z góry dziękuję
okropna pupa prosze o pomoc
okropna pupa prosze o pomoc
Tak więc zacznę od swojego ciała .Waże 52 kg przy wzroście 161cm.dwa lata temu ważyłam 48 kg.Chciałabym powrócić do dawnwj wagi a nawet do 45 kg,tłuszcz odkłada mi się w dolnej parti ciała góre mam w miare dobra tylko pupa jest okropna ,bryczesy a na nich rozstepy chcialabym sie tego pozbyc by nogi wygladaly atrakcyjnie co idzie w paze z pupa.Staram sie jeździć na rowerze 10 km dziennie ale eiem ze to za malo i zbliża sie szkoła i jesien wiec cwiczrnia w domu.dodam ze nie mam dostepu do siłowni i kosmetyczki,chciałabym was prosic prosic o jakies porady cwiczen i odżywiania
z góry dziękuję
:rower
z góry dziękuję
Re: okropna pupa prosze o pomoc
Hej, mam problem podobny do Twojego, z tym, że ważę 64kg przy wzroście 164 i jestem typową gruszką, wszystko idzie mi w tyłek i biodra. Też bym chciała schudnąć, ale brakuje mi samozaparcia, szybko się zniechęcam, jednak mogę Ci polecić ćwiczenia na pupę z Tamilee Webb. Ściągnęłam z chomikuj jej film z ćwiczeniami, nazywał się chyba "Tamilee Webb. Ja też chcę mieć takie pośladki" czy jakoś tak. Ćwiczenia proste i z pozoru nie takie męczące, a na drugi dzień tyłek straaaasznie bolał, więc efekty na pewno będą
powodzenia
no to witaj w klubie
mi tez brak motywacji i szybko sie zniechecam. ale wczoraj sciagnelam se apke na tele do cwiczen na nogi i dzis nogi bola wiec mam nadzieje ze efekt bedzie i dolacze polecone przez cb cwiczenia,
Razem damy rade
dla lepszego wygladu samopoczucia i akceptacji siebis 
Razem damy rade
Uważaj, nie ma obaw. Naprawdę znajdzie się ktoś kto Cię zaakceptuje taką jaką jesteś.
-
jankakopana
- Jestem tu nowa :)
na pupę jest najlepsze bieganie i pływanie żabką - niestety męczące, ale za to jakie efekty daje
Mój blog o finansach kruk windykacja opinie
-
Mariolkaboz
- Fajna Kobietka
ćwiczenia na pośladki + ograniczenie spożywania produktów kalorycznych.
- Nieuczesana
- Miła Kobietka
Próbowałaś jeździć na wrotkach? Jazda na wrotkach,albo rolkach fajnie spala tłuszczyk z pupy i nóg.
Hmm , jeśli chodzi o chudnięcie to oczywiście więcej ruchu. ale rozstępów sie nie pozbędziesz niestety, na to jeszcze nic nie wymyslili, chyba ze operacja plastyczna...
Zawsze trzeba podejmować ryzyko.Tylko wtedy uda nam się pojąć, jak wielkim cudem jest życie...
Rolki działają cuda i są do tego przyjemniejsze niż bieganie czy żabka. No tylko kwestia tego czy się umie jezdzić co by sobie krzywdy nie zrobic.
miałam problem z nogami i pupą i pomógł mi stepper. nie zajmuje dużo miejsca w mieszkaniu, a efekty są widoczne. wskakuję na niego kilka razy w tygodniu oglądając tv i jestem bardzo zadowolona. oczywiście fajnie jest dołożyć do niego inne ćwiczenia (możesz nawet te 6-minutowe proponowane przez Chodakowską). ja mam stepper prosty SG-092S Sapphire - szczerze go polecam.
-
grubarejczel
- Jestem tu nowa :)
możesz wrzucić link do tego steppera? wolę się upewnić o jaki chodzi, bo też jestem na kupnie. wcześniej myślałam o rowerku treningowym ale zająłby za dużo miejsca w moim mieszkaniu. miejsce na stepper akurat da się u mnie wygospodarować 
Ja kupiłam taki: SPAM i tak jak pisałam wyżej spełnia wszystkie moje wymagania 
Ostatnio zmieniony pn cze 23, 2014 8:41 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: SPAM
steppery są faktycznie wydajne i nadają się do mieszkań, jednak oprócz tego trzeba jeszcze trochę poskakać 
link zniknął, ale kupiłam w sklepie ABC Fitness stepper prosty SG-092S Sapphire. dla mnie jest wystarczający. na rowerek treningowy właśnie nie znalazłam miejsca, ale też jest już większą inwestycją pieniężną, a dopóki nie sprawdzisz swojego samozaparcia, to nie wiem czy jest sens inwestować.
Na tyłek najlepiej wspomniane wcześniej rolki + dodatkowo przysiady. Jeśli znajdziesz w sobie więcej samozaparcia to dodaj jeszcze inne ćwiczenia modelujące tyłek.
Kołdry i poduszki w Calvado
Steppery modelują pośladki SPAM Warto poćwiczyć nawet kilkanaście minut dziennie, gdy będziesz ćwiczyć regularnie to szybko zobaczysz efekty
Ostatnio zmieniony śr cze 25, 2014 8:30 am przez Hadassa, łącznie zmieniany 1 raz.
-
blondyneczka28
- Miła Kobietka
Są specjalne ćwiczenia, specjalnie przeznaczone na pośladki. Do tego warto stosować kremy. Ja wiem, że zaraz mi powiecie, że to nie działa a ja Wam powiem, że w połączeniu z dietą i ćwiczeniami kremy ujędrniają skórę. Po schudnięciu nie zrobi się taka wiotka