Gdzie kupić kosmetyki

Rozmowy o urodzie, pielęgnacji twarzy,ciała, włosów, o zabiegach upiększających.
Jeżeli nie wiesz jaki kosmetyk wybrać lub zastanawiasz się jak się umalować na kolację z mężczyzną swoich marzeń - to pisz w tym dziale. Na pewno Ci pomożemy.
ODPOWIEDZ
Amanda12
Jestem tu nowa :)

Gdzie kupić kosmetyki

Post autor: Amanda12 »

Hej, witam wszystkich. Postanowiłam przejść na ekologiczną pielęgnację, bo ta drogeryjna nie służy mojej cerze i teraz pytanie – gdzie kupić naturalne kosmetyki o jak najlepszych składach?
staneverglow

Re: Gdzie kupić kosmetyki

Post autor: staneverglow »

Ja kupuję ekologiczne kosmetyki w sklepach Kontigo. Można je znaleźć w naprawdę dobrych cenach i dowożą do domu :-) Okazji pozwolę sobie polecić ekologiczną piankę do mycia twarzy od BIOLOVE.
lexyy
Miła Kobietka

Post autor: lexyy »

sporo kosmetyków kupuję w aptece, teraz sobie kupiłam pomadkę oeparol z olejem z wiesiołka, wersja na lato sunnyday, warto było. Usta są miękkie w dotyku, ładnie wyglądają i są chronione przed promieniowaniem ultrafioletowym.
Nataczka
Miła Kobietka

Post autor: Nataczka »

Najlepszy kosmetyk francuskiej firmy Biologique Recherche, lotion p50 kupisz w https://skleppieknoscdnia.pl/pl/c/lotion/34
Kosmetyki te sa od niedawna dostepne w tym sklepie! A biologique rechcerche lotion p50 to najlepszy kosmetyk jakiego uzywałam.
Awatar użytkownika
pumaaa

Post autor: pumaaa »

A co do włosów? Macie może coś sprawdzonego na wypadanie włosów, ale na wypadanie ich?
Nataczka
Miła Kobietka

Post autor: Nataczka »

Do włosów z mojego doswiadczenia najlepsze sa kosmetyki firmy Keune - sa w sprzedazy w mall.pl i Japonskie Kaminomoto - ja kupowałam w w sklepie sachi.pl
szpilka
Fajna Kobietka

Post autor: szpilka »

ja kupuje w rossmanie i w hebe, ostatnio wypatrzylam fajna linie kosmetykow z Bielendy, eco nature, wzielam kilka na probe i musze powiedziec ze swietne są :)
st_mruk

Post autor: st_mruk »

dla mnie najwyższa jakość w niezłej cenie jest w sklepie pieknosc dnia: https://skleppieknoscdnia.pl
lukrecja2020

Post autor: lukrecja2020 »

Przeważnie kupuję przez internet w większej ilości, bo z kosmetykami tak jest, że lubią się kończyć w jednym czasie ;)
Mari_123
Miła Kobietka

Post autor: Mari_123 »

Ja kupuję na notino.pl, mają tam poza tym super perfumy :)
lukrecja2020

Post autor: lukrecja2020 »

Mari_123 pisze:Ja kupuję na notino.pl, mają tam poza tym super perfumy :)
Również tam zamawiam :)
Ginger333
Miła Kobietka

Post autor: Ginger333 »

lukrecja2020 pisze:
Mari_123 pisze:Ja kupuję na notino.pl, mają tam poza tym super perfumy :)
Również tam zamawiam :)
Widzę, że jest nas więcej ;-) Ja właśnie wysłałam zamówienie z rabatem black friday i z głowy mam już dwa prezenty świąteczne.
Amelia1
Miła Kobietka

Post autor: Amelia1 »

Ja większość kupuję w Rossmanie, mają wspaniałe kosmetyki z Bielendy, polecam ;)
Czarnam

Post autor: Czarnam »

W internecie jest masa takich miejsc. Ale sama decyzja bardzo dobra :)
carol-bork
Miła Kobietka

Post autor: carol-bork »

ja kupuje kosmetyki do pielęgnacji od nova clear serię hydro, które można kupić w aptece ale też przez internet. Dobre nawilżenie skóry twarzy. Podoba mi się ta szczoteczka dołączona do żelu oczyszczającego do twarzy.
mineblue

Post autor: mineblue »

Ja używam tych od Orientany, dla mojej skóry nie ma nic lepszego!
donatka
Fajna Kobietka

Post autor: donatka »

zazwyczaj to drogeria, czasami apteka, obok domu mam taką w której jest bardzo duży asortyment kosmetyków, teraz sobie kupiłam pomadkę od oeparol. Próbowałam różnych ale i tak do tej wracam, bo jednak działa na moje usta najlepiej
Paula0
Miła Kobietka

Post autor: Paula0 »

Na temat marki Naturikkę mogę wypowiedzieć się pozytywnie. Teoretycznie produkty mają „tylko” 98% naturalnych składników, ale w pełni selekcjonowanych, dodatkowo to co syntetyczne ma tutaj być czynnikiem podnoszącym jakość i bezpieczeństwo kosmetyków. Na stronie technicznej produkcji się nie znam, natomiast od strony praktycznej jestem zadowolony i chętnie zamawiam ich kosmetyki.
st_mruk

Post autor: st_mruk »

Ja polecam sklep Sachi.pl to świetny sklep z koreańskimi kosmetykami , szczególnie polecam Wam markę Holika Holika .
ODPOWIEDZ