Przy kawie ...
Re: Przy kawie ...
Mój połówek od godziny nie jest już mój właśnie szukam mieszkania na szybko żeby się uwolnić i przestać martwić.
Teraz poświęcę troszkę czasu dla siebie.
Wystarczy mi już tego użerania się i psychicznego dołka pracą jeszcze nim i domem tym ciągłym brakiem kasy i odmawianiem sobie wszystkiego bo on potrzebuje na swoje długi czy paliwo.
A o co starania czyżby dzidziusia planujesz ?
Teraz poświęcę troszkę czasu dla siebie.
Wystarczy mi już tego użerania się i psychicznego dołka pracą jeszcze nim i domem tym ciągłym brakiem kasy i odmawianiem sobie wszystkiego bo on potrzebuje na swoje długi czy paliwo.
A o co starania czyżby dzidziusia planujesz ?
Na ciele rozmaże z mych łez tatuaże, dwa metry ma strach nie wolno się bać.
A szyfry pułapki w słowach zostawię, pokonać chcesz nas nie zostanę.
Nie chce ciebie na zawsze, nie schowasz nas na dnie Tak mało mnie we mnie jest.
I nie zobaczysz że patrzę na Ciebie inaczej, nie chciałeś mnie takiej mieć.
Jutro znowu gonić, biec, latać ponad, ile sił mam krzyczę to Ja.
Kiedy miga świat w twoich oczach, naucz mnie od nowa.
Nie chciałeś mnie takiej więc naucz mnie sobą być...
Ouć... współczuję...
Choć.. skoro się uwolniłas i póki co jestes zadowolona to tak trzymać
Oby udało Ci się szybko mieszkanie znaleźć i ułozyć życie po swojemu
Ja wiem że to może być na poczatku cięzkie..
Ale oby Ci to wyszło na lepsze
No już rok się staramy o dziecko.
Może przy tym lekarzu się uda
Choć.. skoro się uwolniłas i póki co jestes zadowolona to tak trzymać
Oby udało Ci się szybko mieszkanie znaleźć i ułozyć życie po swojemu
Ja wiem że to może być na poczatku cięzkie..
Ale oby Ci to wyszło na lepsze
No już rok się staramy o dziecko.
Może przy tym lekarzu się uda
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Niby zadowolona ale płakać mi się chce...
wczoraj był piątek on był w pracy do 22.00 a potem pojechał gdzieś na całą noc a ja głupia czekałam na niego do 5 nad ranem.
Dziś miał wolne ale o 16 wyszedł z domu i kolejny wieczór spędzam samotnie przed komputerem a jak zapytałam gdzie jest to mówi gdzieś...
Nie rozumiem tego więc zakończyłam to sms-em bo nawet tel nie odbiera ale to nie pierwszy już raz gdzie mam martwią cisze w słuchawce.
Dlatego lepiej być samemu, martwi mnie tylko mieszkanie bo nie znajdę go tak szybko.
Teraz bardzo ciężko o mieszkania w moim mieście ale może chociaż pokój uda mi się u kogoś wynająć..
Dobrze że zmieniliście lekarza może ten będzie lepszy a byliście na jakichś badaniach z partnerem?
wczoraj był piątek on był w pracy do 22.00 a potem pojechał gdzieś na całą noc a ja głupia czekałam na niego do 5 nad ranem.
Dziś miał wolne ale o 16 wyszedł z domu i kolejny wieczór spędzam samotnie przed komputerem a jak zapytałam gdzie jest to mówi gdzieś...
Nie rozumiem tego więc zakończyłam to sms-em bo nawet tel nie odbiera ale to nie pierwszy już raz gdzie mam martwią cisze w słuchawce.
Dlatego lepiej być samemu, martwi mnie tylko mieszkanie bo nie znajdę go tak szybko.
Teraz bardzo ciężko o mieszkania w moim mieście ale może chociaż pokój uda mi się u kogoś wynająć..
Dobrze że zmieniliście lekarza może ten będzie lepszy a byliście na jakichś badaniach z partnerem?
