Wrzesień 2016
Wrzesień 2016
Witam we wrześniu już!
![]:-) ]:-)](./images/smilies/elvis.gif)
Re: Wrzesień 2016
Witam witam 
Co tam u Ciebie Bacardii? Kupę lat
Co tam u Ciebie Bacardii? Kupę lat
Bry 
Vanilka lipa ze sklep zamykaja no ale teraz niestety ciezko ze zwyklym sklepem jak duzo sie kupuje online.
Oby przeprowadzka sie udala..
Wilczarz jak sie autko sprawuje?
Bac Maja sie cieszy z powrotu do szkoly?
My juz po zakupach. Zaraz jakies pranie rozwiesze i moze pozamiatam...
Vanilka lipa ze sklep zamykaja no ale teraz niestety ciezko ze zwyklym sklepem jak duzo sie kupuje online.
Oby przeprowadzka sie udala..
Wilczarz jak sie autko sprawuje?
Bac Maja sie cieszy z powrotu do szkoly?
My juz po zakupach. Zaraz jakies pranie rozwiesze i moze pozamiatam...
.. bo w oczach tkwi siła duszy...
Uda się uda, nie ma innej opcji!
Had a mały jak tam, śpi?
Had a mały jak tam, śpi?
Vanilka i tak trzymac
a macie jakas okolice na oku?
A maly teraz akurat spi ale w ciagu dnia to coraz mniej
A maly teraz akurat spi ale w ciagu dnia to coraz mniej
My mamy swoje mieszkanie kochana
Tylko remont trzeba zrobić i na to zbieramy pieniążki. Będę miała minutę do swojej siostry i chrześniaka bo mieszkają w bloku naprzeciwko.
Ważne, że w ogóle śpi bo pamiętam jakim rozdartkiem była moja siostrzenica (i do tej pory jest). Dzień, noc ryk... zero spania...
Ważne, że w ogóle śpi bo pamiętam jakim rozdartkiem była moja siostrzenica (i do tej pory jest). Dzień, noc ryk... zero spania...
Hejka. Ale miałam dzień... Facet mało na mnie nie wjechał ale w porę zrobiłam unik.
A tak poza tym to jeden syn do gimnazjum, drugi do nowego przedszkola. Zmęczona jestem tym dniem, uff.
A tak poza tym to jeden syn do gimnazjum, drugi do nowego przedszkola. Zmęczona jestem tym dniem, uff.

Bry
Vanilka a to super ze macie swoje. Pozazdroscic.
Laelia czyli dzieci z glowy
Jak zdjecia ze stanow?
Dzis moj X ma pepkowe wiec wieczor mam sama z Kuba..
Vanilka a to super ze macie swoje. Pozazdroscic.
Laelia czyli dzieci z glowy
Jak zdjecia ze stanow?
Dzis moj X ma pepkowe wiec wieczor mam sama z Kuba..
Cześć wszystkim.
Udanego wieczoru.
Udanego wieczoru.
Nie szukam bajek w życiu moim.
Bajki są okrutne...

Bajki są okrutne...
Witajcie.
Laelia pokoj super. I taki jasny
Jak tam Slonca po weekendzie?
My pojechalismy do Tygrysa. Chlopaki mieli meskie popoludnie a my na zakupy...
Wczoraj tez dzien w biegu bo tu posprzatac tu pranie. X nastawil wino...
Laelia pokoj super. I taki jasny
Jak tam Slonca po weekendzie?
My pojechalismy do Tygrysa. Chlopaki mieli meskie popoludnie a my na zakupy...
Wczoraj tez dzien w biegu bo tu posprzatac tu pranie. X nastawil wino...
Dzień dobry.
My po weekendzie u rodziców,
dzisiaj już w domku, na spokojnie.
Mąż w pracy, M. w szkole, ja po siłce
Cudnie
Piorę, ogarniam ciut, chyba sobie muzę zapodam, bo jakoś ciśnienie mi leci chyba
I spać mi się chce ...
Miłego poniedziałku!
My po weekendzie u rodziców,
dzisiaj już w domku, na spokojnie.
Mąż w pracy, M. w szkole, ja po siłce
Cudnie
Piorę, ogarniam ciut, chyba sobie muzę zapodam, bo jakoś ciśnienie mi leci chyba
I spać mi się chce ...
Miłego poniedziałku!
Hej Bac... co ciekawego cwiczysz?
Maja szczesliwa z powrotu do szkoly?
Maja szczesliwa z powrotu do szkoly?
Bac, podpinam się pod oba pytania. Ja chcę coś ćwiczyć i muszę sobie coś fajnego poszukać w necie
Had, dzięki
Tygrys to Twoja szwagierka, tak? Oni mieszkają w Polsce? Sorki ale mi się ciągle miesza 
Moje dzieciaki w przedszkolu i szkole, teraz chyba mi się uda wziąć za te zdjęcia
Had, dzięki
Moje dzieciaki w przedszkolu i szkole, teraz chyba mi się uda wziąć za te zdjęcia

