Może uda nam się choć trochę ożywić forum? Zobaczymy.
Opowiadajcie co u was.

Domyślam się z jakiego powodu, ale jak to mówią "czas leczy rany".Fenek86 pisze:Szczerze to ja zapomniałem o forum. Nie pamiętam o czym pisałem ostatnie posty muszę to sprawdzić, bo to dawne czasy i nie chciałem do nich wracać.
Jagodę pamiętam, ostatnio rzucił mi się w oczy jeden z jej postów i cytat.Fenek86 pisze:U mnie ? Utrzymuje dalej kontakt z Jagodą i od czasu do czasu z tobą Black dlatego będę zaglądać a jak często to się okaże. Nie zaskocze Cię niczym nowym. (...)U was co słychać?
Przypomnij mi jakie masz trasy?Fenek86 pisze:U mnie nicNiedziela
przeglądam sobie forum od czasu do czasu dzisiaj mam 2 tygodnie wolnego i nie wiem jak wykorzystać wolny czas. Nie chce mi się nigdzie jechać bo ciągle jestem w trasie. Czytałem dzisiaj dział dom i ogród i pomyślałem o starej robocie. Chyba nie miałbym weny i pomysłów na projektowanie i nie wysiedziałbym w domu.
Haha... Nie wspominam o sprawach "sercowych", bo ich po prostu brak.Fenek86 pisze:Black ciebie to można zapytać jak tam twoje sprawy sercowe bo to jest zagadka wszechświata nurtująca od dawien dawna
Rozmawiać rozmawiamy no fakt ostatnio echo i tylko aktywna jesteś na whatsapp do mnie nie zadzwoni nie napisze bo po co
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość