TEN JEDYNY...
TEN JEDYNY...
Witajcie, nie macie czasem wrazenia, że zbyt wiele wymagamy od naszych partnerów?? artykuł Współczesny mężczyzna na MatcePolce dał mi sporo do myślenia. Mężczyźni naprawdę nie mają łatwo. Zgadzacie sie ze mną???
Re: TEN JEDYNY...
Polscy mezczyzni czesto zyja jeszcze w poprzedniej epoce i w porownaniu z zachodnimi granicami to wiele musza sie jeszcze nauczyc...rowniez o szacunku do plci zenskiej. Oni nadal czesto chca lezec na kanapie z piwem po pracy...tragedia :/
-
Luśka
Re: TEN JEDYNY...
Mężczyźni nie mają łatwo?:) Uważam, że aż za bardzo ich głaskamy:)annnaa7 pisze:Witajcie, nie macie czasem wrazenia, że zbyt wiele wymagamy od naszych partnerów?? artykuł Współczesny mężczyzna na MatcePolce dał mi sporo do myślenia. Mężczyźni naprawdę nie mają łatwo. Zgadzacie sie ze mną???
Jak to ostatnio mój mąż powiedział :" nie zazdroszczę Ci, że będziesz nosiła dzidzię w brzuszku, że potem musisz ją urodzić, ja bym nie dał rady.."
poza tym mężczyźni są bardzo wygodni, jak da im się palec, to potem chcą całą rękę i jak przyzwyczai się ich do dobrego to potem ciężko jest przetłumaczyć,że przecież tak nie może być cały czas