- redorange666
- Samiec
AiSha... zerknąłem i przeczytałem tylko ten ostatni post.
Ewidentnie facet kogoś ma na boku. Znika na całą noc po drugiej zmianie??? JAk nie wrócił pijany jak belka albo przynajmniej dobrze podchmielony to... spędził radosną noc ale jak sama wiesz nie z Tobą.
Niedziela... ja bym oddał obydwie ręce aby spędzić je z ukochaną a on właśnie się gdzieś szwęda... jak nawet nie mówi Ci gdzie idzie...to na bank nie są to kumple i piffko a... sama wiesz co lub kto.
Ewidentnie facet kogoś ma na boku. Znika na całą noc po drugiej zmianie??? JAk nie wrócił pijany jak belka albo przynajmniej dobrze podchmielony to... spędził radosną noc ale jak sama wiesz nie z Tobą.
Niedziela... ja bym oddał obydwie ręce aby spędzić je z ukochaną a on właśnie się gdzieś szwęda... jak nawet nie mówi Ci gdzie idzie...to na bank nie są to kumple i piffko a... sama wiesz co lub kto.
Witajcie kobietki,mniej zaglądam ostatnio gdyż mam męża teraz . 
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
Niestety nie mam pojęcia.
Dziś wrócił przed 7 rano wyspał się, wstał przed 12 i znów wybył potem wrócił przed 15 i zabrałam kluczyki wkurzył się...
Teraz zabrał kluczyki i znów wyszedł nic już nie ma sensu...
Dlaczego nie powie mi wprost nie Kocham cię nie chce z tobą być? Tylko urządza psychiczny terror.
Nie wiem czy ja jestem aż taka głupia czy on taki poje***any?
Dziś wrócił przed 7 rano wyspał się, wstał przed 12 i znów wybył potem wrócił przed 15 i zabrałam kluczyki wkurzył się...
Teraz zabrał kluczyki i znów wyszedł nic już nie ma sensu...
Dlaczego nie powie mi wprost nie Kocham cię nie chce z tobą być? Tylko urządza psychiczny terror.
Nie wiem czy ja jestem aż taka głupia czy on taki poje***any?
- redorange666
- Samiec
Powiedział bym że jedno i drugie... on nie ma odwagi powiedzieć o co chodzi a Ty sama nic nie potrafisz zrobić. Patowa sytuacja. Tylko po co się tak męczyć??
Cześć dziewczyny i Ponuraku.
Co u was słychać? Jak po wekeendzie?
U mnie kiepsko. Wczoraj prawie a wylądowałabym na pogotowiu. To już drugi raz...
Także usnęłam na siedząco, ale i tak mało co pospałam. Padam...
Ale powiem wam, że jednak zwierzaki potrafią wyczuć, że coś jest nie tak...
Jeden z psiaków zanim to się stało, wpadł w jakiś dziwny popłoch, zaczął szczekać, piszczeć aż próbował mnie przygnieść. Nie chciał nic złego zrobić, ale trochę sobie waży...
Red a tak się kiedyś zastanawiałam kiedy na kawę wpadniesz.
AiSha przykre to, co czytam, ale jestem podobnego zdania co Ponury...
Jak w ogóle trzymasz się...?
Co u was słychać? Jak po wekeendzie?
U mnie kiepsko. Wczoraj prawie a wylądowałabym na pogotowiu. To już drugi raz...
Także usnęłam na siedząco, ale i tak mało co pospałam. Padam...
Ale powiem wam, że jednak zwierzaki potrafią wyczuć, że coś jest nie tak...
Jeden z psiaków zanim to się stało, wpadł w jakiś dziwny popłoch, zaczął szczekać, piszczeć aż próbował mnie przygnieść. Nie chciał nic złego zrobić, ale trochę sobie waży...
Red a tak się kiedyś zastanawiałam kiedy na kawę wpadniesz.
AiSha przykre to, co czytam, ale jestem podobnego zdania co Ponury...
Jak w ogóle trzymasz się...?
