Worek do odkurzacza

Nie wiesz jak urządzić mieszkanie? Jak uporać się z remontem? Jakie kwiaty kupić do ogrodu? Czyli tematy związane z naszym domowym zaciszem.
ODPOWIEDZ
Benia
Jestem tu nowa :)

Worek do odkurzacza

Post autor: Benia »

Czy też tak macie, że przy lekkim zapełnieniu worka Wasz odkurzacz przestaje ciągnąć tak skutecznie, jak przy pustym worku?
czeszka

Re: Worek do odkurzacza

Post autor: czeszka »

Benia pisze:Czy też tak macie, że przy lekkim zapełnieniu worka Wasz odkurzacz przestaje ciągnąć tak skutecznie, jak przy pustym worku?
To raczej naturalne – im bardziej zapełniony worek, tym mniejsza siła ssania. Na szczęście nie na tyle, by przeszkadzać w odkurzaniu. :sprzata:
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Czarna »

Przy lekkim - nie. Przy sporym - tak.
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Benia

Pogrzebałam trochę w necie i dowiedziałam się, że podobno istnieją jakieś odkurzacze z nowoczesnym filtrem, który nie wpływają na moc ssania. Słyszałyście coś o tym?
KarlaK

Post autor: KarlaK »

Benia pisze:Pogrzebałam trochę w necie i dowiedziałam się, że podobno istnieją jakieś odkurzacze z nowoczesnym filtrem, który nie wpływają na moc ssania. Słyszałyście coś o tym?
Ja mam taki odkurzacz od Boscha. ]:-)
Teraz wypuścili nową linię odkurzaczy z tygrysem. Nowe modele mają specjalny worek na kurz, który dzięki warstwom lepiej gromadzi kurz.
Benia

KarlaK pisze:
Benia pisze:Pogrzebałam trochę w necie i dowiedziałam się, że podobno istnieją jakieś odkurzacze z nowoczesnym filtrem, który nie wpływają na moc ssania. Słyszałyście coś o tym?
Ja mam taki odkurzacz od Boscha. ]:-)
Teraz wypuścili nową linię odkurzaczy z tygrysem. Nowe modele mają specjalny worek na kurz, który dzięki warstwom lepiej gromadzi kurz.
O, co to za linia? Nie mogę jej skojarzyć!
Jeśli wiesz coś więcej na temat worka, o którym piszesz, koniecznie daj znać! :)
KarlaK

Post autor: KarlaK »

Benia pisze:O, co to za linia? Nie mogę jej skojarzyć!
Jeśli wiesz coś więcej na temat worka, o którym piszesz, koniecznie daj znać! :)
Bosch wprowadził w odkurzaczach wielowarstwowe i przestrzenne worki PowerProtect Dustbag. Pozwalają one na równomierne rozkładanie się kurzu, co wpływa na skuteczne odkurzanie, nawet przy jego znacznym zapełnieniu. Mój poprzedni odkurzacz doprowadzał mnie do białej gorączki, praktycznie za każdym razem musiałam czyścić worek, tutaj takiego problemu już nie mam :D
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

Chyba kolejny temat dla spamerów...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
Czarna
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Czarna »

Hadassa pisze:Chyba kolejny temat dla spamerów...
Nie sposób się nie zgodzić...
I see a red door and I want it painted black
No colours anymore, I want them to turn black
Benia

KarlaK pisze:
Benia pisze:O, co to za linia? Nie mogę jej skojarzyć!
Bosch wprowadził w odkurzaczach wielowarstwowe i przestrzenne worki PowerProtect Dustbag. Pozwalają one na równomierne rozkładanie się kurzu, co wpływa na skuteczne odkurzanie, nawet przy jego znacznym zapełnieniu. Mój poprzedni odkurzacz doprowadzał mnie do białej gorączki, praktycznie za każdym razem musiałam czyścić worek, tutaj takiego problemu już nie mam :D
Super, dziękuję Ci za odpowiedź :)
luizah

Post autor: luizah »

Chyba każdy odkurzacz tak ma :/ Ja się teraz przestawiłam na wodny odkurzacz i problem zniknął :D
https://najlepszegadzetyblog.wordpress.com/
ODPOWIEDZ