Hej dziewczyny 
Śliczny pokój laelia!
Ja za to siedzę w pracy, teraz prawdziwy maraton bo po 12h aż do piątku.
Ale siedzę, odpoczywam i czytam książki. Teraz mnie naszła ochota na kupowanie i ciągle latam po księgarniach, kupuję książki, czytam, kolekcjonuję... Właśnie zamówiłam 8cz Harrego Pottera... dla prawdziwego fana to ogromna radość..
Gdyby ktoś był zainteresowany to na str księgarni gdzie kupiłam jest promocja do bodajże 20 września i 8cz "Harry Potter i przeklęte dziecko" można nabyć za 34zł (twarda oprawa) lub taniej, za 24zł jakoś (miękka oprawa). Ja już zamówiłam, odbiór 22 października. Nie mogę się doczekać
Śliczny pokój laelia!
Ja za to siedzę w pracy, teraz prawdziwy maraton bo po 12h aż do piątku.
Ale siedzę, odpoczywam i czytam książki. Teraz mnie naszła ochota na kupowanie i ciągle latam po księgarniach, kupuję książki, czytam, kolekcjonuję... Właśnie zamówiłam 8cz Harrego Pottera... dla prawdziwego fana to ogromna radość..
Gdyby ktoś był zainteresowany to na str księgarni gdzie kupiłam jest promocja do bodajże 20 września i 8cz "Harry Potter i przeklęte dziecko" można nabyć za 34zł (twarda oprawa) lub taniej, za 24zł jakoś (miękka oprawa). Ja już zamówiłam, odbiór 22 października. Nie mogę się doczekać
Hej hej 
Wpadam na chwilę. Jak złapię trochę czasu to Wan poodpisuję i wrzucę zdjęcia Róży z imprezy
Póki co nie mam czasu bo na budowie pracują a muszę gotować.. a jeszcze Mała w kość teraz daje.. eh
Wpadam na chwilę. Jak złapię trochę czasu to Wan poodpisuję i wrzucę zdjęcia Róży z imprezy
Póki co nie mam czasu bo na budowie pracują a muszę gotować.. a jeszcze Mała w kość teraz daje.. eh
Obiecane zdjęcia:
Atlanta