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Hej kochane.
Black co się stało?
Aisha zakończ to jak najszybciej. Poradzisz sobie napewno . Najtrudniejszy pierwszy krok będziesz miała kilka dni ze będziesz miała chwile wahania ale to minie uwierz mi. Ja od miesiąca jestem sama i jest mi z tym dobrze wkoncu odzylam[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]. Tobie też się uda. Dziewczyny tutaj wiedzą przez co przeszłam a miałam o wiele gorzej i stanęłam na nogi wiec trzymam kciuki Kochana za Ciebie.
Wysłane z mojego GT-I9301I przy użyciu Tapatalka
Black co się stało?
Aisha zakończ to jak najszybciej. Poradzisz sobie napewno . Najtrudniejszy pierwszy krok będziesz miała kilka dni ze będziesz miała chwile wahania ale to minie uwierz mi. Ja od miesiąca jestem sama i jest mi z tym dobrze wkoncu odzylam[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH][SMILING FACE WITH OPEN MOUTH]. Tobie też się uda. Dziewczyny tutaj wiedzą przez co przeszłam a miałam o wiele gorzej i stanęłam na nogi wiec trzymam kciuki Kochana za Ciebie.
POKONAM TRUDY, MOZOŁY CZY BĘDZIE GORZEJ CZY LEPIEJ
UŚWIĘCĘ SŁOWEM ANIOŁY, ONE POMOGĄ MI WZLECIEĆ...
Luna serducho mi wysiada. Plus znów problem z nogą.
Wczoraj było naprawdę krucho. Więc po jutrze czeka kardiolog.
Chcą żebym zrobiła także tomografię, bo nasilają się bóle głowy i schodzi to wszystko na prawe oko. Być może to skutek po urazach a może od pogody... Może klimat...
A jak się czujesz i jak sobie radzisz? Co z pracą?
Wczoraj było naprawdę krucho. Więc po jutrze czeka kardiolog.
Chcą żebym zrobiła także tomografię, bo nasilają się bóle głowy i schodzi to wszystko na prawe oko. Być może to skutek po urazach a może od pogody... Może klimat...
A jak się czujesz i jak sobie radzisz? Co z pracą?
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Black ojej przykro mi. Ale musisz o zdrowie zadbać. Serducho to poważna sprawa. Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze.
Cały czas szukam pracy. To KFC raczej nie wypali. Musze szukać innej .
A ja radze sobie dobrze. Przyjechał niespodziewanie do Oliwi zabrał ją w sobotę i było dobrze. A już wczoraj jak ja wziął to pił w jej obecnośći co za ham nawet ze względu na dziecko nie potrafi się opanować. Dziś już dzwonił ze chce ja wziąść na 3 godz bo wyjeżdża juz tam w swoje strony ale nie wyrazilam zgody skoro nie potrafi się zachować.
Cały czas szukam pracy. To KFC raczej nie wypali. Musze szukać innej .
A ja radze sobie dobrze. Przyjechał niespodziewanie do Oliwi zabrał ją w sobotę i było dobrze. A już wczoraj jak ja wziął to pił w jej obecnośći co za ham nawet ze względu na dziecko nie potrafi się opanować. Dziś już dzwonił ze chce ja wziąść na 3 godz bo wyjeżdża juz tam w swoje strony ale nie wyrazilam zgody skoro nie potrafi się zachować.
Hehe... Ja się tak szybko nie dam zabrać...
Masakra... To też numer znów wyciął... Brak słów.
A czemu tamta praca nie wypali? Kurczę... Ale myślę, że jeszcze coś dobrego uda się znaleźć.
Masakra... To też numer znów wyciął... Brak słów.
