ja zakochana a on pisze z nieznajomymi
ja zakochana a on pisze z nieznajomymi
Podoba mi się pewien kolega. Znamy się już jakiś czas, często się widujemy.
Problem w tym że bardzo mi się podoba. Ostatnio na osiemnastce jego brata troszkę wypiliśmy i zaczęliśmy się na łóżku przytulać, całował i dotykał mnie po ciele, jednak nigdy w usta. Chemia jest między nami również na trzeźwo. Sama na takie coś pozwoliłam, myslałam że mu się podobam i jest mną zainteresowany, że zrobi jakiś krok.
Niestety ostatnio będąc u niego w domu przeczytałam jego wiadomosci (miał włączony komputer a poszedł po coś do rodziców). Pisze do nieznanych dziewczyn z internetu, robi sexualne aluzje, oferuje spotkania. Piszę z niektórymi dosyć dawno jednak do tej pory jeszcze z żadną sie nie spotkał. ;/
Zastanawiam się czy jest to facet który pisze żeby się dowartościować czy co? W końcu nic nie robi tylko pisze ;/
Znam go jakiś czas i nigdy nie powiedziałabym że jest to facet z gatunku dupków, jednak jak to zobaczyłam mam mieszane uczucia.
Lidka 21
Problem w tym że bardzo mi się podoba. Ostatnio na osiemnastce jego brata troszkę wypiliśmy i zaczęliśmy się na łóżku przytulać, całował i dotykał mnie po ciele, jednak nigdy w usta. Chemia jest między nami również na trzeźwo. Sama na takie coś pozwoliłam, myslałam że mu się podobam i jest mną zainteresowany, że zrobi jakiś krok.
Niestety ostatnio będąc u niego w domu przeczytałam jego wiadomosci (miał włączony komputer a poszedł po coś do rodziców). Pisze do nieznanych dziewczyn z internetu, robi sexualne aluzje, oferuje spotkania. Piszę z niektórymi dosyć dawno jednak do tej pory jeszcze z żadną sie nie spotkał. ;/
Zastanawiam się czy jest to facet który pisze żeby się dowartościować czy co? W końcu nic nie robi tylko pisze ;/
Znam go jakiś czas i nigdy nie powiedziałabym że jest to facet z gatunku dupków, jednak jak to zobaczyłam mam mieszane uczucia.
Lidka 21
Ostatnio zmieniony śr lut 26, 2014 2:05 pm przez lidkal, łącznie zmieniany 1 raz.
Re: ja zakochana a on pisze z nieznajomymi
A my w czym mamy Ci pomóc ??
W jego ocenie??
W pomocy podjęcia decyzji przez Ciebie ??
W jego ocenie??
W pomocy podjęcia decyzji przez Ciebie ??
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
W ocenie sytuacji? Porada co mam zrobić. Cokolwiek bedzię zbawienne dla mnie 
Więc podstawowa sprawa to ustalić czy ma coś w stosunku do Ciebie, jakies plany..
jeżeli tak, a pisze z innymi, to nie ma sensu się nim interesować...
jeżeli tak, a pisze z innymi, to nie ma sensu się nim interesować...
-
roksanka
Moim zdaniem trzeba porozmawiać i tyle - jakie on ma oczekiwania, a jakie Ty. Jakie macie potrzeby. Jeśli podobnie rozumiecie związek między Wami to próbujcie. Jeśli się okaże, że on szuka czegoś przelotnego, a Ty stałego to wtedy to nie ma absolutnie sensu.
to nie jest typ krótkodystansowca to wiem, bo z poprzednia dziewczyną był 5 lat
dlatego tak mnie to wszystko dziwi.
Dlaczego z drugiej strony pisze do nieznajomych?
Wtedy po 18nastce był taki czuły i miły, że nie moge sobie wyobrazić jak można tak grać
Teraz jednak czuję się wykorzystana, jak okaze sie że dla niego to moze byc bez róznicy kto lezy obok. ;/ On chyba myśli że dla mnie to była taka zabawa jak dla niego 
dlatego tak mnie to wszystko dziwi.