"Muzeum" Coca-Coli

Memorial braci Wright

pole golfowe dla dzieci

Oceanarium

przejażdżka Monster-Truckiem

spacer po przedmieściach Atlanty

tabliczka w parku Kennesaw

domki nad oceanem

plaża

Atlanta

"Muzeum" Coca-Coli

Memorial braci Wright

pole golfowe dla dzieci

Oceanarium

przejażdżka Monster-Truckiem

spacer po przedmieściach Atlanty

tabliczka w parku Kennesaw

domki nad oceanem

plaża

- kusicielka
- Extra Kobietka
Poki co naprawdę łądna pogoda, w weekend ma być po 28 stopni 
Witam wszystkich 
Ja się dziś obkupiłam, mimo że wypłata dopiero 15stego...
Połowę księgarni wykupiłam. Tym razem książki Sparksa są moje
Jestem taaaaka szczęśliwa!
Ale jeszcze do 21 siedzę w pracy... jutro znów... pojutrze też...
PS: W poniedziałek na tv 4 o godz 20 będę grała rolę w "Wydziale kryminalnym". Krótki dialog, potem zostanę zamordowana. Kto chce, niech ogląda.
Szkoda tylko, że dali mi jakąś dramatyczną sukienkę no i włosy nie takie... No przecież ja tak źle nie wyglądam na co dzień(chyba). Ale trudno. I tak zapraszam do oglądania
Kto nie może w tv, ten może obejrzeć odcinek na ipli
!
Ja się dziś obkupiłam, mimo że wypłata dopiero 15stego...
Połowę księgarni wykupiłam. Tym razem książki Sparksa są moje
Ale jeszcze do 21 siedzę w pracy... jutro znów... pojutrze też...
PS: W poniedziałek na tv 4 o godz 20 będę grała rolę w "Wydziale kryminalnym". Krótki dialog, potem zostanę zamordowana. Kto chce, niech ogląda.
Szkoda tylko, że dali mi jakąś dramatyczną sukienkę no i włosy nie takie... No przecież ja tak źle nie wyglądam na co dzień(chyba). Ale trudno. I tak zapraszam do oglądania
Kto nie może w tv, ten może obejrzeć odcinek na ipli
Laelia super zdjecia.. zazdroszcze ale juz to chyba mowilam 
Tygrys to moja siostra
Madi oj a bedzie coraz weselej z mala
Jak chrzciny i tesciowa?
Fajnie ze budowa ruszyla...
Kusicielka oby ... choc i dzis nie bylo co narzekac...
Vanilka co Cie na ksiazki wzielo? Fajnie ale tez miejsce do trzymania trza miec...
A ja akurat nie ogladam tv ale chyba policjantow z Toba widzialam...
A ja przylatwilam sobie kregoslup... powinnam brac leki ale wtedy nie moge karmic... ech...
Tygrys to moja siostra
Madi oj a bedzie coraz weselej z mala
Jak chrzciny i tesciowa?
Fajnie ze budowa ruszyla...
Kusicielka oby ... choc i dzis nie bylo co narzekac...
Vanilka co Cie na ksiazki wzielo? Fajnie ale tez miejsce do trzymania trza miec...
A ja akurat nie ogladam tv ale chyba policjantow z Toba widzialam...
A ja przylatwilam sobie kregoslup... powinnam brac leki ale wtedy nie moge karmic... ech...
Bry dzien 
I juz czwartek... to juz prawie jaj piatek
I juz czwartek... to juz prawie jaj piatek
A tak w policjantach grałam rok temu
Mnie nic na książki nie wzięło, powiem Ci że ja od małego dużo czytałam, nawet własną książkę pisałam, potem zakładałam blogi. Byłam pamiętam na 1 miejscu w bibliotece jeśli chodzi o wypożyczalność książek, byłam wtedy w podstawówce i brałam po 3 książki na raz, wszystkie o psach i zwierzętach ale potrafiłam 2 w jeden dzień przeczytać nawet jak miały po 300-400 stron. Potem miałam coraz mniej czasu, później bibliotekę mi przenieśli i coraz rzadziej czytałam. Ale na urodziny czy pod choinkę zawsze dostawałam jakieś książki, przynajmniej przez ostatnie kilka lat. Teraz z racji, ze mam własną kasę to sama sobie kupuję, a mam dużo czasu dla siebie w pracy bo klientów dużo nie ma także ten czas przeznaczam na czytanie
Kupiłam sobie teraz 4 książki Sparksa, będą cudnie wyglądać na półce
A jeśli chodzi o miejsce, to w domu faktycznie już prawie nie mam miejsca ale jak się wyprowadzę to mam zamiar sobie zrobić miejsce w pokoju, jakieś półki czy coś. Wszystko się wymyśli 
Wspołczuję z kregosłupem... Własnie jak się jest w ciąży albo już po porodzie to strasznie trzeba się namęczyć, bo tego nie wolno tamtego...
Mnie nic na książki nie wzięło, powiem Ci że ja od małego dużo czytałam, nawet własną książkę pisałam, potem zakładałam blogi. Byłam pamiętam na 1 miejscu w bibliotece jeśli chodzi o wypożyczalność książek, byłam wtedy w podstawówce i brałam po 3 książki na raz, wszystkie o psach i zwierzętach ale potrafiłam 2 w jeden dzień przeczytać nawet jak miały po 300-400 stron. Potem miałam coraz mniej czasu, później bibliotekę mi przenieśli i coraz rzadziej czytałam. Ale na urodziny czy pod choinkę zawsze dostawałam jakieś książki, przynajmniej przez ostatnie kilka lat. Teraz z racji, ze mam własną kasę to sama sobie kupuję, a mam dużo czasu dla siebie w pracy bo klientów dużo nie ma także ten czas przeznaczam na czytanie
Kupiłam sobie teraz 4 książki Sparksa, będą cudnie wyglądać na półce
Wspołczuję z kregosłupem... Własnie jak się jest w ciąży albo już po porodzie to strasznie trzeba się namęczyć, bo tego nie wolno tamtego...
Oj ksiazki potrafia zajac sporo miejsca.
A nie myslalas o czytniku?
Hmmm wiesz co... te ograniczenia w ciazy czy pozniej przy kp to nie takie najgorsze.. czlowiek chce jak najlepiej dla dziecka. Kwestia przestawienia sie
A nie myslalas o czytniku?
Hmmm wiesz co... te ograniczenia w ciazy czy pozniej przy kp to nie takie najgorsze.. czlowiek chce jak najlepiej dla dziecka. Kwestia przestawienia sie
Oj nie, czytnik nie jest dla mnie
Ja uwielbiam książki, zapach, okładki, zakładki... nigdy bym się nie zdecydowała na to 
Masz racje
Masz racje
Bry dzien
Vanilka ja tez dlugo czytnika nie chcialam... a teraz go uwielbiam
Ogolnie okresu ciazy zle nie wdpominam... a jak zachcianki fajne sie ma
No i mamy weekend. Jakie plany?
Vanilka ja tez dlugo czytnika nie chcialam... a teraz go uwielbiam
Ogolnie okresu ciazy zle nie wdpominam... a jak zachcianki fajne sie ma
No i mamy weekend. Jakie plany?