Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Miejsce na dyskusje nie związane z pozostałymi tematami.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Seksi fleksi czyli rozważania psiapsiółek

Post autor: Hadassa »

To troszkę poczekasz na wizytę.
A jak masz taką pracę to się nie dziwię, nie ma co się dodatkowo obciążać :)
To co teraz jesz??

Ale to tylko wewnętrzny, państwowy jeszcze przed nim ;) Ja w sumie za pierwszym razem zdałam, ale też jakieś 7-8 lat temu...

No tak a pogoda ostatnio dodatkowo dorzuca swoje trzy grosze
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

W zasadzie jeszcze oprócz dzisiejszego dnia to został mi piątek 6 h, potem wtorek i czwartek po 12 h, więc już nie tak dużo :) zleci szybko mam nadzieję.

No z jedzeniem u mnie ciężko teraz na nic nie mam ochoty za bardzo.. mam kanapki, jogurty, owoce, czasem kupię jakąś sałatkę i tyle :( kiedyś zawsze kupowałam obiad,a teraz nawet ciężko mi tam wejść, tyle zapachów...
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Post autor: malinka 61 »

Witam :D . Wieje nadal , :( nawet wyjść się nie chce a muszę iść do banku . Mąż od wczoraj piecze baranki a ma ich do upieczenia 4 szt , ale to jego coroczna praca , :) wczoraj była u nas Natalka i swojego z dziadkiem robiła bo już wczoraj wyjeżdżała do drugiej babci .

Małgosiu , współczuję aresztu we windzie twojemu Misiowi , i jaki czas tam spędził . a policja po co tam była ????

Moniczko , ciekawe to musi być ciasto , nie znam takiego , coś nowego , pogoda u nas można powiedzieć okropna :( chyba w całym kraju tam jest :( a to kiedy idziesz z wynikami do lekarza ???

Hada , twój mąż zdawał na prawo jazdy , ??? a co to za egzamin wewnętrzny ?? a jaki to państwowy ??? bo moja Ula w grudniu zdawała i wcześniej była teoria a później zadawanie jazdy we Wrocławiu na placu ,czy teraz są zmiany?? bo się nie znam .

O poleciały wasze posty zanim nastukałam na klawiaturze .
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Tygrysku, to powinno szybko minąć,w sumie tylko3 dni ;)
Oby jak najszybciej zleciały.
Tygrys mówił, że po peirwszym trymescie mu się unormowało z zapachami i jedzeniem, to może i Tobie.
Podpytaj może lekarza co i jak ;)

Malinko, wpsółczuję wyjścia.. pogoda okropna, niestety...
Mój X wybrał akurat taką szkołę, która zanim wyśle na egzaminy państwowe, trzeba u nich zdać wewnętrzne.
Czyli to samo co na państwowym, ale u nich, pod okiem ich instruktorów.
I w końcu mojemu x się udało. Teraz właśnie będzie miał teorię a potem praktyczny
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Post autor: Culagula »

Hadassa pisze:Cula, skoro tak bardzo chce to niech robi ;) nie ma się co wysilać i nią przejmować ;)
Niby tak, ale ona wtedy wszystkim dookoła mówi że wszystko robi sama i wiesz, ludzie mają o mnie opinię że ja u niej mieszkam a nawet jej nie pomagam, nic nie robię...
I tak wszystkich nastawia przeciwko mnie.
Tym bardziej jest to dla mnie przykre, że ja jestem właściwie zdana tylko na rodzinę męża, z moimi rodzicami kontaktu nie mam, z bratem to sporadycznie i tylko babcia mi została.
I nawet córce ma nagadane a ona potem krzywo na mnie patrzy. A ona to największa plotkara (tak jak mamusia) i rozpowiada dalej...
Łatwo się mówi: nie przejmuj się,jak ktoś mi dupę obrabia i kłamie na całą rodzinę.

