Z kobietami jest różnie a po pierwsze należałoby coś sprostować.
To, że mężczyzna stara się pokazać kobiecie, że mu na niej zależy i jest w stanie zrobić dla niej wszystko i robi to, nie oznacza, że kobieta wpadnie mu w ramiona i będą żyć długo i szczęśliwie. Można góry przenosić dla drugiej osoby i nie mieć z tego nic więcej prócz miło spędzonego czasu. To działa w dwie strony.
Docenia się to, co ktoś dla nas robi (mówię ogólnie) aczkolwiek żeby coś z tego wyszło -potrzebne są uczucia.
Gdyby o Ciebie dbała tak kobiety jak Ty o tamtą a nie czułbyś do niej niczego więcej oprócz wdzięczności czy przyjaźni, to czy zdecydowałbyś się związać z nią?
Myślę, że nie.
Więc można zrezygnować ze wszystkiego jeżeli nic do tej osoby większego nie ciągnie...
pytanie
Re: pytanie
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
-
mozezwyklyja
- Jestem tu nowa :)
Dziewczyny o co chodzi dostalem od niej nie dawno SMS ze moze bysmy zostali przyjaciolmi? Moze mi ktos to wytlumaczyc , ja jej powiedzialem na poczatku ze biore wszystko albo nic ,nie rozumiem
jak dla mnie oznacza to ze nie bierze pod uwagę związku, porozmawiaj z nią , zobaczysz co to oznacza dla niej
Oznacza to, że nie chce związku z Tobą.
To, że jej wytłumaczyłeś ''wszystko albo nic'' nie zmienia faktu, że chciałaby mieć w Tobie przyjaciela. Do nas raczej takie argumenty trudno docierają jeśli ktoś jest naprawdę cudowny, ale na stopie przyjacielskiej. Na to wygląda.
To, że jej wytłumaczyłeś ''wszystko albo nic'' nie zmienia faktu, że chciałaby mieć w Tobie przyjaciela. Do nas raczej takie argumenty trudno docierają jeśli ktoś jest naprawdę cudowny, ale na stopie przyjacielskiej. Na to wygląda.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Życie w związku jest trudne pierwsze lata, są łatwe bez problemów, wszystko się zaczyna jeśli jest się z drugą osobą ponad 5 czy też 10 lat i powoduje, ciągle jakieś problemy. Zauroczenie staje się przyzwyczajeniem.
http://www.bigfishing.pl/ - sklep wędkarski oferujący ogromny wybór towarów.
-
mozezwyklyja
- Jestem tu nowa :)
No teraz to juz skolowacialem prawde mowiac jakis czas temu wyslalem jej SMS ze niech mi zaufa ze jej nie zostawie ze nie znudzi mi sie itp patrze w tel ostatnio a ten Sam SMS kropka w kropke mi odeslala o co to chodzi