LISTOPAD 2017

Ten dział widoczny jest tylko dla osób zarejestrowanych
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

LISTOPAD 2017

Post autor: laelia »

Hej hej hej, jest tu jeszcze kto??

Ja miałam bardzo intensywne ostatnie 2 miesiące, dużo się działo niekoniecznie pozytywnego, ale już chyba te problemy (natury "zewnętrznej") przeminęły.

Tak poza tym to jest ok, dziecka rosną, mąż pracuje, ja zajmuję się domem no i tyle. Byłam na zlocie z mojego innego forum, przejechałam pół Polski i warto było :) Do domu się jeszcze nie przeprowadziliśmy bo jeszcze nie gotowy :) Tak bardziej realnie przeprowadzka będzie w marcu.
Ale już wszystko mam zaplanowane, jak go urządzę itd, w sumie to nie będę inwestować jakoś w meble nie wiadomo jakie, za to chciałabym lepsze sprzęty - dobra suszarka do ubrań, piekarnik samoczyszczący itd. Też bez jakichś cenowych ekstrawagancji typu Miele itp, ale naprawdę dobre urządzenia z pomocnymi funkcjami.

Tylko patrzeć a będą Święta... Macie jakieś plany, gdzie pojedziecie? Pomysły na prezenty już są? Ja jeszcze cały czas myślę i w sumie nie wiem co komu. Ale nie mogę doczekać się Świąt, uwielbiam te klimaty, światełka, dekoracje, ach. (Zaraz Red mnie zjedzie że to komercja itd, ale co ja poradzę, kocham Święta ;) )
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Re: LISTOPAD 2017

Post autor: Hadassa »

Pomyśleć że już jest po połowie listopada.
LEci ten czas..
Jeju.. u nas nic się nei dzieje..
To znaczy u X dużo sie dzieje, bo i w pracy się dzieje i ogólnie ma co robić w warsztacie..
My w domu się uczymy nowych rzeczy i tyle....
Ale nic poza tym, choć wróciła bym do pracy oj wróciła bym...

Laelia.. teraz są tak super rozwiązania do AGD że szok...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Awatar użytkownika
laelia
Gadatliwa Kobietka

Post autor: laelia »

Ile Kubuś teraz ma? Napisz coś o nim :)

A o jakich rozwiązaniach słyszałaś? Bo łatwo coś przeoczyć..
Obrazek
Awatar użytkownika
Jaśmin
Gadatliwa Kobietka

Post autor: Jaśmin »

U mnie tyle sie dzieje ze nawet nie sposob wszystkiego napisac. Przez 1,5 tygodnia nawet nie wlaczylam komputera bo nie mam kiedy...
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo
Obrazek
Awatar użytkownika
Hadassa
Moderatorka

Post autor: Hadassa »

.. bo w oczach tkwi siła duszy...
ODPOWIEDZ