Tamirka, no taki opis na początek dnia (bo czytałam dziś rano) to normalnie humor poprawiony na cały dzień :)
Ale żeś jej dokopała :) Chciałabym też mieć takie gadane jak Ty:)
No właśnie, co z tą policją? A Ty mieszkasz we wieżowcu że Misiek w windzie ugrzązł?
A powiedz mi daleko masz na stadion Cartusii?
Bo niebawem zaczynają się rozgrywki Marcela, już 12 kwietnia ma pierwszy turniej,akurat jest u nas a potem co 2 tygodnie wyjazd i teraz w naszej grupie są dwie drużyny z Twojego miasta. No i jak będzie autokar to ja przyjadę też.

Hada, to Twój mąż był bez prawka? U nas z tych facetów co znam to nie ma takiego co by nie robił prawka jak tylko jest już to możliwe.... Męża siostrzeniec pod koniec maja kończy 18 lat a już chodzi na kurs. A ten Twój miał dobrze, żona go woziła :)

Monia, no już mało zostało...... tzn dni pracy.
A powiedz mi, bo wiemy że pracujesz w sklepie ale chyba nigdy nie mówiłaś w jakiej branży, a mi coś w głowie siedzi że z ciuchami, nie wiem dlaczego..... Bo ja potrzebuję sukienkę!!!! :cry: :cry: :cry:
Wyniki to jak mówiła Eliza w ciąży są różne odchyły od normy i tak np ciśnienie jest wyższe.
Ja akurat zawsze miałam niskie a w ciąży dopiero książkowe :) I po ciąży takie mi już zostało.
I koniecznie spytaj o datę porodu.
A powiedz mi, co ile dni miałaś @?
Bo chcę jeszcze sprawdzić moją teorię.... do tej pory na koleżankach się sprawdzało...
Teoria to taka, że jak kobieta miała @ częściej niż co 28 dni to urodziła przed czasem, a jak więcej niż co 28 dni to po czasie.
No ja miałam kiedyś co 33 dni i przenosiłam ciążę o 9 dni. I tak na moich koleżankach ta teoria się sprawdza...
Wcześniej na Elizie jeszcze sprawdzimy :)

Halinko, Eliza i Hada, a jak u Was z tym wiatrem? Bo mówią że u Was najgorzej było, u Kasi od wczoraj prądu nie ma a w ogóle w Wielkopolsce to trąba przeszła...

Dziś u nas pogoda iście bożonarodzeniowa bo raz śnieg sypie a za chwilę deszcz. jak mąż wyjeżdżal do pracy przed 7 to mówi że biało jest, ja się obudziłam się potem po 8 to już deszcz padał i śnieg zmył. Przed chwilą aż biało za oknem było tak sypało...
Obiadek mamy od wczoraj, mielone do usmażenia i ziemniaki też do odsmażenia...
Okna całe zachlapane.
Tamirko, nie wiem czy jej było przykro że są już zachlapane ale mi dziś mówiła że dzięki Bogu wczoraj UMYŁYŚMY okna... MY, kumacie?
A teściowi rano mówiła że ona już nie ma siły....
Ale nie wiem, może ona uważa że ja źle myję i dlatego ona szybko z rana się wzięła za mycie....

Dziś mi kolejne 2 pary odmówiły uczestnictwa na imprezie, moja chrzestna chciała przyjechać ale czekała na miejsce w szpitalu i dziś dostała wiadomość że 8 kwietnia ma iść.
I taka znajoma (ta z siłowni) też nie bo jej mąż dostał grafik na kwiecień i akurat 10-go ma służbę.
Matko, został dobry tydzień a ja bez sukienki.... jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę.... jak ja tego nie lubię....
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

HAda , moja Ula zdała dopiero za trzecim podejściem , teorię zdała za pierwszym razem ale jazdę za trzecim , najgorzej oblewają na placu bo tam egzaminatorzy robią co chcą , tam nie ma kamer , za takie błahostki że , aż się śmiać chce , ale oni na tym zarabiają bo za każdym ponownym podejściem to kasa leci im do kieszeni i to aż 140 zł , mój mąż słyszał jak egzaminatorzy się śmiali że oblali 30 osób , dla nich to heca , zięć żałował że nie zabrał kamery i nie nagrał manewrów na placu, to by im udowodnił ich głupotę
Przy po­dej­mo­waniu de­cyz­ji, nie zważaj na in­nych, kieruj się głosem ser­ca i włas­nym instynktem...

