Co tam u Was?
WRZESIEŃ 2017
Re: WRZESIEŃ 2017
Kurcze.. kiedy to zlecialo...
Cóż.. nuda w domu.
X znow oblal prawko..
Szykujemy sie na ślub kuzyna i tak jakos leci..
Cóż.. nuda w domu.
X znow oblal prawko..
Szykujemy sie na ślub kuzyna i tak jakos leci..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Czas leci niesamowicie szybko! Ciezko uwierzyc ze juz prawie koniec lata.
Hadassa, ile razy Twoj maz oblal? Jak dlugo juz robi prawko? Ja sie chce zaapisac w tym miesiacu i troche mam pietra, ze kogos pozabijam na drodze, nigdy w zyciu nie siedzialam za kierownica ale teraz przeprowadzilam sie do malego miasteczka i wlasny samochod tutaj to mus, wiec nie mam wyboru.
U nas teraz bardzo duzo pracy. Wsadzilismy pomidory, trzeba je podlewac, nawozic, dbac o nie i na bierzaco utrzymywac porzadek w szklarni. Dopoki nie sprzedamy pierwszych plonow to jedziemy z oszczednosci, jeszcze okolo 3 miesiecy. Musimy tez pojechac po jakies sadzonki warzyw dla siebie do jedzenia, na pewno wsadze szpinak i pewnie jakas papryke, cukinie, ogorki, moze kilka salat, zastanawiam sie jeszcze. Rozgladamy sie tez za mieszkaniem, w przyszlym roku trzeba bedzie pomyslec o hipotece.
Wczoraj mielismy wypadek, a wlasciwie to nasz pies. Pojechalismy rano do pracy i kiedy bylismy w szklarni to Brembo spadl ze zbocza 4 metry do ogrodu sasiada w ktorym sa dwa psy, jeden w typie rottweilera ktory mu sie dobral do skory. Dobre 4 minuty walczylismy z nimi, zeby go zostawily, w koncu José po drabinie wszedl tam i wytargal go do gory... Caly dzien wczoraj go szyli, wyglada jak obraz nedzy i rozpaczy ale szczescie w nieszczesciu jest takie ze sie nie polamal ani nie uszkodzil sobie zadnych narzadow wewnetrznych, ma 'tylko' pogryzienia z ktorych sie mam nadzieje szybko wylize. Ale strachu nam napedzil ogromnie duzo no i ja siedze na przymusowym wolnym bo musze byc z nim w domu...
Hadassa, ile razy Twoj maz oblal? Jak dlugo juz robi prawko? Ja sie chce zaapisac w tym miesiacu i troche mam pietra, ze kogos pozabijam na drodze, nigdy w zyciu nie siedzialam za kierownica ale teraz przeprowadzilam sie do malego miasteczka i wlasny samochod tutaj to mus, wiec nie mam wyboru.
U nas teraz bardzo duzo pracy. Wsadzilismy pomidory, trzeba je podlewac, nawozic, dbac o nie i na bierzaco utrzymywac porzadek w szklarni. Dopoki nie sprzedamy pierwszych plonow to jedziemy z oszczednosci, jeszcze okolo 3 miesiecy. Musimy tez pojechac po jakies sadzonki warzyw dla siebie do jedzenia, na pewno wsadze szpinak i pewnie jakas papryke, cukinie, ogorki, moze kilka salat, zastanawiam sie jeszcze. Rozgladamy sie tez za mieszkaniem, w przyszlym roku trzeba bedzie pomyslec o hipotece.
Wczoraj mielismy wypadek, a wlasciwie to nasz pies. Pojechalismy rano do pracy i kiedy bylismy w szklarni to Brembo spadl ze zbocza 4 metry do ogrodu sasiada w ktorym sa dwa psy, jeden w typie rottweilera ktory mu sie dobral do skory. Dobre 4 minuty walczylismy z nimi, zeby go zostawily, w koncu José po drabinie wszedl tam i wytargal go do gory... Caly dzien wczoraj go szyli, wyglada jak obraz nedzy i rozpaczy ale szczescie w nieszczesciu jest takie ze sie nie polamal ani nie uszkodzil sobie zadnych narzadow wewnetrznych, ma 'tylko' pogryzienia z ktorych sie mam nadzieje szybko wylize. Ale strachu nam napedzil ogromnie duzo no i ja siedze na przymusowym wolnym bo musze byc z nim w domu...
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Lepiej, jest mlody i silny wiec rany mu sie szybko goja. Na poczatku nie wygladalo to zbyt ciekawie ale z kazdym dniem sie polepsza.

Na tym zdjeciu jest zaraz po przyjsciu do domu ze szpitala, po szyciu.

Na tym zdjeciu jest zaraz po przyjsciu do domu ze szpitala, po szyciu.

Na cale szczescie sie udalo 

Witajcie..
Jaśmin ojej.. dobrze że jednak nic sobie nie uszkodził...
Trzymam kciuki by szybko z tego wylazł.. choc psy sa wytrwałe..
A czemu mieszkanie zmieniacie?
X prawko na auto zdał za pierwszym razem. Teraz na motocykl bèdzie podchodził już trzeci raz.. ale ważne że próbuje...
W ogole ...

