Mąż w więzieniu

Co zrobić w trudnych chwilach? Jak stworzyć udany związek? Co denerwuje nas w mężczyznach? Czy kobiety są z Wenus a faceci z Marsa? Na te i inne pytania możemy porozmawiać właśnie w tym dziale.
ODPOWIEDZ
joannapatrycja
Jestem tu nowa :)

Mąż w więzieniu

Post autor: joannapatrycja »

Jestem tu nowa. Siedzę w domu i próbuję się jakoś pozbierać. Mój mąż został aresztowany. Jest w więzieniu od kilku dni. Byłam już na widzeniu. Kocham go całym sercem, ale jest mi bardzo ciężko. Jestem przepełniona złością. I co chwilę płaczę. Nie chcę wychodzić z domu, bo mam dość znajomych. Co się stało, co się stało? A co was to obchodzi?! I tak mi nie pomożecie. Pomyślałam, że napiszę o tym na forum i może .... nawet nie wiem co chcę przez to osiągnąć.
elzbieta45
Kobietka Expert

Re: Mąż w więzieniu

Post autor: elzbieta45 »

patrycjo , chcesz sie poprostu wyzalic zwalic ciezar z siebie ktory cie przytłacza . My z checia Ciebie wysłuchamy . w tej chwili musisz byc dzielna i trzymac sie . Moze niebedzie az tak zle . Chcesz pogadac tu na forum my z toba chetnie porozmawiamy . Pozdrawiam i Trzymaj sie
Lilianka 15
Miła Kobietka

Re: Mąż w więzieniu

Post autor: Lilianka 15 »

Myśle,że w tej sytuacji przydałby Ci się psycholog,mialabys fachową pomoc w tak trudnej stresowej sytuacji chodzi mi o to abyś nie wpadła w depresję nie pogrążała się dalej.
ODPOWIEDZ