Speeddating

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
SylwiaSparrow
Jestem tu nowa :)

Speeddating

Post autor: SylwiaSparrow »

Witajcie!
Błąkałam się po sieci w poszukiwaniu przyzwoitego, zorganizowanego i rzetelnego forum - i tak trafiłam tutaj.
Jestem singielką - na co dzień dość zajętą. Chciałabym poznać jakiegoś przyzwoitego człowieka. Ale tak się składa, że w moim otoczeniu nikogo takiego nie dostrzegam - a jeśli był gdzieś promyk nadziei to sprawa została już brutalnie zweryfikowana przez rzeczywistość.
Zastanawiam się więc, czy nie spróbować speeddatingu. Jakie są wasze opinie o tym? Wady/zalety? Czy macie jakieś swoje doświadczenia? Czy mogłybyście polecić jakąś agencję tym się zajmującą? Dodam, że jestem z Krakowa.
Będę wdzięczna za każdą wypowiedź ;)
XXX-M
Jestem tu nowa :)

Re: Speeddating

Post autor: XXX-M »

Cześć ,mimo ze nigdy w tym nie uczestniczyłem to uważam iż to bardzo ciekawy sposob na poznanie kogoś na pewno lepszy od tych wszystkich portali a juz napewno lepsze od siedzenia w domu i oglądania seriali ,przynajmniej można miło spędzić czas poznawać prawdziwych nie wirtualnych ludzi a tu masz link w twoim mieście tez są takie miejsca na szybkie randki

http://fantastic.com.pl/plr.php?s=38,na ... zAodZhgA-g

Miłej zabawy ;)
ODPOWIEDZ