Projekt mieszkania

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
dominika10
Extra Kobietka

Projekt mieszkania

Post autor: dominika10 »

Witam! Szukam firmy, która zajmuje się projektowaniem wnętrz. Przyjaciółka poleciła mi pracownię architektoniczną Architetto stacjonującą w Warszawie, bo jej zdaniem projekty tej firmy są dopracowane, a ich oferta jest bezkonkurencyjna. Znacie tę pracownię i polecacie?
juzc45
Jestem tu nowa :)

Re: Projekt mieszkania

Post autor: juzc45 »

Bardzo ciekawie wygląda ta firma.
Nagrobki granitowe Brodnica są wykonywane przez Zakład Kamieniarski Zagórski. Jesteśmy producentem wyrobów z granitu, które w nowoczesnym budownictwie stanowią istotny element wykończenia wnętrz i elewacji zewnętrznych.
https://granitzagorski.pl/
asiq1
Jestem tu nowa :)

Post autor: asiq1 »

Możecie mi polecić jakąś firmę w Krakowie, która zaprojektuje dla mnie mieszkanie. Przeprowadzam się i w kupionym domu chce przeprowadzić gruntowny remont.
Parkiety bambusowe, bambusowe podłogi, deski bambusowe to wszystko znajdziesz w ofercie firmy Kraina Parkietu. Cechuje nas wysoka jakość wykonania i rzetelne podejście do pracy. parkietybambusowe.pl
Laraka
Miła Kobietka

Post autor: Laraka »

Bardzo dobrą projektantką, które jest rzeczowa, rzetelna i ma świetne podejście do klienta jest pani Sandry Mayer. Wykonuje projekty dopasowane do potrzeb klienta, oraz do jego gustu. Jej wnętrza sa funkcjonalne i spójne stylistyczne, nie boi się oryginalnych rozwiązań i odważnych zestawień.
ODPOWIEDZ