Seks ile razy w tygodniu ?
Re: Seks ile razy w tygodniu ?
A czy to ważne ile razy w tygodniu????? Ja się kocham wtedy, gdy mamy na to razem ochotę (w sumie bardziej ja muszę mieć ochotę, bo partner jeszcze się nie zdarzyło by jej nie miał). Ważniejsze moim zdaniem jest to, byśmy robiły to z osobą, którą kochamy i której ufamy oraz z którą czujemy się bezpiecznie. Nie wyobrażam sobie (być może jestem konserwatywna) sexu z dopiero co poznanym chłopakiem
-
dagmara1995
- Jestem tu nowa :)
Ja jestem z partnerem 3 lata i uprawiamy seks bardzo często .
Zgodze się z koleżanką niżej że udane zycie sexsualne to udane życie małżeńskie
Zgodze się z koleżanką niżej że udane zycie sexsualne to udane życie małżeńskie
U mnie to na razie w ogóle bo nie ma warunków.. czekam na ten dzien z niecierpliwoscia kiedy bedziemy mogli chociaz raz w tygodniu.
-
Cukiereczek19
Mój partner jest kierowcą zawodowym i wraca na weekend, czasem uda mu się już wrócić w piątek a zazwyczaj wraca na sobotę i niedzielę a w poniedziałek rano często w nocy znów do pracy. Tak więc podczas urlopu, który spędzaliśmy nad morzem to kochaliśmy się do 3-4 razy dziennie;-) A tak to w weekend zdarza się może kilka razy (on zmęczony to śpi jak suseł a mi go żal budzić ). He he ale jak się dopadniemy do siebie to wióry lecą
(tacy wyposzczeni jesteśmy.....
)
Moim zdaniem każda z nas powinna to robić tak często jak chce i jak jej partner da radę 
- blackeyes13
- Miła Kobietka
Z moim partnerem widujemy sie przeważnie w weekendy. Dzień czy noc nie ma dla nas znaczenia, jesli mamy ochote to nie ma na co czekac;) pozdrawiam:)
"Żyj tak, jakby każda minuta miała być pierwszą i jakby każda minuta miała być ostatnią."
Nigdy nie liczyłam ;p boz to tak naprawde zalezy od checi i czasu jaki spedzamy razem

"...przez noc droga do świtania -
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
przez wątpienie do poznania -
przez błądzenie do mądrości -
przez śmierc do nieśmiertelności..."
- Kochajaca.
- Miła Kobietka
3-4 razy przeciętnie, ale w czasie jednego dnia czasem wychodzi 3 (tak po kolei
), więc niekiedy więcej
- LubaQWE2957
- Jestem tu nowa :)
to zależy jest okres ze codziennie , a czasem w ogole 
Nie mamy żadnego schematu, ani nie liczę. Wszystko zależy od naszych chęci, potrzeb, przebiegu dnia.
Kilka razy dziennie. Noc, dzień bez znaczenia. Bywa ze codziennie, a nieraz co drugi dzień. Niezmiennie odkąd jesteśmy razem.

U nas jest to zależne od tego czy jesteśmy zmęczeni po pracy czy nie. Jeżeli Mąż i ja mamy wyczerpujący dzień to odpuszczamy sobie igraszki. Nadrabiamy zaległości podczas weekendu 
- mechaniczka92
- Miła Kobietka
cały tydzień, czasem 3 razy dziennie... ale głównie nad ranem 
Oh, I could write a milion stories,
Tales of love, and hate, and pain,
And my fears would truly frighten,
Any ordinary man...
Tales of love, and hate, and pain,
And my fears would truly frighten,
Any ordinary man...
To jest najczęściej 4-6 razy w 7-dniowym tygodniu 
Serdecznie Was zapraszam - woor.pl - Każdy jest mile widziany 
A macie tak, że ochota jest uzależniona od cyklu? Ja np jakieś 10 dni przed okresem w ogóle nie mam ochoty i mogłabym nawet tydzień nic.... Ale po mogłabym codziennie.
Przed ślubem widywaliśmy się tylko w weekendy i moglibyśmy z łóżka nie wychodzić, a po ślubie jak pojawiło się dziecko to i częstotliwość się zmieniła bo ja przeważnie wieczorem zasypiałam zanim on zdążył się do mnie zbliżyć. Teraz po ponad 8 latach małżeństwa to już jest rutyna.... On ma ochotę non stop ale to tylko zaspokojenie swojej potrzeby, żadnego przytulania po wszystkim... A ja nie jestem maszynką do seksu i chcę czegoś więcej. I dlatego muszę naprawdę mieć ochotę żeby z nim się kochać. Nawet nie nazwałabym tego kochaniem się, tylko seksem...
Przed ślubem widywaliśmy się tylko w weekendy i moglibyśmy z łóżka nie wychodzić, a po ślubie jak pojawiło się dziecko to i częstotliwość się zmieniła bo ja przeważnie wieczorem zasypiałam zanim on zdążył się do mnie zbliżyć. Teraz po ponad 8 latach małżeństwa to już jest rutyna.... On ma ochotę non stop ale to tylko zaspokojenie swojej potrzeby, żadnego przytulania po wszystkim... A ja nie jestem maszynką do seksu i chcę czegoś więcej. I dlatego muszę naprawdę mieć ochotę żeby z nim się kochać. Nawet nie nazwałabym tego kochaniem się, tylko seksem...
- kajametrowska
- Miła Kobietka
W ciągu 7 dni jest to zwykle 3-4 razy. Zależy od nastroju 
To chyba zależne od indywidualnych potrzeb, ale im częściej tym lepiej 
-
Basia1994
To zależy w jaki sposób , bez zabezpieczeń zależy od cyklu każdej kobiety (:
2 razy w tygodniu jest całkiem ok nie nudno
Fotobudka czyli świetna zabawa na każdej imprezie.
-
eRozkosz_pl
- Fajna Kobietka
Nie liczy sie ilość lecz jakość,na dobry seks warto poczekac nawet tydzień lub dłuzej,a przeciez każdy z nas ma inny temperament,prawda? 
-
karolinq12
- Miła Kobietka
mysle, ze kazdy ma inne potrzeby. jedni moga kochac sie codziennie po 3 razy dziennie, inni 2 razy w tygodniu 
Myślałam, że do końca życia nie będzie stać mnie nawet na głupie waciki, ale czuję, że dzięki tv.sexbook.com.pl niedługo wszystko się odmieni!:)
5 czasem 6 razy w tygodniu