pytanie

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Re: pytanie

Post autor: BlackWolf »

Z kobietami jest różnie a po pierwsze należałoby coś sprostować.
To, że mężczyzna stara się pokazać kobiecie, że mu na niej zależy i jest w stanie zrobić dla niej wszystko i robi to, nie oznacza, że kobieta wpadnie mu w ramiona i będą żyć długo i szczęśliwie. Można góry przenosić dla drugiej osoby i nie mieć z tego nic więcej prócz miło spędzonego czasu. To działa w dwie strony.
Docenia się to, co ktoś dla nas robi (mówię ogólnie) aczkolwiek żeby coś z tego wyszło -potrzebne są uczucia.
Gdyby o Ciebie dbała tak kobiety jak Ty o tamtą a nie czułbyś do niej niczego więcej oprócz wdzięczności czy przyjaźni, to czy zdecydowałbyś się związać z nią?
Myślę, że nie.
Więc można zrezygnować ze wszystkiego jeżeli nic do tej osoby większego nie ciągnie...
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
mozezwyklyja
Jestem tu nowa :)

Post autor: mozezwyklyja »

Dziewczyny o co chodzi dostalem od niej nie dawno SMS ze moze bysmy zostali przyjaciolmi? Moze mi ktos to wytlumaczyc , ja jej powiedzialem na poczatku ze biore wszystko albo nic ,nie rozumiem
Awatar użytkownika
Kinga88
Super Gaduła

Post autor: Kinga88 »

jak dla mnie oznacza to ze nie bierze pod uwagę związku, porozmawiaj z nią , zobaczysz co to oznacza dla niej
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Oznacza to, że nie chce związku z Tobą.
To, że jej wytłumaczyłeś ''wszystko albo nic'' nie zmienia faktu, że chciałaby mieć w Tobie przyjaciela. Do nas raczej takie argumenty trudno docierają jeśli ktoś jest naprawdę cudowny, ale na stopie przyjacielskiej. Na to wygląda.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Iwoneczka

Post autor: Iwoneczka »

Życie w związku jest trudne pierwsze lata, są łatwe bez problemów, wszystko się zaczyna jeśli jest się z drugą osobą ponad 5 czy też 10 lat i powoduje, ciągle jakieś problemy. Zauroczenie staje się przyzwyczajeniem.
http://www.bigfishing.pl/ - sklep wędkarski oferujący ogromny wybór towarów.
mozezwyklyja

Post autor: mozezwyklyja »

No teraz to juz skolowacialem prawde mowiac jakis czas temu wyslalem jej SMS ze niech mi zaufa ze jej nie zostawie ze nie znudzi mi sie itp patrze w tel ostatnio a ten Sam SMS kropka w kropke mi odeslala o co to chodzi
ODPOWIEDZ