Obrazek
Awatar użytkownika
Tygrys
Super Gaduła

Post autor: Tygrys »

Witam wszystkich
Monika, apetyt powinien wrócić po 1 trymestrze. Większości wraca, i na mięso również. Moja bratowa przy drugiej ciąży - jak ją odrzuciło o od mięsa to od razu do apteki leciała po test, bo już wiedziała co się święci ;p. A potem apetyt normalnie wrócił. Ja teraz to czasem mam takie dni, że mogłabym jeść cały czas.
Z wynikami - to te normy dla kobiet w ciąży są inne ( a podają normy dla nie ciężarnych), więc lekarz najlepiej niech oceni.
A Twoja siostra w pracy radzi sobie?
Na szczęście mam doświadczenie z maluchami, bo w niańkę się bawiłam i u brata i u kuzynki - więc pojęcie jakieś mam :). Ale do szkoły rodzenia i tak będziemy się zapisywać. Zawsze to się przyda.
Tamirko - Twój opis komisji powala :D. A co się stało, że aż policja musiała przyjeżdżać - czyżby ulubieni sąsiedzi popis dali? ALe miał pecha Twój mąż. Zaraz środa się skończy i bliżej weekendu już.
Halinko - w taką pogodę to lepiej w domu siedzieć :)
Aga - może z tymi terminami to wynika z tego, że większość wylicza właśnie wg 28 dniowych okresów. Mi lekarka też tak wyliczony termin wpisała w karcie i wyszło na 12 września. A jak sama znalazłam na necie program co liczy i bierze pod uwagę długość cyklu to mi wyszło na 16 września. A u mnie to średnio 33 dni było.
A jak teściowa uważa, że sama zrobi lepiej - to niech się sama męczy.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Halinko, oni podobno mogą tylko ileś tam ludzi przepuścić...
Ale.. z drugiej strony..
rozmawiałam z moim instruktorem, który te egzaminował.
I on wprost powiedział, że niektóre osoby nie przepuści, bo po prostu się boi ich puścić na drogę...
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Post autor: chochlik70 »

Hej babiszonki
Ja coraz częściej łapię neta więc później odpiszę.
Buziam wszystkie w dzioby kochane.
Ja też mam teorię ciążową a co
Obrazek

Sarkazm mym ojcem,ironia mą matką.Z mym charakterem nie ma tak gładko
Awatar użytkownika
MałyTygrysek
Fajna Kobietka

Post autor: MałyTygrysek »

Aga, ja miałam @ co 30 dni, zazwyczaj zawsze regularnie, więc w lutym jej oczekiwałam a tu nici :D i w walentynki zrobiłam test - pozytywny :D
Mam już obliczoną datę porodu, jak byłam po skierowanie u lekarza to mi obliczył - 14 październik. A w internetowym programie też liczyłam to wyszło, że 17 październik.
Kochana ja nie pracuję w branży odzieżowej, a - uwaga- sprzedaję elektroniczne papierosy :D pewnie każda z Was ma już wyrobione swoje zdanie na ich temat :) :D

Eliza, moja siostra będzie miała pierwszy dzień w tej pracy w Wielką Sobotę. Będzie już sama i zobaczymy jak sobie poradzi. Póki co pod moim albo zmienniczki okiem radzi sobie całkiem dobrze.
Póki co wynikami się nie przejmuję zobaczymy co powie lekarz, większość jest w normie.

Halinko z wynikami idę 11 kwietnia. No to ciasto już robiłam kilka razy dawniej, ale trochę nam się o nim zapomniało a nam smakuje. Zresztą mąż sobie takie zażyczył :P

Kasiu, wzajemnie ściskam, i wracaj do nas!! a jaka jest Twoja teoria ciążowa? :)
You never know how strong you are, until being strong is the only choice you have.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

ooo i Chochlik się pojawił ;)
tamira
Super Gaduła

Post autor: tamira »

