Przebarwienia po trądziku..
Re: Przebarwienia po trądziku..
mi kwasy i acne derm pomogły. Super efekty 
Podstawa to wiedzieć za co się zabrać najpierw. Takie blizny i przebarwienia można usuwać na wiele sposobów, od przykładów domowych, aż po zabiegi w klinice. Wszystko zależy też od rodzaju blizny oraz jej rozmiaru. Osobiście najpierw polecałabym sprawdzić żele na bazie cebuli
Używałam kiedyś żelu z cebuli na bliznę pooperacyjną. Kupiłam w aptece za poleceniem mojego lekarza. Contractubex nazywał się bodajże
Do całego ciała kosmetyki na noc i to wegańskie masz w markowym sklepie www-rheasklep-pl/rheaskleppl-c-1_21.html do samodzielnego przetestowania. Każdy kosmetyk u nich posiada oryginalne ekstrakty wywodzące się z natury, sporą dawkę witamin, środki nawilżające łagodzące podrażnienia, koncentraty ceramidów do tworzenia bariery ochronnej na skórze.
Ja korzystam z usług aptek DOZ jeśli chodzi o leki i kosmetyki robione. Mój dermatolog bardzo często wypisuje mi takie recepty więc jestem zadowolona, że mogę je u nich zrealizować. Generalnie polecam zainteresować się takimi produktami, które będą odpowiednio dopasowane do Waszej skóry.
Pozostałości po trądziku, takie jak przebarwienia i blizny, bywają trudne do usunięcia za pomocą domowej pielęgnacji. Specjalistyczne zabiegi, dostępne w Klinice Krajewski w Warszawie umożliwiają wygładzenie skóry i redukcję zmian. Wykorzystanie nowoczesnych metod, takich jak zabiegi laserowe, daje szansę na poprawę wyglądu nawet w przypadku głębszych blizn.