Produkty ekologiczne a dieta

Znasz jakąś dietę cud? Schudłaś i chcesz się pochwalić i pomóc innym kobietkom? Wszystko na temat odchudzania i zdrowych diet piszemy tutaj.
ODPOWIEDZ
tusia25

Produkty ekologiczne a dieta

Post autor: tusia25 »

Dziewczyny, ja ostatnio chyba popadam w szał zakupowy produktów ekologicznych:)) tyle się ostatnio nasłuchałam o tej chemii, że się po prostu boję.. A te truskawki które teraz są w sprzedaży w sklepach to coś okropnego.. Czasem się zastanawiam, czy moje dzieci kiedyś spróbują takich truskawek jakie były w moim ogródku...?

Czy wy też podczas diety uważacie na to by jeść zdrowo?
dzo

Re: Produkty ekologiczne a dieta

Post autor: dzo »

Zdrowo to nie musi być koniecznie ekologicznie.

Ja uważam żeby się odżywiać zdrowo ale nie kupuję produktów eko bo ich cena jest bezpodstawnie wywindowana w górę.
Iwona Waleczko
Jestem tu nowa :)

Post autor: Iwona Waleczko »

zdrowo trzeba jeść ale to że coś jest ekologiczne to nie znaczy że zdrowe. Skąd masz to ekologiczne jedzenie ? Jeśli z supermarketu czy sklepu czy stoisk to tak i tak masz chemię mimo że są ekologiczne a tylko cena jest wyższa. Ekologiczne jedzenie to takie które masz z własnego ogródka lub z pobliskiej wsi od gospodarza prywatnego. :)
Zobacz Jak Maria S. Schudła Dzięki Tym Produktom
sexy28

Post autor: sexy28 »

Iwona Waleczko pisze:zdrowo trzeba jeść ale to że coś jest ekologiczne to nie znaczy że zdrowe. Skąd masz to ekologiczne jedzenie ? Jeśli z supermarketu czy sklepu czy stoisk to tak i tak masz chemię mimo że są ekologiczne a tylko cena jest wyższa. Ekologiczne jedzenie to takie które masz z własnego ogródka lub z pobliskiej wsi od gospodarza prywatnego. :)
Dziś jedzenie ekologiczne to tylko z ogródka ale drogie koleżanki i w lidlu są bardzo fajne produkty:):)

SPAM

Polecam
Ostatnio zmieniony wt sie 13, 2013 2:46 pm przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
ODPOWIEDZ