Jaki osprzęt elektryczny wybrac do domu?
Jaki osprzęt elektryczny wybrac do domu?
cześć!
jakiś czas temu kupiliśmy mieszkanie pod Krakowem. Powoli kończymy jego urządzanie ale jak to zawsze - brakuje jeszcze troche szczegółów. czy ktos z Was może polecić jakąś dobrą firmę oferującą gniazdka/włączniki itp? Najlepiej by było gdyby to była firma posiadająca sklep internetowy - za wiele czasu na zakupy nie mamy. Słyszeliśmy o Ospel ale może jeszcze jakieś inne są?
jakiś czas temu kupiliśmy mieszkanie pod Krakowem. Powoli kończymy jego urządzanie ale jak to zawsze - brakuje jeszcze troche szczegółów. czy ktos z Was może polecić jakąś dobrą firmę oferującą gniazdka/włączniki itp? Najlepiej by było gdyby to była firma posiadająca sklep internetowy - za wiele czasu na zakupy nie mamy. Słyszeliśmy o Ospel ale może jeszcze jakieś inne są?
Re: Jaki osprzęt elektryczny wybrac do domu?
Ospel najlepszy. Jego produkty dostaniecie w każdym większym markecie budowlanym, przez neta też nie powinno być problemu, bo produkty Ospel do instalacji elektrycznej są mega popularne.
frezy do paznokci
Ospel faktycznie solidna firma, do tego tania i zakupy przez internet też są możliwe.
Racja, lepiej kupować sprzęt od znanej firmy niż od takiej co się dopiero słyszy. Aczkolwiek no Ospel niby znana ale Bosch bardziej polecany.
https://jakatorebka.pl/
-
Martynka11
- Jestem tu nowa :)
Ja również polecam Ospel bardzo dobrze się sprawuję u mnie w domu
Ja polecam Bosha. Z ospela nigdy nie korzystałam 
No Bosch znana firma, a Ospel troche mniej. Aczkolwiek nie twierdze że jest to gorsza firma, bo nie znam jej.
Myślę, że cały osprzęt znajdziesz na spokojnie w jednej firmię i polecam Bosch.
-
CherylCole
- Miła Kobietka
najlepszy osprzęt wg mnie jest z ospela ;)Ciekawe i bogate wzornictwo . poza tym świetna jakość i dobra cena 
A nie prościej po prostu przejechać się do jakiejś castoramy, albo obi? To chyba będzie krócej trwało, niż kupowanie czegokolwiek przez internet. Rozumiem, że zależy Wam na czasie..
Krzesło biurowe - Biuromax.pl