seria Botulin reVOLUtion
seria Botulin reVOLUtion
trafiłam niedawno w znanej drogerii (;)) na nową - przynajmniej dla mnie - markę. Chodzi o christian laurent. Akurat w oczy rzuciła mi się ich seria kosmetyków Botulin reVOLUtion. Ktoś coś z niej ma i może poleca? Ceny są całkiem kuszące a opakowania wyglądają naprawdę fajnie 
Re: seria Botulin reVOLUtion
samą markę znam i lubię
choć z tej serii jeszcze nic nie widziałam i nie testowałam. Mam ich jeden płyn micelarny i krem przeciwzmarszczkowy pod oczy - super są także kupuj w ciemno 
ja póki co zdecydowałam się na kupno dermo fillera wygładzającego pod oczy i na powieki z tej serii. Stosuję już jakieś 2 tygodnie i powiem szczerze że jest naprawdę spoko. Ładnie wygładza i nawilża skórę wokół oczu. Zmarszczki są jakby mniej widoczne. Skóra wygląda na młodsza i odżywioną
O proszę, a ja pierwszy raz widzę tę markę. Jakoś mi się nie rzuciła nigdzie w oczy. Ale zaraz sobie zgoogluje 
Ich kosmetyki generalnie są spoko więc na twoim miejscu bym kupiła ze dwa kremy na wypróbowanie. Widziałam tę ich serię i rozpoczęłam właśnie oczyszczanie płynem micelarnym z kompleksem 4 herbat. Póki co jest ok - nie podrażnia i ładnie oczyszcza buzię. Ale więcej napiszę ze jakiś czas jak już będzie gruntowanie przetestowany 

powiem wam, że kupiłam sobie jeden z tych kremów i nakładam go już około 3 tygodnie. Fajnie działa
skóra jest po nim miękka, jędrna i nawilzona
do tego ja mam jeszcze cerę wrazliwą i ten krem mnie nie uczulił ani mnie po nim nie wysypało
no własnie miałam się pytać czy cię nie uczula ten krem czy coś. Ja też muszę uwazać na różnego rodzaju mazidła bo mam skórę mega wrazliwą i czasem to mam wrażenie, że wszystko mnie podraznia