskie piekiełko we wszystkich możliwych odsłonach..ech...
Piątek mam napięty, jak gumkę w starych gaciach... :P oby tylko nie pękła z hukiem, bo może ktoś rykoszetem oberwać!
gdybym nie zajrzała wieczorkiem, to znaczy że poległam na referendalnym stanowisku lubo też skróciłam pana Kier o durny łeb i siedzę w kazamatach.. ;-)

Tolerowanie głupców jest nieodzownym elementem mądrości.

(Anthony Eden)

Kolorowego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Malinko to super ze spotkanie udane;) a powspominac to tak fajnie ;)

Lobel to wytrwalosci w dalszych cwiczeniach. Duzo dalas za wage ?

Cula, wszystkiego najlepszego i kolejnych wspolnych lat...

Tamirko... oj po ciezkim dniu wieczorem trzeba po prostu odsapnac ;)

Ja dzis kolejny dzien sprzatania, mama jutro wraca
Awatar użytkownika
nutka23
Miła Kobietka

Dzień dobry. Dziś piękny dzień. A mnie dziś czekają zakupy jak ja nie lubię robić w dniu wypłaty bo najwięcej ludzi jest w sklepach a kolejki wielkie. A i dziś są wyniki w przedszkole za chwilkę się wybieram tylko troszkę ogarnę a mała chce z dziadkiem być drzewo wozić :)
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :D Ale mamy pięknie za oknem , :) wiosna w całości , ja już po śniadanku i teraz zasiadłam przed komputerem z kawusią , pachnącą tylko mi jeszcze ciasta brakuje , wieczorem zapowiedziała się do nas moja synowa ,muszę coś dobrego zrobić bo przyjdzie z dyżuru po 10 godzinach więc dumam co tutaj zrobić , zamierzam dzisiaj zrobić sama w domu trwałę , mąż musi mi pomóc bo z tyłu głowy sobie nie poradzę :) Agnieszka świętuje , pogoda jej dopisała , ciekawa jestem jak jej tam nerwy , bo dzień ma stresujący ,

Małgosiu , jak to dobrze rano wstać , otworzyć komputer i poczytać twoje rozweselające posty . :D Myślę że kierownik ujdzie z życiem :D Więc daj nam znać czy żyjesz .

Marta , spotkanko wspaniałe , a że ja nie trunkowa więc jedna lampka koniaczku mi starczyła :D a co to za wagę posiadasz , ??? Tłuszczu masz za mało więc ja ci podeślę bo mam nadmiar :D :D :P musisz ciut się podkarmić :)

Esterko , czyli macie dzisiaj wielkie święto , mamcie znowu witać w progach , a na długo przyjeżdża ??? a jak już zdrowa jesteś ???

Nutko , daj nam znać jak tam wyniki z przedszkola , mam nadzieję że wynik będzie pozytywny ,córcia zasili szeregi przedszkolaków , czego ci bardzo życzę :)
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hejka babiszonki
U mnie też słonecznie i oby tak zostało.
Musiałam się przebrać i założyć krótki rękaw.
Mała mi coś chrypi i pokaszluje więc odpuszczam basen i mam nadzieję,że nic się nie rozwinie.
Halinko ale mialaś miłe spotkanie,pamiętam jak dwa lata temu ja się cieszyłam na takie spotkanie.
Teraz spotykamy się regularnie raz w roku.
Zrób synowej coś na gorąco wiesz co lubi.
Tamirko z tatą lepiej ale mamie dziś prysnął na dwór i podobno nie chce wrócić,znów awantura.
A dlaczego musisz ćwiczyć z teściem oddychanie
Goń pana kier do roboty,nierób jeden.
Tygryski fajnie się was czyta,ja odnośnie wózka to myślę tak,że my kobiety jesteśmy teraz zmotoryzowane i same dużo jeździmy,to zwróccie uwagę,zeby się szybko łatwo składał był lekki ,zebyscie same potrafiły go załadować do bagaznika i żeby się tam źmieścił ;-)
A z fotelika żeby się dało zdjąć pokrowiec i wyprać .
Dla syna miałam rożki i nie wyobrażałam sobie ,żeby nie kupić dla córki tym bardziej,że wybór w sklepach był ogromny.
Kupiłam trzy :D pełna rozpusta,u nas trzeba mieć swój rożek w szpitalu i co i tylko ten szpitalny został tam użyty parę dni a potem leżał w kącie.
Pozostałe dwa zostały sprzedane w fabrycznych opakowaniach.
Córka była"twardsza"nie taka lejąca i wolałam ją mieć przy sobie tak bliziutko a przykryć kocykiem.
Za to nie wyobrażam sobie nie mieć przewijaka na łóżeczko super praktyczny sprzęt miejsca nie zajmuje,a kręgosłup młodej mamy go na pewno doceni.
Moje dzieci od małego spały w łóżeczku,tam też usypiały zadnego noszenia lulania i wożenia,brania do łóżka.
Co dziś chwalę patrząc jak szwagrostwo próbuje się z łóżka pozbyć 7 latka.
Zana mało Cię
Hada no święto w domu macie kurcze nby fajnie,że mama ma możliwość zarobku szkoda,że nie u nas w kraju.
Aga pewnie zestrachana,sala piękna widziałam,zażądałam foto z nocy poślubnej a co :happy :happy
Paznokcie piękne,delikatne i z klasą,ale wyszło na Agi teściowej,że ona nic nie robi stąd tak długie pazury :P
Natalko i jak z przedszkolem???
Z babciami nie pomoge sama tak miałam i teraz zbieramy tego owoce i dopiero teraz dziadkowie przyznają mi racjęi sklep się nie przyjął
Tamirko co czytasz???
Lobelka pomysł super tylko czy u was jest apteka????bo u nas jest i tak
Obrazek

Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Chochlik to zdrowka dla dzieci ;)
A mama i tak juz na emeryturze, tu by takiej kasy nie dostala...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Impreza u Agi na całego,wszystko pyszne,goście się bawia,a nasza jubilatka mokra od tańczenia.
Hada na pewno nie dostałaby tylko pytanie czy nasi emeryci muszą szukać zagranicą??/
Obrazek

Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Post autor: ZielonoOka »

Ciasto na noc niekoniecznie jest najlepszą opcją, ale co tam zaszaleć czasami trzeba ;)
Awatar użytkownika
nutka23
Miła Kobietka

Dzień Dobry. co do przedszkola dalej nie wiem co i jak w pon pon po 14 mają być wyniki. Czy wasi mężowie też są tacy uparcie jeśli chodzi o lekarze już pisze o co chodzi. Maż pracuje jako spawacz no i wczoraj spadł kolanami o beton ale boli go jedno i puchnie z godziny na godzinę co raz gorsze jest wczoraj cały dzień mu truje jedz na sor może to coś poważnego on nie a drze się jak tylko lekko się dotknie cała noc stęka krzyczy że boli jak kto pani w Aptece powiedziałam najwidoczniej za mało boli..
Moja mała od 1 dni spała sama nigdy z nami zero bujanie w wózku w kołysce bo znam takich co bujali tak i mieli problem moją mała zawsze usypiałam przy włączonym radiu spała mi tak do 3 lata. Co do przewijaka ja nie miałam zawsze albo na łózko przewijałam coś pod dupkę dawałam i dobrze było a i mogę polecić koło łóżeczka komoda ze wszystkim ułatwia prace młodej mamie
Obrazek
tamira
Super Gaduła

Dzień dobry:-)
Aga pewnie odsypia imprezowe szaleństwa, a ja od 5.00 tłukę się niczym Marek po piekle i wymyślam cuda-wianki żeby czymś ręce zająć. Obiad nabiera rumieńców w piekarniku, zimowe buty dostały eksmisję do pakamery, pranie w pralce wiruje radośnie, ba! nawet wyprasowałam to i owo wprawiając żelazko w niebotyczne zdumienie..
O wczorajszym dniu wolałabym ( w przeciwieństwie do Agi) zapomnieć jak najszybciej, a wszystko na to wskazuje, że teraz tylko takie dni będą moim udziałem. Młody ma zwolnienie do końca kwietnia, pan Kier zasadniczo wszystko ma w grubym zadku, Szefowa z kolei dysponuje permanentnym fochem w dużych ilościach i na każdym kroku, a mój służbowy komputer ostro staną dęba i zdecydowanie odmówił dalszych usług... i szlag mu na procesor! :P

Chwała elastycznym, albowiem oni nigdy się nie złamią.
(Michael McGriffy)

Dziewczyneczki! ściskam sobotnio i zmykam do do swojej "mysiej dziury" żeby nabrać sił przed kolejnym poniedziałkiem.. :|

Miłego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Aga

Z okazji urodzin składam Ci moc życzeń: uśmiechu, zdrowia, radości, mnóstwa prezentów i gości, przyjaźni wielkich i małych, wielu przygód niebywałych i uśmiechu wesołego i wszystkiego, wszystkiego najlepszego!

Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Dotarłam.....
Jestem wykończona, zmęczona, padnięta ale szczęśliwa :)
Powiem Wam impreza warta tych moich nerwów.... Bo gdybym miała iść na luzie i bawić się źle, to wolę się denerwować i mieć ekstra imprezę.
Naprawdę jak wszyscy chwalili i salę i jedzenie i orkiestrę. Wszyscy się super bawili, no ale sami swoi to się zawsze bawią.
Jedzenie pyszne ale jeszcze mnóstwo dostaliśmy do domu, dziś mamy tylko 4 gości bo zostali na noc no ale ile tego się zje... A naprawdę tak wszystko pyszne, że zaraz pójdę sobie sałatki nałożyć.
Na sali byliśmy już przed 18 bo orkiestra miała przyjechać a właściwie to jeden wujek był jeszcze przed orkiestrą....
Pierwsze "sto lat" to tylko orkiestrę było słychać ale już to o północy to samych gości :) tak się rozśpiewali :)
Wczoraj jakoś miałam mniejsze nerwy, jechaliśmy na salę zawieźć napoje i wódkę, potem fryzjer a potem już szykowanie się. I nawet jakoś pierwszym tańcem się nie denerwowałam. U orkiestry zamówiłam tą samą piosenkę co na weselu była pierwszym tancem.... czyli Przetańczyć z Tobą chcę całą noc...
A potem już z górki.... szybko buty przebrałam bo mnie nogi bolały, a zwłaszcza zaczęły mi pięty szorować. Po torcie już przebrałam.
Co do prezentów to macie na fb zdjęcia, Tamirce muszę wysłać na maila.
Dostaliśmy w sumie cztery komplety pościeli z bawełny, dwa prześcieradła, komplet taki do kawy, ale taki nie zwykły tylko taki co chyba za szkłem będzie stał jak pójdziemy na swoje. Kieliszki i dwa wina i komplet do wina, czyli korkociągi i coś tam jeszcze w pudełku.... termometr i coś jeszcze.
A poza tym kasa, kasa, kasa. Naprawdę dostaliśmy bardzo dużo. Zapłaciliśmy za salę, orkiestra to był prezent od teściów a to co zostało to akurat się zwróciły wszystkie wydatki.
I wiecie ile wódki poszło? 4 kartony!!!!! Dzięki Bogu że mieliśmy pożyczoną to te 6 oddamy od razu a tylko 4 odkupimy. A jakbyśmy kupili te 10?to co byśmy zrobili z sześcioma?

Dziękuję Wam wszystkim za pozytywne wibracje ;) za wszelkie życzenia i dziękuję że wytrzymałyście ze mną w natłoku moich nerwów :)

Halinko, ten bukiet czerwonych róż od Kasi to dla mnie na rocznicę ale podzielę się z Wami :)

Aha, teście kupili bukiet 10 róż, takich dużych i Marcel nam wręczył :) Aż miałam łzy w oczach :)
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Kurczę , wściekła jestem okropnie bo tyle napisałam i mi gdzieś uciekło , :diabel :diabel :diabel :diabel :diabel no cóż na nowo będę stukała w tą klawiaturę .

A więc witam :D Wróciłam z jazdy rowerowej , mój mąż to zawsze coś wymyśli , wczoraj zadzwonił do mojej kuzynki że przyjedziemy z rowerami i tam będę wdrażała się do jazdy rowerowej , więc zapakował rowery na bagażnik i w drogę , tam na wsi jest spokój , droga nowa , i nawet dobrze mi poszło ,czyli śmiałam się że egzamin zdałam , na tym drugim rowerze lepiej mi się jeździ , :D Co do zakupów sklepowych z dziećmi to u nas było ustalone że tylko jedną rzecz w sklepie ,ale naszej Natalce wcale to nie było na rękę i próbowała wyegzekwować że jedna rzecz ale w każdym sklepie :)

Nutko czyli dalej czekanie na przyjęcie do przedszkola , a co do męża to on powinien zgłosić to , bo to wypadek w pracy , należy się mu odszkodowanie z PZU ,

Kasiu jak dzisiaj Julcia ?? może to alergia ??? ten twój tato to uparciuch , nie szanuje swojego zdrowia ,

Małgosiu , jak tam mija ci dzień , łapiesz oddech ?? dalej chodzisz robić opatrunki???

Agnieszko , Wszystkiego najlepszego ,zdrowia , żeby ci się marzenia spełniały ,

Dobrze że już jesteś po imprezie i to udanej :D tyle nerwów i to niepotrzebnych , dostaliście super prezenty , bardzo mi się podoba ta pościel , którą nam pokazałaś , bardzo ładnie wyglądałaś , a jak cię oceniła twoja teściowa ????

Obrazek
Awatar użytkownika
ZielonoOka
Fajna Kobietka

Post autor: ZielonoOka »

Witam witam i proszę o ładną pogodę, gdyż cały tydzień spędziłam w pracy i było ekstra słoneczko, a dziś gdy tylko wstałam za oknem deszcz. :(
Zablokowany