Seks ile razy w tygodniu ?
Seks ile razy w tygodniu ?
Jeśli zadam zbyt osobiste pytanie to przepraszam... Pytam się bo zastanawiam się czy my nie kochamy się zbyt często. Zdarza nam się kochać co drugi dzień i martwi mnie to czy to jest normalne.
Re: Seks ile razy w tygodniu ?
Im częściej się to robi tym bardziej się chce
))
Sprawa indywidualna choć lepiej częściej niż rzadziej
Sprawa indywidualna choć lepiej częściej niż rzadziej
Ja jesten 5lat po slubie i kocham sie z mezem kilka razy w tygodniu.moim zdaniem udane zycie sexualne to udane malzenstwo 
No to tylko współczuć takich zmartwień
nie ma norm co do ilości seksu...ktoś robi to raz w tygodniu i mu wystarczy a ktoś inny potrzebuje nawet codzień albo częściej
żeby tylko takie zmartwienia mieć 
gorzej jak jest rzadziej niz raz w tyg...
-
paula
u nas to jest tak że spotykamy się tylko w pt, sb i ndz. Ja studiuję i prowadzę prywatne lekcje, mój kochany pracuje. Także tylko weekendy mamy dla siebie 
więc raczej staramy się to robić każdego dnia weekendu. Ale nie robimy z tego jakiejś rutyny. Raczej gdy po prostu mamy na to ochotę to to robimy
więc raczej staramy się to robić każdego dnia weekendu. Ale nie robimy z tego jakiejś rutyny. Raczej gdy po prostu mamy na to ochotę to to robimy
i prawidlowo najgorsza jest rutyna w zwiazku, jak sie nic nie dzieje....
Lepiej za często niż za rzadko
.
Doskwiera Ci ta sytuacja, że o to pytasz? co drugi dzień to dla Ciebie za często?
Doskwiera Ci ta sytuacja, że o to pytasz? co drugi dzień to dla Ciebie za często?
Bloguję:
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
http://szczyptapieprzu.blogspot.com/
-
gosica2010
- Jestem tu nowa :)
Odpowiedzmy sobie na pytanie czy trzeba się kochać schematycznie to bez sensu. Nie można mieć grafiku w sprawach seksu poniedziałek środa sobota to nie losowanie lotto
Seks powinien być spontaniczny a przede wszystkim urozmaicony. Należy bawić się w łóżku to gwarantuje dużo szczęści. Dla osób nie zapoznanych z tematem http://idealnefellatio.pl/Instrukcja_ob ... enisa.html 
Ja z moim Ł kochamy sie różnie , nie raz jest tak że kochamy się cały tydzień co dziennie a nie raz jest tak że np 4 razy w tygodniu
Zależy wszystko od chęci, czasu, i potrzeby
Tak że nie przejmuj się tylko kochaj się tyle na ile masz ochotę 
Ja z facetem kocham się gdzieś 3-4 razy w tygodniu... jak się ma ochotę to czemu mamy sobie odmawiać:)
`Co w niej jest, co w niej jest czego nie mam ja?
Blask i mrok - pogubiona w snach,
Blask i mrok - co więcej miałam dać?
Dokładnie jestem tego samego zdania co Ty moja drogaAdidasowa pisze:Ja z facetem kocham się gdzieś 3-4 razy w tygodniu... jak się ma ochotę to czemu mamy sobie odmawiać:)
Dokładnie tak;)
Adrian bój się Boga 
Adasiowa tak to jest jak się nie ma kobiety a obie rączki są sprawne i gotowe do działania 
Adrian

To trzeba znaleźć kobietę! To lepsze niż samemu...;p
Im czesciej tym lepiej, przeciez to nie szkodzi zdrowiu, a wrecz przeciwnie - ruch to zdrowie. Sa pary, ktore kochaja sie po kilka razy dziennie, szczegolnie po wprowadzeniu do wlasnego mieszkania. Seks 3-4 razy w tygodniu to nie problem, szczegolnie jezeli sprawia Wam przyjemnosc, a nie jest z przyzwyczajenia.
Bo gdyby seks stal sie rutynowa czynnoscia to moznaby pomyslec o nimfomanii, a to prowadzi do powazniejszych problemow jak np. niemoc wytrzymania bez seksu przez kilka dni. Co jezeli partner bedzie w delegacji? Niech kazda sobie sama odpowie...
Bo gdyby seks stal sie rutynowa czynnoscia to moznaby pomyslec o nimfomanii, a to prowadzi do powazniejszych problemow jak np. niemoc wytrzymania bez seksu przez kilka dni. Co jezeli partner bedzie w delegacji? Niech kazda sobie sama odpowie...
ale to też nie można stwierdzić jednoznacznie, może być 4 x w tygodniu, może być 6 a może być 2, albo zdarzyć się może że nie ma w ogóle...
Pieluchy pampers czy dada?
No jak nie ma w ogóle,to jest ciężko:D Ale to zależy od tego co kto lubi, my z moim chłopakiem jak się zaczęliśmy na poważnie spotykać to mieliśmy ochotę po 2 razy dziennie, ale potem trochę przeszło, praca itp. wiadomo, teraz to jest średnio 2-3 razy w tygodniu.
Czy ja wiem czy to tak za często? To zależy od potrzeb... W sumie seks z partnerem to rzecz normalna. Kochać się można i po 6x dziennie.
Jeżeli takie potrzeby są nienormalne tzn. że teraz jestem zboczona...

Jeżeli takie potrzeby są nienormalne tzn. że teraz jestem zboczona...
O proszę.Adix257 pisze:Ja z moją rączką kocham się codziennie
"Czerwienią róż i w zapachu lilii kołysani - żeglujemy przed siebie. Niby niewidzialni, niby zakochani..."
nie ma wytycznej... są tygodnie gdzie jest mało... a są takie gdzie co chwila 
wszystko zależy od sił i chęci
wszystko zależy od sił i chęci
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
-
zielony_guzik
- Jestem tu nowa :)
Razem z partnerem rozumiemy swoje potrzeby. Czasami jesteśmy strasznie zmęczeni, zdarza nam się nie iść do łóżka przez 3 dni. Jednak gdy czas się rozluźnia i mamy więcej energii, to niemalże codziennie się kochamy.
Do tej pory nikt nie wiedział jak powiększyć penisa ! - Zobacz ranking!
stąd też jak wcześniej napisałam nie ma reguły... wszystko zależy od dnia i potrzeb
podziwiam 6x dziennie 
Pieluchy pampers czy dada?