Dzień dobry:-)
Oooo... ile do poczytania..
Monia! drobne odchyłki w badaniach, to nic strasznego. Na pewno wszystko będzie OK i tylko nie stresuj się niepotrzebnie... :)
I zamawiam poród na 17 października!!! coś mi się widzi, że będziesz miała dziewuszkę, to jak raz w moje imieniny.. ;-)
Aga! wygląda na to, że Twoja teściowa, to niezła manipulatorka... :P Tylko, co ona chce przez to osiągnąć?? Ma satysfakcję, że zszarga Ci opinię, zrobi z Ciebie nie wiadomo kogo, a sama ubierze się w koronę cierpiętnicy?? I lepiej jej się z tym żyje? Nie rozumiem takich ludzi...
Musze przyznać, że Twoja ciążowa teoria jest bardzo ciekawa.. :)
Halinko! na święta zamówiłam sernik i babkę czekoladową z wiśniami. Mamy tutaj taką cukiernię, która robi tak zarąbiste ciasta, że samemu w ogóle nie opłaca się piekarnika odpalać..
Z z mięs zrobię zrazy wołowe i karkówkę, jedną sałatkę w szczątkowych ilościach, trochę białej kiełbasy i finito!
Hada! gratulacje dla męża:-) ja tam prawa jazdy nie mam i mieć nie zamierzam! bardzo odpowiada mi pozycja pasażera... Podobno teraz coraz ciężej jest zdać prawko za pierwszym czy drugim podejściem...

Jutro mój teść będzie operowany, więc już dziś cała rodzina na wszelki wypadek ma nerwicę żołądka i ostrą trzęsiawkę... Dom wariatów w czasie pożaru, to małe miki przy tej rodzinie...
tamira pisze: Nie dość, że śniegiem wali jak na biegunie, nie dość że prąd ukradło, to jeszcze przez pół nocy policja siedziała nam na głowie, a Misiek utknął w windzie... :evil:
PRIMA APRILIS!!!!
z tego wszystkiego tylko walenie śniegiem odpowiada prawdzie...
chociaż teraz akurat słońce świeci jak na 1 kwietnia przystało! :D
Obrazek
Wiosna, wiosna! Wiosna, ach to ty!
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

No proszę jak Tamirka nas nabrała :)
Ale wiesz, po twoich przejściach to ja wcale bym nie podejrzewała że to żart.
No pogoda nam dzisiaj robi przegląd wszystkich pór roku, od śniezycy, przez deszcze po wiosenne słoneczko.

Monia, jak miałaś @ co 30 dni to raczej na tego 17-go się przygotuj :) I zrób Tamirce prezent na imieniny :)
No właśnie nigdy nie mówiłaś o branży, ja sobie ubzdurałam że w ciuchach siedzisz :)
Co do tych e-papierosów to nie mam zdania, nie interesują mnie ;)

Kasia może zajrzy wieczorem to napisze swoją teorię ciążowych snów, ja już ją znam :)

A ja kurcze mam znów kłopot bo kiedyś miałam ząb leczony, dolną szóstkę a tam była taka dziura, że z 4 części zęba zostały tylko dwie a reszta była plombą wypełniona. No i ta plomba mi jakiś czas temu wypadła. Ale nic z tym nie robiłam.
I wczoraj teść kupił taki wiejski chlebek a on miał twardą skórkę i sobie jedną część tego zęba wyłamałam a druga mi się tak rusza że może mi też odpadnie. I sama go ruszam żeby wyrwać ale raczej korzeni sama nie wyrwę a jak ta ostatnia część się złamie to zostanie sam korzeń. A tego dentysta już nie wyrwie, trzeba będzie iść do chirurga.
Ale jak na razie nie mogę nic gryźć bo ten ząb się rusza, aż się kładzie prawie. Na obiad ziemniaczki z kotletem mielonym to mięciutkie było a na kolację ugotowałam budyń to już całkiem nie było co gryźć. Pomarańcza sobie wyssałam i takie to moje jedzenie teraz będzie.... I ruszam tego zęba i ruszam i on się nie chce urwać.
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