A czemu tamta praca nie wypali? Kurczę... Ale myślę, że jeszcze coś dobrego uda się znaleźć.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Cześć dziewczynki
Upał jak cholera, męczę się strasznie i postanowiłam sobie dziś poleniuchować, o ile się da, bo teściowa coś dziś chodzi z fochami... Ale mam to gdzieś, to Jej problem, nie mój
Had moja PRL ostatnio była okej, bo w sumie cały czas biorę leki na nią. S. na zabieg jednak nie poszedł i pewnie już nie pójdzie. Widzę, że nie masz owulacji... Ja właśnie też, lekarz mówił, że jak już się zdecydujemy na dziecko to wtedy będziemy robić stymulację jajników, czyli też pewnie CLO. A X kiedy ma egzamin? I dobrze, że w końcu Mu się udało
Kamila nie martw się, ja też jestem kurą domową, troszkę pracuję, ale nie za wiele bo tylko w weekendy, a tak na codzień jestem w domu
Także nie jesteś w tym sama 
Envelop to jak się termin przybliżył, to faktycznie trzeba się pomału przygotowywać
Madi współczuję Ci tej teściowej... Masakra, ale dobrze, że choć J. jest teraz w domu, to może chociaż trochę lepiej znosisz awantury. Co u mnie? Teraz mam troszkę więcej roboty, bo S. chodzi do pracy, a już i pomału porzeczka się zaczyna i zaraz żniwa, także sezon w pełni. A co do teściów, to staram się Ich unikać.... Teściowa już chodzi i mi gada, że Jej smutno będzie, że już nie będę do Niej przychodzić, w sensie, że do kuchnii. A ja się tak cieszę, że normalnie mogłabym pod sufit skakać
A co więcej u Ciebie? I jak tam po weselu? 
Luna bardzo się cieszę, że podjęłaś taką decyzję i wierzę, że na pewno sobie poradzisz
Bardzo dobrze, że nie dałaś Mu dziecka, jak nie umie się zachować, to nie. Jego strata.
Aisha i dobra decyzja, nic na siłę. Nie ma co się męczyć. Z mieszkaniem może być ciężko, ale na pewno coś znajdziesz. Dasz radę
Black
Ty to się masz, biedna ... A już się umówiłaś na wizytę? Jejku, żeby chociaż nie było to nic mocno poważnego. A jak się teraz czujesz?
Komu nie odpisałam, to przepraszam
Miłego dnia życzę wszystkim 
Upał jak cholera, męczę się strasznie i postanowiłam sobie dziś poleniuchować, o ile się da, bo teściowa coś dziś chodzi z fochami... Ale mam to gdzieś, to Jej problem, nie mój
Had moja PRL ostatnio była okej, bo w sumie cały czas biorę leki na nią. S. na zabieg jednak nie poszedł i pewnie już nie pójdzie. Widzę, że nie masz owulacji... Ja właśnie też, lekarz mówił, że jak już się zdecydujemy na dziecko to wtedy będziemy robić stymulację jajników, czyli też pewnie CLO. A X kiedy ma egzamin? I dobrze, że w końcu Mu się udało
Kamila nie martw się, ja też jestem kurą domową, troszkę pracuję, ale nie za wiele bo tylko w weekendy, a tak na codzień jestem w domu
Envelop to jak się termin przybliżył, to faktycznie trzeba się pomału przygotowywać
Madi współczuję Ci tej teściowej... Masakra, ale dobrze, że choć J. jest teraz w domu, to może chociaż trochę lepiej znosisz awantury. Co u mnie? Teraz mam troszkę więcej roboty, bo S. chodzi do pracy, a już i pomału porzeczka się zaczyna i zaraz żniwa, także sezon w pełni. A co do teściów, to staram się Ich unikać.... Teściowa już chodzi i mi gada, że Jej smutno będzie, że już nie będę do Niej przychodzić, w sensie, że do kuchnii. A ja się tak cieszę, że normalnie mogłabym pod sufit skakać
Luna bardzo się cieszę, że podjęłaś taką decyzję i wierzę, że na pewno sobie poradzisz
Aisha i dobra decyzja, nic na siłę. Nie ma co się męczyć. Z mieszkaniem może być ciężko, ale na pewno coś znajdziesz. Dasz radę
Black
Komu nie odpisałam, to przepraszam
No ta takich brak słów. Jeszcze śmie mnie kłamać prosto w oczy. A w sumie niby się dostałam do pracy a narazie się nie odzywają nie wiem co jest grane.
