Romans ze starszym

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
mttttm
Jestem tu nowa :)

Romans ze starszym

Post autor: mttttm »

Drogie dziewczyny, co mam sądzić po słowach faceta, który sugeruje, że do niczego między nami nie doszło tylko ze względu na jego zdrowy rozsądek i chęć by kogoś nie skrzywdzić. Dodam, że ja mam 24, on 46 lat, znamy się jak "łyse konie" i ciągnie nas do siebie.
Awatar użytkownika
kokoszanel
Super Gaduła

Re: Romans ze starszym

Post autor: kokoszanel »

Po prostu ty oczekujesz czegoś innego, on czegoś innego po prostu. Prosta logika.

Poza tym, do administracji ... wątek chyba założony nie w tym miejscu ?!
"Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł,
ale najważniejsze żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć"

~ Coco Chanel
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Faktycznie ;) już przenoszę.
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Adriana
Jestem tu nowa :)

Post autor: Adriana »

Masz sądzić, że facet ma zdrowy rozsądek i nie chce Cię skrzywdzić. Dokładnie tak jak powiedział. Widocznie uważa, że to za duża różnica wieku by zbudować stały związek, a przelotne sprawy go nie interesują, bo nie chce się bawić uczuciami.
Silesiana
Miła Kobietka

Post autor: Silesiana »

To, że znacie się "jak łyse konie" jeszcze o niczym nie świadczy. Ciągnie cie do niego, ale on ma bardziej praktyczny pogląd na sytuację, więc radziłabym się z tym pogodzić i zrozumieć, że nic z tego nie będzie. Nie ma co pchać się na siłę. Różnica wieku jest dosyć znaczna, a fakt, że nie chce się w to zagłębiać i wiązać z młodszą, to świadczy tylko o jego dojrzałości.
ODPOWIEDZ