Hahahaha Tamirka jesteś superaśna :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy :happy
Mam neta od sąsiadki po wi-fi czyli chodzi wolno ale jednak bywa,zrywa no ale lepsze coś nic nic ;-)
Stęskniłam się za wami przeokrutnie.Wczoraj siedziałam pół dnia w szkole na tzw lekcji otwartej robiłam z córką baranka
Wszystko ok tylko dlaczego w wielki tygodniu????
No i powiem wam moja szefowa sprzedała swoja rezydencię,więc już nie będzie moją sąsiadką :D
Oczywiście od jutra już jej nie ma wyjeżdżają na swieta.
Plus nie posiadania internetu to wysprzątany dom i przeczytane sporo książek,do normy zostało mi tylko 20 :D :D
Na święta bez szaleństw jeden placek plus babka ze słodkiego,sałatka,parę galarcików i zapiekany schab to tak z grupsza
A ja obstawiałam Monika że eklektroniczne papierosy,tylko się tak zastanawiam czy na to jest zbyt????
Tygrysku gratulacje synusia a Adam to piękne imię jakby co :)
Dziewczyny czy wam lekarze wpisują w kartę ciąży puls????bo ta moja teoria pulsu dotyczy????a apetyty no cóż z synem jadłabym tonami truskawkową nadziewaną czekolade wedlowską a z córka pierogi z mięsem pieprzne :D
Halinko jak jestem w pracy rzadko odbieram telefon
Obrazek

tamira
Super Gaduła

Dzień dobry w Wielki Czwartek!
Oprócz tego, że Wielki, to niestety zimny i wietrzny! W nocy tak gwizdało w kominach, że klękajcie narody! A teraz znowu śnieg pada radośnie! Wygląda na to, że na Wielkanoc będziemy lepić zajączka.. ;-)
Plany na dzisiaj mam bogate, a jak wyjdzie z realizacją? no cóż... pożyjemy, zobaczymy:-) W każdym razie nic na siłę...
Kasiu! :kiss2
Mam nadzieję, że Gosia, Marta i Gusia zajrzą tutaj niebawem...

I nie dajcie się ponieść świątecznemu szaleństwu..

Jedną z wad pośpiechu jest to, że zabiera tak dużo czasu!

(G. K. Chesterton)

Dobrego dnia! :kwiatek
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Witajcie ;)

Tamirko, udał Ci się żart ;)
A powiem mojemu ;) Niestety coraz trudniej i pytania są bardziej powalone.
Kiedyś prawka też nie chciałam mieć.. ale, teraz nie żałuję...

Cula, a kiedy do dentysty się wybierasz??

Chochlik ale ważne że masz dostęp do neta ;)
ale coś o tym wiem, jak przestalismy z X grać, nagle tyyyyle czasu :D

A dziś może moja przyjaciółka wpadnie :)
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Hejka :)
Dziś piorę drugą pościel (wczoraj pierwsza), jutro pomyję łazienkę i upiekę babkę, dużą i dwie małe do święconki i chyba jajka umaluję też jutro wieczorem bo wtedy zawsze w sobotę na szybko.
W ogóle nie czuję świąt ani nawet nic nie szykuję, co tam, będziemy sami w domu to bez sensu coś wielkiego szykować. Szynka jest uwędzona, wisi w piwnicy, jajka kury znoszą na bieżąco to najważniejsze jest. A nie ma co za dużo jeść bo za tydzień się najemy.

Hada, akurat za tydzień idę do dentysty z mlodym to niech ona mi tam zajrzy i zobaczy co da się z tym zrobić...
Dziś na obiad zupa pomidorowa to gryźć dużo nie trzeba a może dzięki zebowi jeszcze schudnę :)
Bo na śniadanie zjadłam tylko ugotowaną marchewkę z zupy :) Bo mięciutka :)

Słoneczko ładnie świeci, ptaszki śpiewają....
Miłego dnia
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Cula a drugą stroną po prostu jeść nie możesz??
ja bym się musiała w końcu do mojej dodzwonić...
tamira
Super Gaduła