Wiem że dam rade mam tyle znajomych i wiem że w każdej chwili zwątpienia napiją się ze mną albo zwyczajnie wyciągną gdzieś na spacer 
Przecież jestem silną kobietą
Przecież jestem silną kobietą
Wiec Aisha glowa do góry i zacznij działać[SMILING FACE WITH OPEN MOUTH] nie tkwij w tym chorym związku.
Avis kochana!
Czyli dzisiaj dzień wolny od wszystkiego? A teściową nie przejmuj się. Ha-ha będzie jej smutno... Za to będziesz mieć spokój. I to chyba najważniejsze w tym całym remoncie.
W cale nie dziwię się, że masz ochotę skakać z radości a te nowe meble już do was dotarły? Bo coś mi świta jakaś obiecana fotka kuchni... Hmm hmm?
Mam nadzieję, że w reszcie uda wam się z S. osiągnąć zamierzony cel... Bardzo wam tego życzę.
Hadzi również...
Czuję się kiepsko, choć zdecydowanie lepiej. Nie jestem strachliwa, ale wczoraj i w nocy, przy tych ''atakach'' miałam pierwszy raz pietra...
Tak, już jestem umówiona.
Luna oby z pracą wyjaśniło się.
AiSha rozstania nie są łatwe, ale niekiedy decyzja o rozstaniu jest słuszna... Z pewnością dasz sobie radę.
Czyli dzisiaj dzień wolny od wszystkiego? A teściową nie przejmuj się. Ha-ha będzie jej smutno... Za to będziesz mieć spokój. I to chyba najważniejsze w tym całym remoncie.
W cale nie dziwię się, że masz ochotę skakać z radości a te nowe meble już do was dotarły? Bo coś mi świta jakaś obiecana fotka kuchni... Hmm hmm?
Mam nadzieję, że w reszcie uda wam się z S. osiągnąć zamierzony cel... Bardzo wam tego życzę.
Hadzi również...
Czuję się kiepsko, choć zdecydowanie lepiej. Nie jestem strachliwa, ale wczoraj i w nocy, przy tych ''atakach'' miałam pierwszy raz pietra...
Tak, już jestem umówiona.
Luna oby z pracą wyjaśniło się.
AiSha rozstania nie są łatwe, ale niekiedy decyzja o rozstaniu jest słuszna... Z pewnością dasz sobie radę.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Meble to jeszcze. Trzeba poczekać 5 tygodni, tydzień już minął, także jeszcze z miesiąc. A taaaak się ciągnie
A tesciowej nie będzie smutno, tylko będzie musiała sama gotować, zakupy robić... a tak była służka. Dziękujemy, kiedyś się uda, na pewno 
A kiedy masz wizytę? A co z tą Twoją przeprowadzką?
Luna może z pracą się jeszcze odezwą
A kiedy masz wizytę? A co z tą Twoją przeprowadzką?
Luna może z pracą się jeszcze odezwą
O rety dłuugo strasznie... Ale warto poczekać, w końcu swoja kuchnia i bez wtrącania się.
Przeprowadzka 4-tego sierpnia. O 10:55 będę już w Gatwick. Nie mogę się doczekać.
Dzisiaj nie dałabym rady. Ledwo żyję, ale przynajmniej jakoś. Jutro nie ma tego lekarza, więc wizyta na środę.
Przeprowadzka 4-tego sierpnia. O 10:55 będę już w Gatwick. Nie mogę się doczekać.
