MAJ 2017
- redorange666
- Samiec
MAJ 2017
Dzień dobry...
Kwiecień minął maj trzeba by rozpocząć.
Jak tam Panie po majówce???
Kwiecień minął maj trzeba by rozpocząć.
Jak tam Panie po majówce???
Re: MAJ 2017
Hej.
My pojechaliśmy w odwiedziny na działkę do moich rodziców, teoretycznie na 4 dni, byliśmy 1
. Koty nie pouciekały. Ogólnie nie chciały wychodzić, tylko siedziały na górze pod łóżkiem.
My pojechaliśmy w odwiedziny na działkę do moich rodziców, teoretycznie na 4 dni, byliśmy 1

U nas majówka akurat nie była niczym specjalnym.
Nowy piesek w domu więc zamieszanie.
Nowy piesek w domu więc zamieszanie.
y tallo corazones a navaja en un torso desnudo de un naranjo

Bylismy u teśiowej.. teraz już w domu...
Nie wiem kiedy ten czas ucieka..
Nie wiem kiedy ten czas ucieka..
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Tez nie wiem kiedy ucieka...
Ciagle cos, ciagle gdzies... I tak kazdy dzien ucieka zdecydowanie za szybko...
Pogoda tez kiepska. Mam choc nadzieje ze w czerwcu bedzie dla nas laskawa
Ciagle cos, ciagle gdzies... I tak kazdy dzien ucieka zdecydowanie za szybko...
Pogoda tez kiepska. Mam choc nadzieje ze w czerwcu bedzie dla nas laskawa
Szczęście to radość z nowego dnia,
bezchmurne niebo w południe i słowo "kocham" na dobranoc...
- redorange666
- Samiec
Ja poszwędałem się po Budapeszcie. Pogoda była boska...kto ma mnie na fb ten wie i widział zdjęcia. Potem był Kraków...ale tutaj już pogoda nie dopisała.
Polecam Wam zajrzeć do hard rock Cafe mają bardzo dobre jedzenie.
-
jakethedog
- Jestem tu nowa :)
Malowałam dom teściowej, bo powiedziałam lubemu, że tym razem on organizuje nam wypoczynek 
Podałbyś mi swojego fb? Chętnie bym pooglądała foty z Budapesztu.redorange666 pisze:Ja poszwędałem się po Budapeszcie. Pogoda była boska...kto ma mnie na fb ten wie i widział zdjęcia. Potem był Kraków...ale tutaj już pogoda nie dopisała.
Dużo podróżujesz, co?
U nas pogoda na szczęście już letnia. Od dość dawna.
Chce się żyć.
To znaczy, pogoda taka jak w lecie w Polsce. W granicach 25 stopni i słońce codziennie. Hiszpańskie upały jeszcze przywalą, w przyszłym miesiącu zapewne. Lato w Hiszpanii dość długo się rozkręca.

- redorange666
- Samiec
Jaśmin...dane do fb Wojciech Sienkiewicz Katowice. Had ma mnie w znajomych tak może być łatwiej mnie znaleźć.
Witajcie.
Majówka przeminęła z wiatrem.
Teraz czekam na rzeszowskie Juwenalia.
Jeszcze tylko dwa dni.
Mają grać: Happysad, Akurat, Dżem, Peja i jeszcze kilku wykonawców. Także urodziny będę mieć udane.
Majówka przeminęła z wiatrem.
Teraz czekam na rzeszowskie Juwenalia.
Jeszcze tylko dwa dni.
Mają grać: Happysad, Akurat, Dżem, Peja i jeszcze kilku wykonawców. Także urodziny będę mieć udane.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
- redorange666
- Samiec
Ale kocisko.... Mrrau
Prześliczny <3 wymiziałabym gdybym tylko mogła! 

Witajcie Skarby
Laelia śliczne koty
Black juwenalia Rzeszów i mój zespół Happysad , kiedyś ulubiony a teraz wątpię czy się wybiorę ale zamieszało mi w głowie
Jaśmin przeglądałam forum super zaproszenia i śliczne zdjęcie z Twoim J - Gratulacje ślubu
Inek również gratulacje, pogoda nas nie rozpieszcza dlatego pozostaje tylko nadzieja ze miesiące letnie będą letnie a nie się coś poprzestawia
Had jesteś jeszcze na macierzyńskim ? jak Kubuś
Redorange Budapeszt - miałam kiedyś okazje być tam ale to juz było oj z 4 lata temu - ładne miasto
a co u mnie ... życie w pełnym znaczeniu tego słowa, z nowości zaczynamy starania
Laelia śliczne koty
Black juwenalia Rzeszów i mój zespół Happysad , kiedyś ulubiony a teraz wątpię czy się wybiorę ale zamieszało mi w głowie
Jaśmin przeglądałam forum super zaproszenia i śliczne zdjęcie z Twoim J - Gratulacje ślubu
Inek również gratulacje, pogoda nas nie rozpieszcza dlatego pozostaje tylko nadzieja ze miesiące letnie będą letnie a nie się coś poprzestawia
Had jesteś jeszcze na macierzyńskim ? jak Kubuś
Redorange Budapeszt - miałam kiedyś okazje być tam ale to juz było oj z 4 lata temu - ładne miasto
a co u mnie ... życie w pełnym znaczeniu tego słowa, z nowości zaczynamy starania
Laelia koty są przepiękne!!! I zdjęcia też boskie, gratuluję, spokojnie mogłabyś je wysłać na jakiś konkurs. Aż mi wstyd z moimi zdjęciami robionymi kalafiorem...
Drugi kot to pers? Jak się nazywają?
Kinga, dziękuję serdecznie, połowa zaproszeń już przyszła (wersja polska), jak najszybciej drukuję koperty i zaczynam rozsyłać - polskich zaproszeń mam osiem do rozdania. Zamówiłam też księgę gości i poduszeczkę na obrączki. Wszystko powinno dojść w najbliższych dniach i biorę się za obrączki. No i DJa też już mamy.
Starania o malucha, tak?
Jeśli tak to powodzenia!!!
Drugi kot to pers? Jak się nazywają?
Kinga, dziękuję serdecznie, połowa zaproszeń już przyszła (wersja polska), jak najszybciej drukuję koperty i zaczynam rozsyłać - polskich zaproszeń mam osiem do rozdania. Zamówiłam też księgę gości i poduszeczkę na obrączki. Wszystko powinno dojść w najbliższych dniach i biorę się za obrączki. No i DJa też już mamy.
Starania o malucha, tak?

