Szukam dobrego kremu pod oczy
Szukam dobrego kremu pod oczy
Szukam dobrego kremu pod oczy, a jednocześnie nie chce wydawać na niego majątku. Jak macie coś sprawdzonego co możecie polecić to chętnie skorzystam z podpowiedzi. Próbowałam już wielu kremów i jakoś nie bardzo jestem w stanie cos dla siebie odpowiedniego wybrać więc szukam inspiracji.
Re: Szukam dobrego kremu pod oczy
Ja caly czas o tym samym:)
Ale odkryłam kosmetyki firmy Biologique Recherche...Przeczytaj sobie w internecie o tych kosmetykach.
Ja korzystam ze sklepu skleppieknoscdnia.pl maja cała ofertę tych kosmetyków i faktycznie je stosuja.
Doskonałe serum pod oczy, którego ja uzywałam to to serum ELASTINE-SERUM-AUTHENTIQUE
Ale odkryłam kosmetyki firmy Biologique Recherche...Przeczytaj sobie w internecie o tych kosmetykach.
Ja korzystam ze sklepu skleppieknoscdnia.pl maja cała ofertę tych kosmetyków i faktycznie je stosuja.
Doskonałe serum pod oczy, którego ja uzywałam to to serum ELASTINE-SERUM-AUTHENTIQUE
A przepraszam jeszcze zapomniałam dodaqc w poprzednim poscie...najlepszy produkt jakiego uzywałam, wiem ze nie nalezy do najtanszych ale warto sprobowac Biologique Recherche lotion p50
Jak szukacie dobrego preparatu pod oczy to krem Multi Repair Eye Cream ze sklepu e-naturalne.pl/ będzie dobrą opcją, świetny produkt w rozsądnej cenie, można zauważyć dośc szybko pozytywne efekty jego stosowania więc myślę, że to będzie taki zakup, który innym można polecić.
od siebie to polecam garisell eye pod oczy jeżeli ma się podpuchnięte oczy
Niestety ale skóra pod oczami jest bardzo delikatna tak wieć trzeba zastanowić się nad tym, jakie kosmetyki chcecie na nią klaść. Tak aby nie zrobić sobie większej krzywdy.
https://porady-zdrowie.pl/jakie-mozna-w ... plastyczny
Jeśli jednak macie problem z doliną łez czy cieniami, to żadne kremy nie pomoga bo nie będą w stanie uzupelnić tkanki w takich miejscach. W tym przypadku dobrze jest się po prostu zastanowić nad ostrzykiwaniem z kwasu hialuronowego. A to moze zrobić jedynie lekarz medycyny estetycznej.
https://porady-zdrowie.pl/jakie-mozna-w ... plastyczny
Jeśli jednak macie problem z doliną łez czy cieniami, to żadne kremy nie pomoga bo nie będą w stanie uzupelnić tkanki w takich miejscach. W tym przypadku dobrze jest się po prostu zastanowić nad ostrzykiwaniem z kwasu hialuronowego. A to moze zrobić jedynie lekarz medycyny estetycznej.
z bielendy jest fajny krem pod oczy, bodajze z serii red ginseng, to jest w ogole seria przeciwzmarszczkowa, uzywam, bardzo skuteczne kosmetyki, rezultaty super
Z yves rocher mają ciekawy wybór kremów pod oczy.
Ten z Hydro od Novaclear jest świetny, intensywnie nawilża, wygładza i uelastycznia skórę. Daje uczucie odświeżenia i działa regenerująco.
Polecam krem z NovaClear Hydro, świetny krem, nawilża ale niw przetluszcza cery, ładnie rozświetla, świetnie się sprawdza 
Ja z kolei używam kremy z Novaclear Collagen. Przyjemnie wygładza, uelastycznia i rozświetla delikatną skórę wokół oczu. Działa też łagodząco i odżywczo.KaLipka pisze:Ten z Hydro od Novaclear jest świetny, intensywnie nawilża, wygładza i uelastycznia skórę. Daje uczucie odświeżenia i działa regenerująco.
Ogólnie jeśli chodzi o naturalne kosmetyki to rynek się dobrze w Polsce rozwinął i takich produktów już nie brakuje. Ostatnio miałam okazję próbować kosmetyków z firmy Naturikke (naturikke.pl) i mogę polecić. Kremy ładnie się rozprowadzają, są delikatne, jak deklaruje producent w 98% naturalne więc wydaje się, że jeśli chodzi o bezpieczeństwo to jest ok.
wkleje ci cala nazwe Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex bo nie umiem linku
krem jest boski i na opuchniecia i zmarszczki i worki pod oczami
Od dłuższego czasu w avon dostępne są kremy pod oczy. Od ostatnich kilku katalogów avon dostępne są w nowej formule z Protinolem. Pierwszy z nich nazywa się "podwójny program liftingujący okolice oczu z Protinolem". Pojemnik podzielony jest na dwie sekcje. w pierwszej jest napinający żel na górną powiekę, a w drugiej przeciwzmarszczkowy krem pod oczy. Drugi z kosmetyków, to "podwójny system rozświetlający okolice oczu z Protinolem". Podobnie jak pierwszy produkt, tutaj też pojemnik jest podzielony. W pierwszej części jest rozświetlający krem pod oczy na dzień, a w drugiej neutralizujący że na noc. Kosmetyki te kosztują około 20-25 zł. Konkretną cenę możesz sprawdzić w aktualnie obowiązującym katalogu avon. Ostatnio też pojawiła się maska z miedzią, która fajnie działa na cerę. W połączeniu z kremami Anew na noc i na dzień, też daje dobre efekty.
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
dluga nazwaWitalka pisze:wkleje ci cala nazwe Estée Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex bo nie umiem linkukrem jest boski i na opuchniecia i zmarszczki i worki pod oczami
haha tak nazwa dluga ale tutaj linkow nie mozna, wpisz sobie w lupce notino tam kupisz 
-
bojowniczka
- Fajna Kobietka
no wlasnie szkoda ze nie mozna, bede szukac wiec, dzieki