Jak go zmienić..

Rozmowy o seksie i seksualności,o naszych pragnieniach, fantazjach erotycznych. Jak zabezpieczyć się przed niechcianą ciążą? Te i inne tematy związane z seksem i antykoncepcją poruszamy tutaj.
ODPOWIEDZ
paula

Jak go zmienić..

Post autor: paula »

Wielokrotnie mówiłam już mu, że chciałabym spróbować czegoś innego, że jesteśmy młodzi, 4,5 roku jesteśmy razem i boję się że w pewnym momencie ten nasz seks stanie się rutyną. Kupuję specjalnie bieliznę, pończochy, zakładam różne prześwitujące sukienki itd. Bardzo to na niego działa. Tylko że tak naprawdę całkowicie sami jesteśmy tylko w piątki, mam wtedy czas od ok. 16.30 do prawie 21. Możemy robić co tylko nam się spodoba. Ale problem tkwi w tym, że on w piątki jest dość zmęczony po pracy. Nie ma na nic ochoty, jest nerwowy. Oczywiście że mam swoje sposoby na to aby go jakoś rozruszać i odstresować, ale chciałabym też czegoś więcej z jego strony.
Niejednokrotnie powtarzałam mu, że możemy sobie zrobić piknik gdzieś na odludziu, że możemy poszaleć w samochodzie, że ma po prostu czasem być spontaniczny i sam wymyślić coś. I on się na wszystko zgadza, z dopowiedzeniem "tak Kochanie, ale to musimy mieć fajną pogodę aby wyjechać za miasto" albo "oczywiście, zrobię z Tobą co będę chciał" a w rezultacie nie w piątki po prostu on nie ma na to ochoty.
Co powinnam jeszcze zrobić aby go jakoś podkręcić? Aby w końcu przestał w te piątki po pracy myśleć o tym jaki jest nerwowy, tylko może pomyślał, że spędzamy wieczór razem i może warto by było zaszaleć?
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: Jak go zmienić..

Post autor: Hadassa »

po co kolejny podobny temat ??