Hejka
w sumie jak patrzę na te kociaki ale tajemnicze mają oczy, jak one myślą intensywnie ..
Jaśmin pamiętam i wspominam z uśmiechem nasze przygotowania do ślubu jest tego trochę ale spokojnie dacie sobie radę, wspierajcie się w tym i będzie szło jak z płatka. My mamy obrączki zwykłe klasyczne z grawerem: imię i data, przy wyborze weź pod uwagę że czasami palce puchną. Tak o małego Skarba ale na razie jesteśmy w rozjazdach znowu, jednak decyzja podjęta.
Miłego dnia Skarby
w sumie jak patrzę na te kociaki ale tajemnicze mają oczy, jak one myślą intensywnie ..
Jaśmin pamiętam i wspominam z uśmiechem nasze przygotowania do ślubu jest tego trochę ale spokojnie dacie sobie radę, wspierajcie się w tym i będzie szło jak z płatka. My mamy obrączki zwykłe klasyczne z grawerem: imię i data, przy wyborze weź pod uwagę że czasami palce puchną. Tak o małego Skarba ale na razie jesteśmy w rozjazdach znowu, jednak decyzja podjęta.
Miłego dnia Skarby
Kinga, powodzenia w staraniach!
U nas z przygotowan juz wszystko gotowe. Jeszcze kupie sukienke na drugi dzien i lekkie dodatki i juz tylko czekanie zostalo.
Pogoda dzis piekna... Slonko w koncu. Niech juz tak zostanie...
U nas z przygotowan juz wszystko gotowe. Jeszcze kupie sukienke na drugi dzien i lekkie dodatki i juz tylko czekanie zostalo.
Pogoda dzis piekna... Slonko w koncu. Niech juz tak zostanie...
Szczęście to radość z nowego dnia,
inek, przeleci!!! 
Kinga, ile jesteście po ślubie? Długo się znaliście przed?
Obrączki u nas będą bardzo klasyczne, bez grawerów zapewne, moja może z małym diamencikiem ale jeszcze nie wiem, obrączki ma kupić José więc ile da mi pieniędzy za tyle się oporządzę
Kinga, ile jesteście po ślubie? Długo się znaliście przed?
Obrączki u nas będą bardzo klasyczne, bez grawerów zapewne, moja może z małym diamencikiem ale jeszcze nie wiem, obrączki ma kupić José więc ile da mi pieniędzy za tyle się oporządzę

Inek
dziękujemy
tak wczoraj u mnie też ładna pogoda a dziś dosłownie ulewa
Jaśmin jeśli zastanawiasz się nad diamencikiem to dobrze to sprawdź moja koleżanka ma w obrączce 3 i jeden jej odpadł , nie wiem czy był źle dopasowany że tak szybko się to stało czy jak ...ale ładnie to wygląda
po ślubie jesteśmy niecały rok, a znamy się długo zanim był ślub znaliśmy się 7 lat, masakra jak to pisze to sama nie mogę uwierzyć ze tak długo
dziękujemy
Jaśmin jeśli zastanawiasz się nad diamencikiem to dobrze to sprawdź moja koleżanka ma w obrączce 3 i jeden jej odpadł , nie wiem czy był źle dopasowany że tak szybko się to stało czy jak ...ale ładnie to wygląda
po ślubie jesteśmy niecały rok, a znamy się długo zanim był ślub znaliśmy się 7 lat, masakra jak to pisze to sama nie mogę uwierzyć ze tak długo
No właśnie, też o tym myślałam więc chyba zrezygnuję z tego diamencika, tym bardziej, że taka obrączka z diamentem kosztuje dwa razy więcej, więc podaruję sobie raczej. No ale zobaczymy.
No to macie staż!!! Gratulacje!
Czas leci bardzo, bardzo szybko, niestety 
No to macie staż!!! Gratulacje!

My jak wybieralismy obrączki to na palcu najlepiej podobała się klasyka mamy troszkę szersze Nie takie cienkie. Na brzegach jest delikatna obwodka. Bardzo duży jest wybór, także czeka Was trochę przymierzania. Ale to bardzo przyjemne jest. I się czuje że ślub tuż tuż. Bardzo miłe emocje to są i zostają w głowie. Tak długo zanim zostaliśmy para trochę zeszło, zanim się oświadczył to też zeszło. Ale potem ślub był szybko. Teraz z perspektywy tego czasu mój mąż żałuję że szybciej się nie ożenił, ale mnie to tylko cieszy. Życzę Wam szczescia super czas przed Wami. Ja mykam sprzątać bo czeka mnie randka z mężem po całym tygodniu rozłąki. Udanego wieczorku kobietki. PS. A gdzie reszta koleżanek? buzia pa