Dlaczego z drugiej strony pisze do nieznajomych?
Wtedy po 18nastce był taki czuły i miły, że nie moge sobie wyobrazić jak można tak grać
a może właśnie nie jest pewny Twoich uczuć ??
co do psania.. może po tamtymz wiązku, chce poszaleć
możliwosci masz wiele..
co do psania.. może po tamtymz wiązku, chce poszaleć
możliwosci masz wiele..
- redorange666
- Samiec
Jest jeszcze opcja... pisanie z nieznajomymi uzależnia. To jest fajne i sprawia ogromną przyjemność. jest taka możliwość że robi to dla tzw sportu aby po prostu dobrze się bawić.
Bez rozmowy sie nie obędzie.
Bez rozmowy sie nie obędzie.
Po tak długim związku i rozstaniu mógł chcieć odpocząć od bycia w poważnym związku i chcieć tylko mało znaczących znajomości. Nie wiadomo jaki się okaże w stosunku do Ciebie. Nie wiadomo też czy takie pisanie z obcymi kobietami to u niego codzienność czy tylko sposób odreagowania po rozstaniu z dziewczyną. Musicie to sobie wyjaśnić, ale nie zaczynaj rozmowy od słów "przeczytałam z ekranu Twojego komputera...";) Ja po rozstaniu z chłopakiem (4 lata stażu) nie chciałam się angażować, chciałam bardzo luźnej znajomości. Niestety a raczej stety nie umiem być w takiej i dziś mam nowego chłopaka, z którym jestem szczęśliwa. Podtawowa rada- rozmowa o tym, czy mu się podobasz, czy może wciąż myśli o byłej i nie jest gotowy na nowy związek. Może sam nie wie, że już jest:)))
Trzeba porozmawiać, zapytać czy między Wami jest cos na rzeczy, czy coś poważnego... Póki nie jesteście para on może pisac z kim i co chce
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Ja na Twoim miejscu po prostu bym zapytała po co to robi? I tyle.
Jeżeli wyniknie z tego jakaś poważna rozmowa to myślę, że wszystko się wyjaśni a jeżeli nie będzie chciał Ci tego wyjaśnić to oznacza, że nie myśli o Tobie jako potencjalnej ukochanej.
Pozdrowienia
Jeżeli wyniknie z tego jakaś poważna rozmowa to myślę, że wszystko się wyjaśni a jeżeli nie będzie chciał Ci tego wyjaśnić to oznacza, że nie myśli o Tobie jako potencjalnej ukochanej.
Pozdrowienia
"Czasami kobieta musi być bezduszną jedzą, żeby dać sobie radę w życiu, ale wierzcie mi, bycie jędzą to też ciężka praca".
------------------------------------------------------------------
W związkU: 8.06.2008
Narzeczona: 6.08.2011
Mamusia Aniołka : 3.02.2014
Ślubowanie: Brakuo!
------------------------------------------------------------------
W związkU: 8.06.2008
Narzeczona: 6.08.2011
Mamusia Aniołka : 3.02.2014
Ślubowanie: Brakuo!
Jaki wariant mam wybrac:
1) próbować zapomniec i wytlumaczyc sobie ze nie jest mnie wart skoro nie potrafi dostrzec fajnej dziewczyny u jego boku, że nie jestesmy sobie pisani
2)nie przejmowac się że umawia się z innymi dziewczynami i walczyc o niego, zacząć okazywać zainteresowanie, uwodzic
Jak Wy postąpilibyscie w mojej sytuacji?
1) próbować zapomniec i wytlumaczyc sobie ze nie jest mnie wart skoro nie potrafi dostrzec fajnej dziewczyny u jego boku, że nie jestesmy sobie pisani
2)nie przejmowac się że umawia się z innymi dziewczynami i walczyc o niego, zacząć okazywać zainteresowanie, uwodzic
Jak Wy postąpilibyscie w mojej sytuacji?
Zdecydowanie 1. Jak się umawia z innymi - niech nimi się zajmuje, Ty nie trać na niego czasu