Problem z wypadaniem włosów

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Ulanek
Fajna Kobietka

Problem z wypadaniem włosów

Post autor: Ulanek »

Hej, dziewczyny! Czy któraś z Was miała problem z nadmiernym wypadaniem włosów? Ostatnio widzę je wszędzie – na szczotce, w łazience, nawet na ubraniach... Zaczynam się martwić. Myślę, czy nie umówić się do trychologa, ale nie wiem, gdzie szukać dobrego specjalisty. Może ktoś ma doświadczenie i może polecić? Z góry dzięki za każdą radę!
Abram
Extra Kobietka

Re: Problem z wypadaniem włosów

Post autor: Abram »

Jak zaczniesz przeglądać neta i czytać historię innych osób, to możesz trafić na https://peruka-sc.pl/. Mają tam szeroki wybór peruk, które wyglądają bardzo naturalnie i można je dopasować do swoich potrzeb. Dodatkowo oferują wizyty u trychologa, co dla Ciebie jest raczej wskazane - dokładnie wyjaśni, co może być przyczyną wypadania włosów. Te obie opcje świetnie się uzupełniają.
olazklasa
Jestem tu nowa :)

Post autor: olazklasa »

Hej! Znam ten problem, niestety, wypadanie włosów to coś, co może dotknąć każdego z nas. Warto udać się do trychologa, bo on dokładnie określi, co może być przyczyną – może to być stres, dieta, hormony albo inne czynniki. Ja osobiście mogę polecić kilka dobrych klinik, które oferują profesjonalną pomoc, ale warto też zapytać znajomych o ich doświadczenia. Jeśli chcesz, mogę podać Ci nazwy kilku miejsc, które cieszą się dobrymi opiniami. Pamiętaj, żeby nie czekać za długo, bo szybka reakcja pomoże w walce z tym problemem!
lubelka
Jestem tu nowa :)

Post autor: lubelka »

Dobry jst Olejek Hasna do włosów, doskonale odżywia je, nie wypadaja tak, są silne, nawet odrastają a i na łupież pomaga czy łojotok
Alicja578
Miła Kobietka

Post autor: Alicja578 »

Zmagałam się z tym problemem i pomogło mi regularne stosowanie wcierki kaminomoto. Trzeba tylko cierpliwości :)
ODPOWIEDZ