Dzisiaj nie dałabym rady. Ledwo żyję, ale przynajmniej jakoś. Jutro nie ma tego lekarza, więc wizyta na środę.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
O to już niedługo i Twoja przeprowadzka
Dobrze, że ta wizyta w miarę szybko, bo myślałam, że będziesz musiała czekać nie wiadomo ile.
zaczynam robić coś dla siebie
zacznę od zrobienia sobie tatuażu
Termin na 10 lipiec
Nie ważne że teraz brak kasy uskrobie je jakoś
Czas popatrzeć na siebie uspokoić nerwy i żyć tak jak chce
Dobrze że w was mam wsparcie zawsze mogę zaglądać tu i pisać do was i oczekiwać na szczerość i pomoc
Mega gorąco u mnie i nawet nerki z bólem ustąpiły oznaka że antybiotyk działa
Pozdrawiam
Nie ważne że teraz brak kasy uskrobie je jakoś
Czas popatrzeć na siebie uspokoić nerwy i żyć tak jak chce
Dobrze że w was mam wsparcie zawsze mogę zaglądać tu i pisać do was i oczekiwać na szczerość i pomoc
Mega gorąco u mnie i nawet nerki z bólem ustąpiły oznaka że antybiotyk działa
Pozdrawiam
Bry dzien
Najpierw do Was
Black masz dbac o siebie i sie pilnowac. bo jak nie, to Ci do tego koscistego tylka nakopie. Z sercem nie ma zartow.
A lipiec szybko zleci i juz bedziesz miec Y przy sobie
A psy faktycznie wyczuwaja, nawet potrafia wyczuc zmiane nastroju.
Luna. A papiery o rozwod itp?
Ale ze sie przy dziecku nie potrafi opanowac to wspolczuje
A praca sie znajdzie. Zobaczysz
Aisha. Wyjdzie Ci to na dobre, choc poczatki moga byc trudne. Ale jak masz wsparcie znajomych to najwazniejsze
Avis. To kiedy zaczynacie znow takie powazne starania?
Niestety tak sie u nas na zamowione meble czeka. Ale w koncu bedziesz miec swoje.
Ciekawe jak wtedy poradzi sobie tesciowa
Ooo i sie nawet Redzik tu pojawil
Co u mnie.. masakra..
Jedna kumpela wrocila z polrocznego l4, druga wyladowala w szpitalu.
Nawal pracy straszny. Niby szukaja ale to i tak wymaga czasu.
Wiec ja juz ogolnie wymiekkam.
A X ma jutro egzamin
Za tydzien w poniedzialek ide na monitoring. Zobaczymy co potem...
Najpierw do Was
Black masz dbac o siebie i sie pilnowac. bo jak nie, to Ci do tego koscistego tylka nakopie. Z sercem nie ma zartow.
A lipiec szybko zleci i juz bedziesz miec Y przy sobie
A psy faktycznie wyczuwaja, nawet potrafia wyczuc zmiane nastroju.
Luna. A papiery o rozwod itp?
Ale ze sie przy dziecku nie potrafi opanowac to wspolczuje
A praca sie znajdzie. Zobaczysz
Aisha. Wyjdzie Ci to na dobre, choc poczatki moga byc trudne. Ale jak masz wsparcie znajomych to najwazniejsze
Avis. To kiedy zaczynacie znow takie powazne starania?
Niestety tak sie u nas na zamowione meble czeka. Ale w koncu bedziesz miec swoje.
Ciekawe jak wtedy poradzi sobie tesciowa
Ooo i sie nawet Redzik tu pojawil
Co u mnie.. masakra..
Jedna kumpela wrocila z polrocznego l4, druga wyladowala w szpitalu.
Nawal pracy straszny. Niby szukaja ale to i tak wymaga czasu.
Wiec ja juz ogolnie wymiekkam.
A X ma jutro egzamin
Za tydzien w poniedzialek ide na monitoring. Zobaczymy co potem...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
To ja wieczorne całuski zostawiam 
Największą głupotą naszego gatunku jest to,że najwspanialsze bukiety przeznaczamy dla zmarłych...
Cześć dziewczyny.
Hadzia jak w pracy? Ciężko...? X zdał egzamin? I jak się czujesz?
Co u was kochane?
Mam nadzieję, że Kinga do nas wróci...
Hadzia jak w pracy? Ciężko...? X zdał egzamin? I jak się czujesz?
Co u was kochane?
Mam nadzieję, że Kinga do nas wróci...
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...