Mama mojego chłopaka spędziła u nas świata, to było nasze drugie spotkanie i wyraźnie dała mi do zrozumienia że mnie nie lubi.
Słyszałam ich rozmowę, że stać go na więcej niż takie "byle co"
Zrobiło mi się bardzo przykro:-(
Powiedziała mu że ma wybierać... bardzo się pokłócili. Ja rozumiem, że jako matka chciałaby dla swojego dziecka jak najlepiej...
Jej zdaniem on nie będzie że mną szczęśliwy, może gdybym była ładna, szczupła itd było by inaczej.
Ja nie chcę żeby kłócił się z nią przeze mnie, kocham go i chciałabym żeby był szczęśliwy. Widzę, że od tamtej pory jest przybity, mało że sobą rozmawiamy.
Zastanawiam się nad rozstaniem
mama mojego chłopaka mnie nie akceptuje
Re: mama mojego chłopaka mnie nie akceptuje
A rozmawiałaś z nim? Dla niego to też jest trudna sytuacja. Ale nie podejmujh pochopnych decyzji ;/ ja miałam podobny problem, bo rodzice mojego chłopaka byli innego wyznania... Po czasie moja już obecna teściowa się do mnie przekonała. Fakt, nie jesteśmy przyjaciółkami, ale nie ma w niej już takiej niechęci jak wcześniej.
Daj sobie może trochę czasu?
Daj sobie może trochę czasu?
Tylko że to z Tobą spędzi całe życie a nie z mamą... rozmawiałaś z nim??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Daj mu szanse ale jak będzie posłuszny mamusi to daruj go sobie.Ona27 pisze:Mama mojego chłopaka spędziła u nas świata, to było nasze drugie spotkanie i wyraźnie dała mi do zrozumienia że mnie nie lubi.
Słyszałam ich rozmowę, że stać go na więcej niż takie "byle co"
Zrobiło mi się bardzo przykro:-(
Powiedziała mu że ma wybierać... bardzo się pokłócili. Ja rozumiem, że jako matka chciałaby dla swojego dziecka jak najlepiej...
Jej zdaniem on nie będzie że mną szczęśliwy, może gdybym była ładna, szczupła itd było by inaczej.
Ja nie chcę żeby kłócił się z nią przeze mnie, kocham go i chciałabym żeby był szczęśliwy. Widzę, że od tamtej pory jest przybity, mało że sobą rozmawiamy.
Zastanawiam się nad rozstaniem
www.eurolis.pl
Dokładnie. Jak będzie maminsynkiem to nie ma co w to brnąć.
LINK
LINK
http://helpik24.pl/