Ależ ten czwartek pokopany!!!
Ekipa fachowców montowała barierkę przy schodkach i przewiercili kabel - szlag trafił oświetlenie!!!
Pan Kier sam sobie narobił bałaganu wydając sprzeczne polecenia i nie wiedząc jak z tego wybrnąć godzinę temu zwinął się do domu, a dokumenty nie podpisane i jutro będzie afera. Ale nie mój cyrk i nie moje małpy. :P
Młodemu tak strzeliło w kręgosłupie, że trzeba było zawieść go na SOR, a kierowca wracając miał stłuczkę.
Rano lało i wiało, a teraz WIOSNA!!! słońce świeci pełną gębą... :D
Aga! a ten ząb mam nadzieję nie boli??
Obrazek
Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Witam . :) Oj pogoda mnie dobija , przecież nie takiej sobie życzyłam na te święta :( :( czekam na Ule bo będziemy robić białą kiełbaskę , ponieważ zięć ma dietę i nie może nic tłustego więc robimy ją z mięska indyczego , w ubiegły roku taka zrobiłyśmy i była super :) po obiedzie zrobię bagietkę ,muszę wypróbować tą formę ciekawa jestem jak mi wyjdzie ,bo jutro lub w sobotę upiekę chlebuś żeby był świeży na święta :) Teraz u nas zaświeciło słoneczko , bo od rana waliło śniegiem :evil: :evil:

Kasiu , wreszcie jesteś , jakoś nam dziwnie było bez ciebie , ja też na święta nie szaleję , minęły już te czasy kiedy gotowało się i piekło przez parę dni, w końcu mamy jeden żołądek , jeden otwór gębowy :D , to ile tego można przetrawić , :) Ty wczoraj z Juleczką robiłaś baranka ale z czego ??? ciasta czy masła ??? moje barany upieczone ,jeden już wyemigrował z Natalką , zostały jeszcze trzy i dopiero w sobotę nas opuszczą , zmienia lokum :D Jak tam przygotowania Marcina do matury ??

Małgosiu ty figlarko , tobie jednej udało się nas okłamać , chociaż pomyślałam sobie że te wichury mogły spowodować brak prądu , dziwne mi było że w takim niskim bloku jak ty mieszkasz są windy ale .... teraz wygody są różne montowane w nowoczesnych blokach , zaś policja to była pomocna do tego sąsiada coś opisywałaś i to wszystko dla mnie było wiarygodne , :D Babka z wiśniami to może być bardzo dobra nigdy takiego rarytasu nie jadłam , ale próbować upiec ją nie mogę bo mój ciast ciemnych nie jada :( więc tylko smakiem się obejdę :( Jak tam teść , czy już po operacji ????

Tygryski , jakie wasze samopoczucie , uważajcie jak chodzicie bo jest ślisko ,u nas na obwodnicy rano były kraksy , sześć wypadków drogowych :(

Hada , to teraz na prawko to są aż trzy egzaminy , czy ja dobrze rozumiem ???

Agnieszko , oj ząb :( :( wydatek srogi , a ból przy wyciąganiu korzeni to chyba też do przyjemnych nie należy :( bardzo ci współczuję

Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Tamirko, kolejny żart ?? :P
a co się Młodemu stało, z kręgosłupem ??

Malinko.. pogoda nas nie rozpieszcza, ale we wrocku pochmurno...
A egzamin na prawko ogólnie są teraz dwa: teoretyczny i praktyczny.
Niektóre szkoły, tak jak ta do której poszedł X mają jeszcze wewnętrzne, wtedy wychodzą 4 ;)
Awatar użytkownika
chochlik70
Super Gaduła

hej babiszonki
U mnie zimowo wieje dmucha,śniegiem sypie na przemianz deszczem istny armagedon.
A ja jak zwykle przed swiętami siedze do wieczora w pracy.
W pracy mamy neta zrzutkowego bo nam normalny szefostwo odłączyło :(
U nas dziś tradycyjnie zajączek czyli dzieci dostają słodycze.
No i się od rana wściekłam,bo umawiałam się ze szwagierką ,że nie robimy swoim dzieciom bo to takie oddawanie lepiej swojemu więcej.
No cóż rano Julia na klamce znalazła zająca od nich i to wiecie jaki wypasiony.
Zabawki ciuch słodycze :o jeszcze bym zrozumiała jakieś słodkie ale nie dosyć że tyle tego wbrew umowie a jeszcze wszystko z cenami żebym chyba wiedziała za ile odkupic :)
No ale chyba nic z tego bo jestem przed wypłatami mam ostatnią kase w portfelu i co mam nie jeść czy iść i wziąść chwilówke????wsciekła jestem jak diabli.
Halinko baranka z patyczków robiłam jakoś w szkole z masła niebardzo by dało radę.
O Marcina raczej mnie nie pytaj bo po ostatnich akcjach mam dosyć jego i jego matury.
Jak mi minie to napiszę co i jak.
Aga ząb niezazdroszcżę.
Hada gratulacje dla męża,prawko mieć super rzecz,ja żeby nie mój ówczesny chłopak też bym nie miała .
Ale fakt testy są jakieś mało logiczne,wiem bo jak dwa lata temu syn robił to sobie rozwiązywałam
Tamirko co z młodym????
Babkę z wiśniami kupował mój dziadek była super krem tortowy i wiśnie z alkoholem
A jak teść i operacja??/
Obrazek

