Worek do odkurzacza
Worek do odkurzacza
Czy też tak macie, że przy lekkim zapełnieniu worka Wasz odkurzacz przestaje ciągnąć tak skutecznie, jak przy pustym worku?
Re: Worek do odkurzacza
To raczej naturalne – im bardziej zapełniony worek, tym mniejsza siła ssania. Na szczęście nie na tyle, by przeszkadzać w odkurzaniu.Benia pisze:Czy też tak macie, że przy lekkim zapełnieniu worka Wasz odkurzacz przestaje ciągnąć tak skutecznie, jak przy pustym worku?
Przy lekkim - nie. Przy sporym - tak.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Pogrzebałam trochę w necie i dowiedziałam się, że podobno istnieją jakieś odkurzacze z nowoczesnym filtrem, który nie wpływają na moc ssania. Słyszałyście coś o tym?
Ja mam taki odkurzacz od Boscha.Benia pisze:Pogrzebałam trochę w necie i dowiedziałam się, że podobno istnieją jakieś odkurzacze z nowoczesnym filtrem, który nie wpływają na moc ssania. Słyszałyście coś o tym?
Teraz wypuścili nową linię odkurzaczy z tygrysem. Nowe modele mają specjalny worek na kurz, który dzięki warstwom lepiej gromadzi kurz.
O, co to za linia? Nie mogę jej skojarzyć!KarlaK pisze:Ja mam taki odkurzacz od Boscha.Benia pisze:Pogrzebałam trochę w necie i dowiedziałam się, że podobno istnieją jakieś odkurzacze z nowoczesnym filtrem, który nie wpływają na moc ssania. Słyszałyście coś o tym?![]()
Teraz wypuścili nową linię odkurzaczy z tygrysem. Nowe modele mają specjalny worek na kurz, który dzięki warstwom lepiej gromadzi kurz.
Jeśli wiesz coś więcej na temat worka, o którym piszesz, koniecznie daj znać!
Bosch wprowadził w odkurzaczach wielowarstwowe i przestrzenne worki PowerProtect Dustbag. Pozwalają one na równomierne rozkładanie się kurzu, co wpływa na skuteczne odkurzanie, nawet przy jego znacznym zapełnieniu. Mój poprzedni odkurzacz doprowadzał mnie do białej gorączki, praktycznie za każdym razem musiałam czyścić worek, tutaj takiego problemu już nie mamBenia pisze:O, co to za linia? Nie mogę jej skojarzyć!
Nie sposób się nie zgodzić...Hadassa pisze:Chyba kolejny temat dla spamerów...
I see a red door and I want it painted black
Super, dziękuję Ci za odpowiedźKarlaK pisze:Bosch wprowadził w odkurzaczach wielowarstwowe i przestrzenne worki PowerProtect Dustbag. Pozwalają one na równomierne rozkładanie się kurzu, co wpływa na skuteczne odkurzanie, nawet przy jego znacznym zapełnieniu. Mój poprzedni odkurzacz doprowadzał mnie do białej gorączki, praktycznie za każdym razem musiałam czyścić worek, tutaj takiego problemu już nie mamBenia pisze:O, co to za linia? Nie mogę jej skojarzyć!
Chyba każdy odkurzacz tak ma :/ Ja się teraz przestawiłam na wodny odkurzacz i problem zniknął 
https://najlepszegadzetyblog.wordpress.com/