Jaśmin ojej.. dobrze że jednak nic sobie nie uszkodził...
Trzymam kciuki by szybko z tego wylazł.. choc psy sa wytrwałe..
A czemu mieszkanie zmieniacie?
X prawko na auto zdał za pierwszym razem. Teraz na motocykl bèdzie podchodził już trzeci raz.. ale ważne że próbuje...
W ogole ...

Ale swietny!
Uwielbiam motocykle.
Nie zmieniamy tylko chcemy po prostu kupic na wlasnosc, na razie wynajmujemy no i chcemy juz miec cos swojego.
Nie zmieniamy tylko chcemy po prostu kupic na wlasnosc, na razie wynajmujemy no i chcemy juz miec cos swojego.

Aaa
to by wiele tłumaczyło
co swoje to swoje...
No teraz to i ja bym swój chciała..
No teraz to i ja bym swój chciała..
Bry dzien
co u Was??
Widze ze sie Madlen przewinela przez forum...
My zostalismy troche sami.. X w krakowie na szkoleniu. Dzis wraca ale od razu jedzie na jazdy do wrocka
Widze ze sie Madlen przewinela przez forum...
My zostalismy troche sami.. X w krakowie na szkoleniu. Dzis wraca ale od razu jedzie na jazdy do wrocka
Czesc, co slychac?
U nas ostanio ciezkie momenty... nie chce wchodzic w szczegoly
Z pozytywow to to, ze pomidorki nam rosna, praca przynosi owoce i juz wkrotce cos zarobimy. No i zapisalam sie na kurs prawa jazdy
U nas ostanio ciezkie momenty... nie chce wchodzic w szczegoly
Z pozytywow to to, ze pomidorki nam rosna, praca przynosi owoce i juz wkrotce cos zarobimy. No i zapisalam sie na kurs prawa jazdy

Hej hej 
Tak tak, przewinęłam się.
bywam dosyć często, cały czas czytam co u Was. Ale jak się zabieram żeby coś napisać to zawsze coś wyskoczy. A później nigdy mi się nie chce..
Jaśmin gratulacje jeszcze raz
Buziaki dla wszystkich :-*
Tak tak, przewinęłam się.
bywam dosyć często, cały czas czytam co u Was. Ale jak się zabieram żeby coś napisać to zawsze coś wyskoczy. A później nigdy mi się nie chce..
Jaśmin gratulacje jeszcze raz
Hej.
Jasmin ale cos miedzy Wami?
Madi choc bys napisala co u Was. Jak Roza? Jak budowa?
Jak sie uda to dzis bede miala swoj nowy czytnik.. w koncu
No i Kubie katar minal a to najwazniejsze
Madi choc bys napisala co u Was. Jak Roza? Jak budowa?
Jak sie uda to dzis bede miala swoj nowy czytnik.. w koncu
No i Kubie katar minal a to najwazniejsze
Dziekuje, kochana. Buzka rowniezMadlen pisze: Jaśmin gratulacje jeszcze raz
Nie, odeszla bardzo bliska osoba dla José. Z dnia na dzien.Hadassa pisze:Hej.

Jaśmin to bardzo przykre...
Wyrazy współczucia...
Nigdy nie ma dobrej pory na śmierć..
Mój ojciec w sumie też odszedł nagle...
Wyrazy współczucia...
Nigdy nie ma dobrej pory na śmierć..
Mój ojciec w sumie też odszedł nagle...
No widzisz...
Dziekuje, Had. Juz jest troche lepiej, José sie troche pozbieral ale przez pierwsze dni to mi sie wyc chcialo jak na niego patrzalam, lezal skulony i plakal, pogrzeb to byla jakas tortura, caly dzien az do samej nocy. Ale juz po a teraz do przodu, trzeba myslec pozytywnie. José chodzi na kurs, robi uprawnienia do samozatrudnienia (zwiazane z nawozeniem szklarni i tak dalej) a ja znalazlam sobie prace ekstra, jade jako modelka na Ferie slubna w Maladze 15 pazdziernika, strasznie sie tym ciesze
bede na wybiegu, i wystylizuja mnie znow na pania mloda (tylko maz caly czas ten sam
). Juz sie nie moge doczekac! Zaczelam tez juz wkuwac teorie do prawa jazdy i w miedzyczasie pracuje w szklarni. Sto rzeczy na raz. Musze cos robic caly czas.
Had a Ty gdzie jechalas z Kubusiem? Widzialam fotke w pociagu na instagramie
Had a Ty gdzie jechalas z Kubusiem? Widzialam fotke w pociagu na instagramie

Jaśmin, ja często pociągiem do mojego X jezdzę 
Bo on nicałe 15 km od nas
Nowy temat
pazdziernik-2017-t15311.html
Bo on nicałe 15 km od nas
Nowy temat
pazdziernik-2017-t15311.html