Gdzie kupić kosmetyki
Gdzie kupić kosmetyki
Hej, witam wszystkich. Postanowiłam przejść na ekologiczną pielęgnację, bo ta drogeryjna nie służy mojej cerze i teraz pytanie – gdzie kupić naturalne kosmetyki o jak najlepszych składach?
-
staneverglow
- Jestem tu nowa :)
Re: Gdzie kupić kosmetyki
Ja kupuję ekologiczne kosmetyki w sklepach Kontigo. Można je znaleźć w naprawdę dobrych cenach i dowożą do domu
Okazji pozwolę sobie polecić ekologiczną piankę do mycia twarzy od BIOLOVE.
sporo kosmetyków kupuję w aptece, teraz sobie kupiłam pomadkę oeparol z olejem z wiesiołka, wersja na lato sunnyday, warto było. Usta są miękkie w dotyku, ładnie wyglądają i są chronione przed promieniowaniem ultrafioletowym.
Najlepszy kosmetyk francuskiej firmy Biologique Recherche, lotion p50 kupisz w https://skleppieknoscdnia.pl/pl/c/lotion/34
Kosmetyki te sa od niedawna dostepne w tym sklepie! A biologique rechcerche lotion p50 to najlepszy kosmetyk jakiego uzywałam.
Kosmetyki te sa od niedawna dostepne w tym sklepie! A biologique rechcerche lotion p50 to najlepszy kosmetyk jakiego uzywałam.
A co do włosów? Macie może coś sprawdzonego na wypadanie włosów, ale na wypadanie ich?
Do włosów z mojego doswiadczenia najlepsze sa kosmetyki firmy Keune - sa w sprzedazy w mall.pl i Japonskie Kaminomoto - ja kupowałam w w sklepie sachi.pl
ja kupuje w rossmanie i w hebe, ostatnio wypatrzylam fajna linie kosmetykow z Bielendy, eco nature, wzielam kilka na probe i musze powiedziec ze swietne są 
dla mnie najwyższa jakość w niezłej cenie jest w sklepie pieknosc dnia: https://skleppieknoscdnia.pl
-
lukrecja2020
Przeważnie kupuję przez internet w większej ilości, bo z kosmetykami tak jest, że lubią się kończyć w jednym czasie 
Ja kupuję na notino.pl, mają tam poza tym super perfumy 
-
lukrecja2020
Również tam zamawiamMari_123 pisze:Ja kupuję na notino.pl, mają tam poza tym super perfumy
Widzę, że jest nas więcejlukrecja2020 pisze:Również tam zamawiamMari_123 pisze:Ja kupuję na notino.pl, mają tam poza tym super perfumy
Ja większość kupuję w Rossmanie, mają wspaniałe kosmetyki z Bielendy, polecam 
W internecie jest masa takich miejsc. Ale sama decyzja bardzo dobra 
-
carol-bork
- Miła Kobietka
ja kupuje kosmetyki do pielęgnacji od nova clear serię hydro, które można kupić w aptece ale też przez internet. Dobre nawilżenie skóry twarzy. Podoba mi się ta szczoteczka dołączona do żelu oczyszczającego do twarzy.
Ja używam tych od Orientany, dla mojej skóry nie ma nic lepszego!
zazwyczaj to drogeria, czasami apteka, obok domu mam taką w której jest bardzo duży asortyment kosmetyków, teraz sobie kupiłam pomadkę od oeparol. Próbowałam różnych ale i tak do tej wracam, bo jednak działa na moje usta najlepiej
Na temat marki Naturikkę mogę wypowiedzieć się pozytywnie. Teoretycznie produkty mają „tylko” 98% naturalnych składników, ale w pełni selekcjonowanych, dodatkowo to co syntetyczne ma tutaj być czynnikiem podnoszącym jakość i bezpieczeństwo kosmetyków. Na stronie technicznej produkcji się nie znam, natomiast od strony praktycznej jestem zadowolony i chętnie zamawiam ich kosmetyki.
Ja polecam sklep Sachi.pl to świetny sklep z koreańskimi kosmetykami , szczególnie polecam Wam markę Holika Holika .