Awatar użytkownika
malinka 61
Kobietka Expert

Już po robocie , mięsko doprawione i jutro będziemy nadziewać we flaki , bagietki upieczone i połowa już zjedzona , resztę czeka na jutro :)

Kasiu , no z cenami dać to sama bym nie wiedziała co to ma znaczyć , z tupetem ta twoja szwagierka , my na zajączka dajemy symbolicznie , drobne prezenciki ale tylko dla dzieci , przeważnie słodycze i owoce , a co to za baranki z patyczków ?? to się da zrobić ?? oj ja niekumata chyba jestem :( Co ci ten grzeczny Marcinek zawinił , nie złość się , to młodość może tak działa , :ok:

Obrazek
tamira
Super Gaduła

Hada! żadne żarty! sama prawda!
Młodemu dwa lata temu wypadł dysk i był operowany, ale że chłopak nie bardzo dbał o siebie, to teraz ma problemy. Praca siedząca, studia w każdy weekend, małe dziecko i zero odpoczynku. Po mojemu to powinien iść na L4 i porządnie zająć się rehabilitacją kręgosłupa.

Teść po operacji, podobno wszystko poszło zgodnie z planem, ale święta spędzi w szpitalu. Teściowa nerwowa, że bez kija nie podchodź... :roll:

Kasiu! czym ci synek podpadł?? a w sprawie zająca trzymałabym się wcześniejszych ustaleń. Chce szwagierka za bogatą ciocię robić, to niech robi, ale dawanie prezentów z metkami jest mało eleganckie... :P

Halinko! wpraszam się na kiełbachę własnej roboty! co do windy, to mieszkam w jedynym (póki co bloku), który ma 3 piętra i windę... :) taki lokalny apartamentowiec na miarę prowincji.. ;-)

A gdzie nasze "ciężaróweczki"??? mam nadzieję, że pogoda im nie dokuczyła?? bo mnie dobija.. :>
Obrazek
Awatar użytkownika
Culagula
Kobietka Expert

Malinka jak zwykle dobroci same robi.....

Tamirko, na szczęście ząb nie boli, tylko jak go ruszam to on się trzyma dosłownie na włosku i trochę boli jak za bardzo przechylę. No ale męczę go i męczę....

Hada no z drugiej strony to tak też słabo bo tam z kolei mam ułamaną trójkę, tzn mam pół zęba i boję się że jak coś twardszego nagryzę to go złamię. teraz jak będę z Marcelem to zapytam tej dentystki czy na książeczkę coś się da z tym zrobić... Bo płacić nie będę bo nie mam z czego.

Z Kasią rozmawiałam na fb więc moje zdanie na temat szwagierki zna, od dawna wiem że ta kobieta nie jest normalna. No dać prezent z ceną to szczyt bezczelności.

A u nas to dzisiaj słoneczko świeciło, nawet pranie miałam na dworze, aż w jednym momencie ale dosłownie przez chwilę padał jakby deszcz z gradem. Ale to był moment i potem znów słoneczko wyszło. No ale jak pranie zawinęłam do domu to już tam zostało.
Mnie coś kurcze w gardle gryzie. Najpierw miałam katar i nos zapchany, kichałam, prychałam przed jakieś 2 -3 dni a dziś mnie gryzie w gardle. Na szczęście mam tabletki na gardło więc zawczasu biorę... Oby angina mnie nie dopadła bo ponoć panuje. Ale przy anginie jest gorączka, ja na szczęście nie mam więc może to tylko ból gardła....
Zablokowany