remont lazienki - poradzcie

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
zrek
Jestem tu nowa :)

Re: remont lazienki - poradzcie

Post autor: zrek »

Mamy łazienkę szaro-białą. Wygląda naprawdę fajnie. Lubię takie kolory.
ola098

Post autor: ola098 »

Jeśli szukasz nowoczesnych lamp to polecam sklep z lampami i oświetleniem online
zofia.juluk1995

Post autor: zofia.juluk1995 »

Drzwi zlicowane- genialne!
kaszmirka

Post autor: kaszmirka »

Świrtny wybór kabin, wanien itd mają w Swissliniger, ekstra sklep. A jakośc towaru super. Mamy od nich kabinę od prawie 2 lat, nadal super wyglada, nawet powłoka jak nowa zachowana
Awatar użytkownika
pani_jeziora
Miła Kobietka

Post autor: pani_jeziora »

cieszę się, że przy okazji remontu udało nam się wcisnąć suszarkę do łazienki, to super opcja, mam electrolux perfectCare. Szybko suszy, nie zauważyłam żeby coś niepokojącego się działo z ubraniai.
KatrinaP

Post autor: KatrinaP »

Dobrze jest poczytać takie tematy ponieważ możemy z nich wynieść wiele cennych rad, przydatnych w przyszłości. W dzisiejszych czasach widać jak bardzo poszły ceny usług remontowych. Z tego też powodu, dużo ludzi stara się zrobić wszystko we własnym zakresie. Nie ma się co dziwić bo nie jest to trudne, szczególnie gdy obejrzymy kilka poradników w sieci. Sama mam znajomego jaki remontował całe mieszkanie po godzinach, zajęło mu to czasu ale też zaoszczędził dużo pieniędzy. W zasadzie to nawet mógłby się przebranżowić po nabytym doświadczeniu :) Odnośnie tematu i wyboru uniwersalnych produktów to glazura łazienkowa - https://plytki.pl/kolekcje-pomieszczeni ... azienkowe/ jest do kupienia w wyspecjalizowanych sklepach. Warto jest wybierać nowoczesne wzornictwo ponieważ da nam to gwarancję satysfakcji z naszego wnętrza na długie lata.
ODPOWIEDZ