2016-08-16 Wtorek

Ten dział widoczny jest tylko dla osób zarejestrowanych
Zablokowany
Awatar użytkownika
Solis
Miła Kobietka

2016-08-16 Wtorek

Post autor: Solis »

Dzień dobry!
U nas po urlopie. Mama pojechała i zostałam z Młodym sama na placu boju. Ehhh. A tak fajnie było jak ktoś w domu był.

U nas noce ciężkie. Już nie wiem o co temu mojemu dziecku chodzi. :(

Na dziś większych planów nie mam. D. później idzie kosić działkę i tak minie.
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: 2016-08-16 Wtorek

Post autor: Hadassa »

Bry dzien ;)

Solis a Ty dalej u mamy? Czy juz we wrocku?
Bo skoro D ma dzialke kosic.
A co zeby ida Jasiowi?

Madi no ja karmie piersia jeszcze.. zobaczymy jak dlugo.
A probowalas podkrecic laktacje laktatorem, ale niektorymi specyfikami?
Graty wagi ;) no ja juz mam mniej niz przed ciaza.

A wyjazd... hmm musielismy wczesniej wrocic bo Kuba byl strasznie marudny. Wiec by go nie meczyc wrocilismy dzien wczesniej.
X smutny. Jego mama tez.
A w domu Kuba znow radosny usmiechniety i rozgadany.

Tematy beda po prostu zamykane ale zostaja ;)
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
BlackWolf
Moderatorka

Post autor: BlackWolf »

Cześć wszystkim.
Madi nie ma co się dziwić, że jesteś zajęta. Maluchy to istne zjadacze czasu. Ale za to jakie urocze! ...nie wszystkie. :roll:
Kochana Ty szczuplutka zawsze byłaś, więc pewnie niewiele przytyłaś w czasie ciąży. ;)
Solis też pomyślałam, że to może być przez ząbkowanie. Mojej szwagierki synek teraz ząbkuje i mają trzy światy. Ciągle marudny, płaczliwy albo gorączka, chwilami nic nie chce jeść. Na szczęście to minie.
Had Kubuś jest jeszcze malutki a małe dzieci przeważnie nie lubią zmian na dłużej. Nic dziwnego, że w domu najlepiej, wszystko znajome itd. A właśnie jak tam X i prawko motor?
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Obrazek
Awatar użytkownika
Madlen
Kobietka Expert

Post autor: Madlen »

Witajcie :)
No Black aż 14 kg przytyłam. To wcale nie mało ;) ale dziś się ważyłam i już 48 pokazało więc dalej lecę w dół :)
Byłyśmy dziś na szczepieniu.. ojoj ale było darcie.. ale na szczęście jest zdrowa i waży już 4600.

Black a jak ze zdrówkiem u Ciebie? Poprawiło się coś czy nic?

Had no próbowałam i laktatorem i herbatkami i femaltiker też piłam i nic.. z prawej ledwo parę kropli.. Róża się tak złościła i non stop płakała a teraz przynajmniej wiem ile zje i wiem że najedzona. Choć nie mówię- pragnęłam karmić piersią jak najdłużej..

No no to u Ciebie waga też ładnie :)
Biedny Kubuś się za domem stęsknił. Jednak prawda że wszędzie dobrze ale w domu najlepiej.
Ja wiem że jeszcze masz dużo czasu, ale myślisz o powrocie do pracy czy później jakieś wychowawcze?

Solis a ile Twój Maluszek ma??
A Męża masz na codzień w domu??
Zawsze to raźniej jak jest się do kogoś odezwać..
Zablokowany