Rozszerzone pory, przebarwienia-poszukiwany krem do twarzy
Rozszerzone pory, przebarwienia-poszukiwany krem do twarzy
Jak w temacie. Mam problem z rozszerzonymi porami i przebarwieniami.
Szukam jakiegoś dobrego kremu który sobie z tym poradzi.
Możecie coś polecić ?
Miło by było gdyby krem miał działanie nawilżające i wygładzające
Możecie coś polecić ?
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Re: Rozszerzone pory, przebarwienia-poszukiwany krem do twar
Hadassa, obawiam się że krem na rozszerzone pory nic nie poradzi
Mm ten sam problem, mam tłustą cerę, mało zmarszczek, ale włąśnie te rozszerzone pory - nie cierpię tego.

Nie strasz mnie.... chyba jakiś sposób być musi 
wydaje mi się że na pory to tylko jakaś dobra maseczka lub nawet zabiegi w gabinecie kosmetycznym - swego czasu się dowiadywalam że pomaga na to zabieg z kwasów AHA, ale jako że najlepiej było to na jesieni robić to zawsze mi jakoś ten czas uciekał iw końcu tylko raz byłam na takim zabiegu, a raz to oczywiście za mało. Mam w planach coś z tymi porami robić jak się ogarnę trochę z różnymi sprawami. Muszę się tylko dowiedzieć, może teraz jakieś inne zabiegi są polecane na ten problem

Ja zaczęłam Bielenda Clinic z kwasem migdałowym, na razie dobrze się zapowiada
http://fundacjawarsztat.pl/oferta-2/
Może warto przyjrzeć się temu co się je ? Jeśli człowiek je "byle jak i na szybko" to raczej krem mało zdziała.Na przebarwienia dobre są zabiegi laserem ale tu trzeba sie liczyć ze sporymi kosztami.
Co mnie nie zabije to mnie wzmocni
-
marianna k.
- Miła Kobietka
ja mam krem sensilis, one są do dostania tylko w aptekach, powiem, że efetk na początek jest rewelacyjny, tu nieco więcej info: SPAM - bo to mało znana marka
Ostatnio zmieniony ndz gru 21, 2014 1:11 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
Powód: SPAM
Jak się nie boisz eksperymentów to możesz tak jak ja się zgłosić na ofemin do testowania kosmetyków o którym wiem z treści tyle :Hadassa pisze:Jak w temacie. Mam problem z rozszerzonymi porami i przebarwieniami.
Możecie coś polecić ?
"Zestaw innowacyjnych kosmetyków sprawi, że będziecie wyglądały i czuły się rewelacyjnie.
Kosmetyki doskonale nawilżają skórę przez cały dzień, dzięki czemu wygląda ona promiennie i jest miękka w dotyku. Dodatkowo redukują zaczerwienienia, widocznie zmniejszają pory, skóra staje się gładka, a jej struktura jednolita."
Jest to napisane w liczbie mnogiej, bo można się z koleżanką zgłosić. Wybiorą aż 3000 kobitek.
A nie wiesz co to za kosmetyki ? W sumie nie mam problemu z jakimiś uczuleniami itp. Ale to zawsze jakies kosmetyki za free
a może akurat znaje coś co mi podpasuje.
a 3000 osób to całkiem sporo.
a 3000 osób to całkiem sporo.
Tak zakwalifikowałam się i dostałam serum do twarzy L’Oréal SkinPerfection. Bardzo ładne opakowania ma ta nowa seria. Samo serum ma delikatną, lekką konsystencję i szybko się wchłania. Dobrze nawilża i już po kilku użyciach mam wrażenie, że poprawił mi się koloryt i na pewno mam mniejsze pory.
Mówisz o tym kremie ze zdjęcia
Też się zapisałam do testowania i próbuję 
Muszę Ci powiedzieć że już po kilku dniach czuję różnicę. Wiem że trafi na moją listę ulubionych kosmetyków
Muszę Ci powiedzieć że już po kilku dniach czuję różnicę. Wiem że trafi na moją listę ulubionych kosmetyków
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Jeśli chodzi o rozszerzone pory to regularnie peelinguj skórę i stosuj kremy o lekkiej konsystencji umożliwiają lepsze oddychanie skóry. Z domowych sposobów, możesz zrobić maseczkę drożdżową: 2 łyżeczki drożdży rozrób z odrobiną mleka na papkę i nałóż na twarz na 15-20 minut. Natomiast na przebarwienia polecam preparaty rozjaśniające dostępne w aptekach.
No to akurat ten krem z loreala jest lekki i nie zatyka porów, bo o to chodzi 
Mi odpowiada, więc mogę polecić jak by ktoś dalej miał problemy
Mi odpowiada, więc mogę polecić jak by ktoś dalej miał problemy
- Specjalista Aspazji
- Fajna Kobietka
Z przebarwieniami i rozszerzonymi porami upora się także laser frakcyjny CO2.
Ja mam krem do cery naczynkowej Fitomedu, jest naturalny, poleciła mi go koleżanka i jest ok, może trochę zbyt tłusty ale genaralnie dobrze nawilża
a masz ten krem z akcji na ofeminin? czy kupiłaś? jest juz dostępny?Hadassa pisze:Mówisz o tym kremie ze zdjęciaTeż się zapisałam do testowania i próbuję
Możesz je już dostać w drogerii. Widziałam ostatnio w drogerii natura i cena też jest przystępna, więc jakbyś była zainteresowana to już sama możesz go wypróbować.
Ja dostałam sie do ofemin. Ale jak pisze Violet, możesz już go kupić choćby w rosmanie i innych drogeriachdocha pisze:a masz ten krem z akcji na ofeminin? czy kupiłaś? jest juz dostępny?Hadassa pisze:Mówisz o tym kremie ze zdjęciaTeż się zapisałam do testowania i próbuję
Więc spokojnie możesz go tez sama przetestować. Ja sobie go chwalę
A co myślicie o mikrodermabrazji? Pomaga na rozszerzone pory?
http://www.materialy-budowlane-szczecin.com.pl/
kupiłam w naturze
była promocja, 26 zł za opakowanie, faktycznie całkiem niezły, co prawda od kilku dni go używam, ale póki co jestem zadowolona 
Na razszerzone pory stosuje z BIelendy peeling głęboka oczyszcza skórę, krem kupuje do skóry mieszanej także z Bielendy.