Hejka babiszonki
U mnie też słonecznie i oby tak zostało.
Musiałam się przebrać i założyć krótki rękaw.
Mała mi coś chrypi i pokaszluje więc odpuszczam basen i mam nadzieję,że nic się nie rozwinie.
Halinko ale mialaś miłe spotkanie,pamiętam jak dwa lata temu ja się cieszyłam na takie spotkanie.
Teraz spotykamy się regularnie raz w roku.
Zrób synowej coś na gorąco wiesz co lubi.
Tamirko z tatą lepiej ale mamie dziś prysnął na dwór i podobno nie chce wrócić,znów awantura.
A dlaczego musisz ćwiczyć z teściem oddychanie
Goń pana kier do roboty,nierób jeden.
Tygryski fajnie się was czyta,ja odnośnie wózka to myślę tak,że my kobiety jesteśmy teraz zmotoryzowane i same dużo jeździmy,to zwróccie uwagę,zeby się szybko łatwo składał był lekki ,zebyscie same potrafiły go załadować do bagaznika i żeby się tam źmieścił
A z fotelika żeby się dało zdjąć pokrowiec i wyprać .
Dla syna miałam rożki i nie wyobrażałam sobie ,żeby nie kupić dla córki tym bardziej,że wybór w sklepach był ogromny.
Kupiłam trzy

pełna rozpusta,u nas trzeba mieć swój rożek w szpitalu i co i tylko ten szpitalny został tam użyty parę dni a potem leżał w kącie.
Pozostałe dwa zostały sprzedane w fabrycznych opakowaniach.
Córka była"twardsza"nie taka lejąca i wolałam ją mieć przy sobie tak bliziutko a przykryć kocykiem.
Za to nie wyobrażam sobie nie mieć przewijaka na łóżeczko super praktyczny sprzęt miejsca nie zajmuje,a kręgosłup młodej mamy go na pewno doceni.
Moje
dzieci od małego spały w łóżeczku,tam też usypiały zadnego noszenia lulania i wożenia,brania do łóżka.
Co dziś chwalę patrząc jak szwagrostwo próbuje się z łóżka pozbyć 7 latka.
Zana mało Cię
Hada no święto w domu macie kurcze nby fajnie,że mama ma możliwość zarobku szkoda,że nie u nas w kraju.
Aga pewnie zestrachana,sala piękna widziałam,zażądałam foto z nocy poślubnej a co
Paznokcie piękne,delikatne i z klasą,ale wyszło na Agi teściowej,że ona nic nie robi stąd tak długie pazury
Natalko i jak z przedszkolem???
Z babciami nie pomoge sama tak miałam i teraz zbieramy tego owoce i dopiero teraz dziadkowie przyznają mi racjęi sklep się nie przyjął
Tamirko co czytasz???
Lobelka pomysł super tylko czy u was jest apteka????bo u nas jest i tak